Quandoo
(FI) Suomi
4.7 /6 Loistava 313 arvostelua

Ravintola Manala

Töölö Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola Manala

Legendaarinen ravintola Manala on palvellut helsinkiläisiä rehellisen ruoan ystäviä Museokadulla Töölössä jo vuodesta 1985. Manala on yhdistelmä ruokaravintolaa ja baaria, ja ravintolan keittiö on harvinaisuus Helsingissä, sillä se on auki lounaasta aina aamukolmeen asti. Ruokalista sisältää annoksia kaikenlaiseen makuun kevyemmistä vaihtoehdoista tuhtiinkin nälkään. Keittiö on sekoitus suomalaisia klassikoita ja kansainvälisiä vaikutteita. Alku- ja pääruokien lisäksi ravintola tarjoaa erinomaisen pizzalistan sekä tietysti jälkiruokia makeannälkään. Juomalistalta löytyy mukava valikoima ruokiin sopivia viinejä, oluita ja siidereitä.

Aukioloajat

  • Maanantai 10:30 - 02:00
  • Tiistai 10:30 - 02:00
  • Keskiviikko 10:30 - 02:00
  • Torstai 10:30 - 02:00
  • Perjantai 10:30 - 04:00
  • Lauantai 14:00 - 04:00
  • Sunnutai 14:00 - 02:00
Ravintola Manala, Dagmarinkatu 2, 00100 Helsinki

Filosofia

Museokadulla Töölössä Bottan talossa majaa pitävä ravintola Manala tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaista suomalaista ja kansainvälistä ruokaa. Keittiö tarjoilee herkkuja monenlaiseen nälkään ja makuun, ja listalta löytyy jokaiselle jotakin. Lounaalla on tarjolla noutopöytä sekä päivän suositus- ja kasvisannos. À la carte -listan alku- ja pääruoat tarjoavat monipuolisen kattauksen suomalaisen keittiön parhaita paloja poronkäristyksestä maukkaisiin kala-annoksiin, sekä kansainvälisiä makuja pihveistä burgereihin. Manalan pizzojen täytteissä näkyvät myös suomalaiset vaikutteet. Raaka-aineina on käytetty esimerkiksi poroa, lohta ja aurajuustoa. Ravintolan viinilista on koottu eri maiden viineistä, uudesta ja vanhasta viinimaailmasta, ja erilaisia viinejä on juuri sopivasti suhteessa ruokalistan tarjontaan. Oluissa ja siidereissä on sekä kotimaisia että ulkomaisia vaihtoehtoja. Ammattitaitoinen henkilökunta suosittelee mielellään parhaat ruoka- ja juomayhdistelmät ja pitää muutenkin huolen viihtyvyydestäsi. Manala sijaitsee keskeisellä paikalla Museokadulla aivan Eduskuntatalon, Musiikkitalon ja Töölönlahden tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja sinne on aina helppo tulla!

Esimerkkimenu

313 arvostelua

4.7 /6 Loistava 313 arvostelua
Palvelu: ystävällinen
Odotusaika: lyhyt
Ruoka: herkullinen
Laatu/Hinta: edullinen
Melu: keskiarvo
Tunnelma: viityistä
68 6
144 5
57 4
32 3
9 2
3 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
09.07.2017 22:38

Meidän seurue kasvoi alkuperäisestä pöytävarauksesta ja Manalan henkilökunta silmiä räpäyttämättä otti meidät sisään, vaikka ymmärrän, ettei se ole ravintolalle aina kovin helppoa. Tarjoilu oli nopeaa, ruoka hyvää ja tunnelma erinomainen. Henkilökunta oli todella asiansa osaavaa. Kiitos!

3 arvostelua tähän mennessä 6
24.05.2017 07:28

Miellyttävä kokemus kaiken kaikkiaan. Henkilökunta ystävällistä ja asiantuntevaa. Miljöö on miellyttävä ja perinteinen sekä tuttu jo pikältä ajalta. Poronkäristys oli vähän kuiva, mutta syötävä. Jälkiruokajuoma maittoi!

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.04.2017 19:09

Päästyämme sisään - ravintola aukesi hieman sen jälkeen, kun varauksemme alkoi - kaikki onnistui mainiosti, kiitos varausmahdollisuudesta! Palvelu oli hyvää, ruoat maistuvia ja annokset runsaita.

1 arvostelu tähän mennessä 6
01.04.2017 07:39

Tosi sujuvaa ja ystävällistä palvelua. Ikkunapöytä oli juuri se, jonka olimme varanneet. Paistettu maksa oli paistettu kuten tilasimme ja Manalan hampurilainen -annos oli suurempi kuin odotimme. Jäi hyvä maku vierailusta. Tullaan toistekin, ehkä jo vappuna.

1 arvostelu tähän mennessä 3
27.09.2016 01:27

Haluan jo tähän alkuun mainita, että tämä on palaute (ei valitus) ja toivottavasti myös otetaan vastaan kehittävästi: Olimme 8 henkilön ryhmänä liikenteessä ja kuten jo varatessa mainitsin maksamme kaiken yhdellä kortilla. Alkumaljoja odotimme tilauksen tehtyämme noin 30 min, viini pullot tuotiin pöytään ->ei kaadettu laseihin tai maistatettu (noh kierre korkki, mutta voisi sen viinin sentäs lasiin kaataa..) alkupalojen saanti kesti kauan, pääruoka ja jälkiruoka valmistui kohtuullisessa ajassa ja siitä kiitosnja piste keittiölle.. Ruoka-annokset hiukan haaleita ja yksi palautti pihvin väärän kypsyyden takia, makumaailmassa ei moitittavaa.. Uusi pihvi tuli sovitussa ajassa eli 7min ja siitä taasen piste :) Mitään ei myyty tai suositeltu, plokkivihkoa katsottiin hyvin tiiviisti samaan aikaan, kun kynä kirjoitti siihen tilausta (=kirjoittamiseen keskityttiin enemmän kuin asiakkaaseen, katsetta ei juurikaan nostettu paperista) Kassajärjestelmä tuntui olevan hyvin haasteellinen ja aikaa vievä.. alkuruokia ja alkujuomia bongattiin koneelle arviolta 15 min ja juomien valmistus vei toiset 15 min.. siitä 10 min ja alkupalat oli pöydässä eli niitä odotettiin noin 40 min.. Pääruoat ja ruokajuomat saatiin tilattua kun alkapalat tuli pöytää ja alkumaljoista oltin otettu muutama hörppy.. Jos alkumaljat olisi tullut nopeammin olisimme kerenneet ottaa alkupalalle uudet juomat! Vaikka laskumme oli noin 85e/henkilö niin SUOSITTELEMALLA, myymällä ja tekemällä välikäynnit olisi laskulle saanut helposti +35€/henkilö lisää + tarjoilijalle/kokille tippiä.. En tiedä oliko tarjoilija uusi tai oliko hänet perehdytetty huonosti. Oliko häntä perehdytettty ollenkaan? itse olisin laittanut ryhmälle joka ilmoittaa, että maksamme kaiken samasta sen kovimman myyntitykin hommiin ja sitä kautta kotiuttanut jokaisen euron.. Tarjoilijasta huomasi, että hän loppua kohden yritti parhaansa ja sieti meidän huonoa huumoria loistavasti, siitä piste hänelle.

1 arvostelu tähän mennessä 3
22.02.2016 13:37

Meillä oli tismalleen samanlainen kokemus kuin Raimo L:llä 15.2. Olimme pe 19.2.2016 klo 17.30 Manalassa ja pöydän olimme varanneet jo n. 1 kk aiemmin. Tottakai odotimme saavamme sen parhaalta paikalta erikseen pyytämättä, mutta ei - meidät laitettiin yhteen ravintolan huonoimmista pöydistä keskelle kulkuväylää. Pyysimme heti päästä toiseen pöytään, esim. ikkunan vieressä oli vapaa pöytä koko ruokailumme ajan (viivyimme klo 19 asti), samoin lukuisia muita vapaita pöytiä olisi löytynyt. Tarjoilija vain sanoi ettei onnistu vaihtaa pöytää, koska ravintola on täyteen varattu! Kumma kyllä, toisen tarjoilijan vieraille sanottiin, että voivat valita minne istuvat...Muuten palvelu oli hyvää ja pizzatkin olivat ok, tosin eivät maineensa veroiset. Ehkä tarjoilijan kannattaisi käyttää hieman luovuutta ja tilannetajua, sillä varmasti olisimme tulleet uudestaan jos toiveemme olisi huomioitu. Ensi kerralla mietimme toista ruokapaikkaa ennen mainiota Manala Comedyn esitystä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
21.03.2016 08:10

Tulimme myöhään eli noin kello 22, joka on Suomessa poikkeuksellinen aika tulla syömään ainakin minulle. Henkilökunta oli kuitenkin ystävällinen ja valmis palvelemaan heti baarista lähtien. Tilaus, ruokajuomat ja ruoka tarjoiltiin kohteliaasti eikä odotusajat olleet liika pitkiä. Jälkiruuan oheen olimme tilaamassa myös juoman, mutta siinä vaiheessa ei näkynyt tarjoilijaa, joka oli pieni miinus muuten hyvin sujuneessa illassa. Myös laskun saimme nopeasti. Hyvä kokemus myöhäiselle päivälliselle. Tämä muutenkin positiivista, koska yleensä paikassa kuin paikassa keittiö mene kiinni viimeistään 22.30.

1 arvostelu tähän mennessä 5
24.01.2016 08:06

Seurueemme kolme henkilöä (kaksi miestä, yksi nainen) söimme alkuruoat, pääruoat ja jälkiruoat. Kaikilla oli eri annokset ja kaikki olivat tyytyväisiä. Ruoat oli kauniisti annosteltu lautasille. Tarjoilu oli hyvää ja huomaavaista. Ravintola oli täysi, mutta ei meluisa, koska ilmeisesti kaikki asiakkaat olivat ruokailijoita. Vaimoni ja minä Tuusulasta halusimme viedä julkkis -tuttavamme "Kyläkauppa Keskiseltä Tuurista" syömään Manalaan, ja se onnistui täydellisesti. Vieraamme oli kaikin puolin tyytyväinen ja lupasi palata Manalaan uudelleen seuraavalla Helsingin matkalla. Ystävällisin terveisin, Tapani

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.07.2015 12:20

Palvelu ja ruoka samoin suositeltu viini olivat ensiluokkaisia. Suosittelen lämpimästi Ravintola Manalaa! Henkilökunta oli erittäin ystävällinen, huumorintajuinen ja avulias. Ilmapiiri oli kaiken kaikkiaan lämmin ja tunsimme itsemme hyvin tervetulleiksi.

2 arvostelua tähän mennessä 5
08.02.2017 07:11

Ruoka-annokset ovat hyvännäköisiä ja maittavia. Ne ovat myös riittävän isoja. Jälkkäri oli pettymys, sillä aikaisemmalla kerralla sama annos vei kielen mennessä ja oli koko illallisen paras. Ihmetyttää ravintoloiden viinien hinnoittelu: kympin viinipullosta pyydetään n 60 euroa, mikä ei kyllä houkuttele niitä tilaamaan. Tarjolla oli myös hanaviiniä, jota sai edullisempaan hintaan. Hanaviinistä ei ollut tarjoilijaltakaan saatavissa mitään speksejä. Vierailimme lauantai-iltana klo 17. Ilman pöytävarausta se ei olisi onnistunut.

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.10.2016 20:09

Kokonaisuudessaan hyvä kokemus. Vaikka ravintola oli melko täynnä, palvelu oli mielestämme nopeaa ja sujuvaa. Kaikki henkilökunnan jäsenet, joiden kanssa olimme tekemissä olivat mukavia ja ystävällisiä selvästä kiireestä huolimatta. Ruoka oli maukasta ja annokset olivat sopivan kokoisia. Ainot miinus ehkä siitä, että nauttimamme kahvi ei ehkä ollut ihan tuoreinta, mutta emme antaneet sen häiritä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
02.12.2016 11:24

Mukava miljöö, nopea palvelu, hinnat hieman yläkantissa. Seurue söi paistettua nieriää ja pari erilaista pizzaa, kaikissa annoksissa maut olivat kohdallaan. Pizzojen erityisen suuresta koosta olisi hyvä olla ruokalistassa maininta, sillä yksi pizza riittäisi helposti kahdelle ja vältettäisiin samalla ruokahävikkiä. Ilmakuivattu kinkku - perinteinen italialainen pizzan täyte - puuttui pizzatäytteiden listalta. Asiakkaiden ehdotukseen kinkun lisäyksestä listalle tarjoilija totesi kopeasti, että "tämä ei ole mikään italialainen ravintola" -- vaikka yhden sivun verran pizzoja menussa onkin. Tällaista on suomalainen asiakaslähtöinen palvelu edelleen.....

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.01.2016 11:46

Ravintola Manalassa oli erinomainen ruoka sekä palvelu. Viinisuositukset olivat myös erittäin onnistuneet. Voin lämpimästi suositella ravintolaa muillekin ja varmasti tulemme jatkossa uudestaan käyttämään Manalan palveluja.

5 arvostelua tähän mennessä 6
14.03.2016 07:44

Ravintola Manalan pitsat on ihan parhaita. Kupillinen valkosipulia öljyssä kruunaa vielä pitsan. Lisäksi City shopparin punaviini sopi pitsan kanssa erinomaisesti. Kiitos paljon, tulemme varmasti uudelleen!

1 arvostelu tähän mennessä 4
11.11.2015 08:41

Olin kutsunut 8 ihmistä konsertin jälkeen syömään Manalaan, koska kokemukset parilta edelliseltä kuukaudelta olivat todella mukavat. Nytkin kaikki sujui jotakuinkin mutkattomasti. Odottelua tuli enemmän kuin aiemmin ehkä ryhmämme koon vuoksi..?? Saamani kalaruoka ei tuntunut enää lämpimältä vaan haalealta, ja en tiennyt että erään seuralaisen alkuruokaa ei koskaan tarjoiltu. Hän pisti minulle viestin että tarkistaisin asian maksamastani laskusta. Sitä ei oltu veloitettu. Jäi vähän fiilis että 3x toden sanoo, joten nyt pidän vähän taukoa.

1 arvostelu tähän mennessä 4
04.12.2016 15:47

Ruoka oli erittäin hyvää, suurkiitos keittiöön! Siitä nuo neljä "pistettä"! Tarjoilu sen sijaan oli melkoisen kehnoa. Ravintola oli täynnä, joten kiireen ymmärtää, mutta vanhempien tarjoilijoiden töksäyttely, yrmeät ilmeet ja happamuus tekivät ikävän vaikutuksen. Kahdelta neljän hengen porukastamme laskutettiin väärin, toiselta liikaa ja toiselta liian vähän - kun halusimme korjata tilanteen, ei pahoittelua tai kiitosta pyytämistämme korjauksista kuulunut, edes pyytämästämme lisälaskusta. Sain käsityksen, että asiakkaita ei ainakaan tuossa ravintolassa arvosteta ... siitä olen pahoillani.

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.12.2015 17:34

Palvelu oli tosi hyvää ja ystävällistä sekä ammattitaitoista. Etanat ja sitruunakakku maistuivat tosi hyviltä, mutta maksaan olin pettynyt. Söin parempaa maksaa samalla viikolla. Alkudrinkki oli kotimaiseen giniin pohjautuva gintonic, oli mukavaa, että tarjoilija ehdotti sitä minulle. Kahvi oli myöskin tuoretta. Olen käynyt aikaisemminkin syömässä Manalassa ja aion kyllä käydä vastaisuudessakin, mutta maksaa en enää siellä syö.

1 arvostelu tähän mennessä 3
18.10.2016 12:01

Ruoka oli hyvää, joskin hieman haaleaa eikä ihan niin maukasta kuin sama annos edellisellä kerralla. 2 hgen pöytämme oli tylsässä paikassa, lasiseinän vieressä, näkymä vessan rappusiin ja ulko-ovelle. Ei viihtyisä. Sali oli ruokaillessamme (n pari tuntia) käytännöllisesti katsoen täysi ja keskustelua riitti. Manalan pitää jatkossa panostaa upea ja viihtyisän, kiviseinäisen (!) tilansa akustiikan vaimentamiseen. Koska voih! Nyt ei enää houkuta tulla yhteen lempipaikoista vaihtamaan kuulumisia ruuan ääreen, kun mekkala on niin korviahuumaava, ettei omat keskustelut kanna edes 2 hgen pöydän yli, huutamatta... Alkudrikit olivat hyvät ja ystävällinen tarjoilijamme teki parhaansa meidän eteemme!

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.04.2016 12:11

Palvelu oli hyvä ja henkilökunta otti hyvin huomioon asiakkaat. Meitä oli kolmen hengen pöytäseurue ja kaikki tilasivat eri annokset. Kaikilla oli hyvä ruoka mutta erikoismaininta pizzalle: rapea ohkainen pohja ja todella maukas ja iso. En ole saanut pitkään aikaan missään ravintolassa näin laadukasta pizzaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.11.2016 16:57

Syysmeny aivan loistava! Tarjoilu ammattitaitoista ja ripeää. Manalan sisustus sopii hyvin talon arvokkaaseen tunnelmaan. On kiva katsella aitoja tauluja, unohtamatta ikkunoista avautuvaa ihanaa kaupunkimaisemaa. Toivottavasti Manalaa ei muuteta millään tavalla, ihanaa että paikka on pysynyt samanlaisena useampia vuosikymmeniä. Mukava palata opiskeluaikaisiin muistoihin tutussa ravintolassa!

1 arvostelu tähän mennessä 5
04.01.2017 08:49

Tavalliselle syöjälle ei jää nälkä :-). Annoksissa hallitsevampaa on "tuhtius" kuin "fine dining". Ei pettänyt tälläkään kertaa, MUTTA ehkä hampurilainen oli hieman liiankin krouvi ja raskas; yksi karkea salaatinlehti ja pari suolakurkkusiivua ei freesaa annosta riittävästi, siksi arvio 4/6. Paikka oli juuri niin rento mutta siisti kuin pitääkin, tarjoilijat osasivat hommansa...

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.09.2015 11:30

Mukavat tarjoilijat. Aivan huippuja. Olimme syömässä lauantai-iltana ja viereisissä pöydissä istui isot seurueet. Meitä ei silti unohdettu vaan saimme kaiken tarvittavan palvelun. Aperol spritzer ja joku inkivääriä, chilijuoma alkuun olivat loistavia. Ja pizza niin iso ja maukas. Lopun sai mukaan, jos ja kun ei jaksanut syödä. Uudestaan tulen menemään. Jee.

3 arvostelua tähän mennessä 3
15.02.2016 19:42

Alku oli huono. Olin tilannut pöydän hyvissä ajoin. Minulla osoitettiin pöytä tarjoilijoiden työpöydän vierestä. Pyysin toista. Olivat kuulemma varattuja. Onneksi yksi pöytä tyhjeni, ja kun sitä kysyin, pääsin siirtymään siihen. Olin ravintolassa lähes 3 h. Sinä aikana niihin "varattuihin " pöytiin ei tullut ketään. Ne olivat koko ajan tyhjiä. Ravintolaan tuli perässäni pariskunta, jolla ei ollut varausta. Heille kyllä löytyi pöytä hyvästä paikasta! Tosi kummallista touhua. Ruoka ei ollut mitenkään erityistä. Vatsa tuli kuitenkin täyteen. Menee aikaa kun taas Manalaan palaan.

1 arvostelu tähän mennessä 5
05.03.2016 09:46

Ravintolassa oli nopea ystävällinen palvelu sekä siään tullessa että ruokaa tilatessa. Ravintolassa oli kaikkiaan rento meininki, pöytäseurueiden keskustelu oli aika äänekästä, mutta paikka ei ole tarkoitettukaan mihinkään hämystelyyn. Kala-annokset olivat hyviä, samoin käristys. Savustettu filee oli pettymys, iso lihapala ui kastikkeessa ja lisukkeena vain pienet perunasosepurotukset.

2 arvostelua tähän mennessä 5
08.08.2015 22:15

Oikein positiivinen kokemus. Ruoka oli hyvää ja sitä oli reilusti, palvelu pelasi myös hyvin. Interiööri oli myös miellyttävä ja hinta edullinen. Myös jälkiruokajuomat olivat mielenkiintoisia. Café 43 oli oikein hyvä. Jos parantaa haluaa, niin viinilistaa voin laajentaa. Vanhan maailman laadukkaita punaisia näkee harvoin Helsingissä tätä nykyä.

1 arvostelu tähän mennessä 3
18.12.2016 10:30

Hyvä ruoka, mutta palvelu ei tällä kertaa pelannut. Yleensä kysytään, maistuuko ruoka ja onko kaikki hyvin, nyt ei. Odottelimme melko pitkään tyhjien lautasten ja lasien kanssa, kun lautaset haettiin, kukaan ei palannut kysymään esim. jälkiruokatoiveista. Jouduimme hihkaisemaan kaukaa kiertävälle tarjoilijalle, että haluaisimme jälkkäriä. Kun ne oli saatu ja syöty, meidät taas unohdettiin ja jouduimme näkemään vaivaa saadaksemme tarjoilijan huomion, jotta saataisiin lasku. Maksettuamme tarjoilija kääntyi pois toivottamatta edes hyvää illanjatkoa. Samalla toinen tarjoilija mutusti leipää ruokasalissa..

2 arvostelua tähän mennessä 4
17.03.2017 20:58

Ystävällinen palvelu, tunnelmallinen perinteikäs rakennus parhaalla paikalla musiikkitalon luona. (tästä 6 pistettä!) Ruokalista "miehekäs" ja suppea (siitä 4) - valitsemamme onnistui: poronkäristys oli lempeä ja kotiruoan makuinen ja maksa tuli toivomuksen mukaisesti lähes kypsänä. Tulemme kyllä uudestaan - ehkäpä ruokalista onkin usein vaihtuva ja sillä lailla toimiva. Mutta: esim. 2000 -luvun alun maalaissalaatti voisi olla listalla aina!

1 arvostelu tähän mennessä 6
16.08.2016 08:36

Mukava siisti, viihtyisä ja rauhallinen (pe-ilta) paikka. Avara, ei ahtauden tunnetta. Palvelu reipasta ja ystävällistä. Ei liian kiirettä eikä turhaa odottelua. Henkilökunnalta kannattaa kysyä mitä suosittelevat, meille löytyi ruokalistan ulkopuolelta erinomaiset ja hyvin valmistetut sipulipihvit hevosenlihasta.

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.12.2015 14:52

"Botta ei petä!" Jälleen kerran saimme todeta, että Manalan keittiössä tehdään pirullisen hyvää ruokaa. Menu oli erinomainen alusta loppuun ja talon viinikin sai kehumme. Erityiskiitos upeasti tehdystä medium- sisäfileestä. Pojot myös iloisesta palveluhengestä ja ripeästä palvelusta!

1 arvostelu tähän mennessä 6
13.10.2016 10:05

Meitä oli seurueessa yhteensä viisi henkilöä. Nautimme sekä ruuasta - kolme tilasi samaa pääruokaa - että palvelusta. Alkuruuan etanat ovat Helsingin parhaat. Kiitos. Tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä. Tulemme toistekin. Lounastan toisen seurueen kanssa Manalassa marraskuussa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
20.06.2016 12:58

Ruuan hintalaatu on tässä ravintolassa kohdallaan. Söimme alkuun etanoita ja pääruuaksi maksaa. Jälkiruuaksi nautimme raikkaan mangojuustokakun. Jos jotakin parannettavaa kokemukseen olisi halunut lisätä, niin mahdollisesti osan annoksen koosta olisi voinut korvata salaatilla. Palvelu oli erinomaista.

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.09.2016 08:09

Ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu. Teimme onnistuneet valinnat listalta: pienet suolaiset, risotto, ceasar salaatti, suklaakakku sekä pannukakku. Monipuolinen asiakaskunta lapsiperheistä juhlaseurueeseen. Ainut moite oikeastaan tuleekin tilasta, jossa ääni paikoitellen kohosi ison seurueen myötä korviahuumaavaksi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
10.04.2016 14:10

Erittäin ystävällinen ja asiantunteva palvelu , ei tarvinnut odotella tarjoilijaa , vaikka paikkaan tuli lisää väkeäkin. Todella hyvä ruoka ; porukkamme söi maksaa , joka oli juuri sopivasti kypsennettyä ja erittäin maukasta !

6 arvostelua tähän mennessä 5
06.08.2016 09:55

Ruoka konstailematonta ja maukasta. Tarjoilu rentoa ja ystävällistä. Kun meidän pöytäseurueemme oli ruokaillut, alkoi ravintola täyttyä isommista, varsin äänekkäistä porukoista ja se vähän kiusasi meitä. Mutta kaiken kaikkiaan onnistunut käynti, toki olemme olleet siellä useasti ja uudestaan taas mennään.

1 arvostelu tähän mennessä 5
16.01.2017 17:14

Pöytävaraus ja toiveemme varauksen osalta toteutuivat. Erittäin onnistuneet pääruuat grillistä samoin alkupalat yhtä alkuruokaa (keitto) lukuunottamatta. Kokonaisuutena illallinen oli toiveidemme täyttymys, eikä pientä alkupettymystä loppulaskussa veloitettu. Hyvä hinta-laatu-suhde. Menemme varmasti toisenkin kerran. Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu kruunasi kokemuksemme. Suosittelemme.

1 arvostelu tähän mennessä 6
22.02.2016 10:36

Miellyttävä ravintola, hyvä asiakaspalvelu sekä loistavat ruoat! Sijainti oli hyvä. Tulen varmasti käymään ravintolassa tulevaisuudessakin Helsingissä käydessäni. Suosittelen lämpimästi kaikille, varsinkin lähipiirin ihmisille. Nautin menun, josta jäi hyvä mieli ja täysi olo.

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.04.2016 10:33

Herkullinen ruoka, loistava palvelu ja rento tunnelma. Tulemme taatusti toistekin. Perinteinen Manalan Wieninleike ei ollut enää listoilla. Yksi seuramme jäsen olisi sitä kovasti toivonut - toivottavasti sitä joskus vielä tarjoillaan :)

1 arvostelu tähän mennessä 5
02.04.2017 20:40

Hyvä ja ystävällinen palvelu. Ruoka oli hyvää, mutta ei loistavaa. Toisaalta hinta/laatusuhde oli hyvä. Paikka on viihtyisä ja hyvällä paikalla. Leipäpöydän lisukkeeksi olisi ollut hyvä saada kuppeja, mihin laittaa oliiviöljyä ja balsamicoa, koska sellaisia oli kuitenkin tarjolla.

1 arvostelu tähän mennessä 5
15.01.2017 16:26

Ravintola oli lähes täysi - la ilta - joten äänitaso oli hyvin korkea. Yritimme vaihtaa 4 hengen pöytä salin perältä ikkunan ääreen kun sekin pöytä oli vapaana. -Vaihto ei sopinut, joten olimme pettyneitä - jäimme kuitenkin syömään.

3 arvostelua tähän mennessä 5
09.03.2016 19:17

Meitä oli kolme henkeä. Tilasimme kaikki valmiin menyn ja pullon talon viiniä. Ruoka oli erinomaista ja viini laadulasta mutta kohtuuhintaista. Olimme varhain liikkeellä , joten ravintola oli puolillaan saapuessamme mutta täyttyi melko nopeasti. Kokonaisuudessaan hyvä hinta/laatu suhde.

4 arvostelua tähän mennessä 5
08.10.2015 14:58

Meitä oli neljä "tyttöstä" viettämässä iltaa. Meillä oli todella mukava ilta ja siihen antoi oman positiivisen lisäsä ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä todella maukas ruoka. Listahan ei ole valtavan laaja, mutta jokainen löysi oman herkkunsa nautittavaksi.

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.01.2017 10:29

Auki riittävän myöhään - illallinen esim. konsertin jälkeen onnistuu. Ruoka yllättävänkin hyvää suomalaista perusruokaa. Palvelu ystävällistä. Sijainti hyvä - esiom. musiikkitaloon ja Finlandiataloon nähden. Ruokaa ei tarvinnut odottaa kohtuuttoman kauaa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
12.04.2017 09:16

Ystävällinen ja asiakkaat huomioiva palvelu. Tunnelma ravintolassa oli kotoisa ja mukavan eloisa. Ruoka oli konstalematonta, mutta yksinkertaisuudessaan maukasta. Nälkäisimmille annoskoot saattavat olla pienet, mutta alku-, pää- ja jälkiruoat syötyämme en voi sanoa olleeni nälkäinen. Hyvä kokemus!

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.04.2016 22:20

Jälleen hyvä ruokakokemus Manalassa. Hinta/laatusuhde erinomainen.meitä oli viiden hengen seurue ja kaikkien osalta ruoka sai täyden 10. Annoskoko on iso ja kenellekään ei jäänyt nälkä. Jälkiruuan kanssa teki jo tiukkaa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
16.06.2016 22:31

Ystävällistä ja joustavaa sekä ammattitaitoista palvelua mutta kiire näkyi ja tuntui. Hyvin pystyimme kaatamaan myös itse kuohuviiniä laseihin vaikka olisi ollut vielä mukavampaa jos tarjoilija olisi sen välillä tehnyt ensimmäisenkin kaadon jälkeen ( liian vähän henkilökuntaa?)

2 arvostelua tähän mennessä 6
28.10.2016 19:20

Loistava ruoka, hyvä palvelu ja sopivat hinnat. Mitä muuta tarvitaan.? Nautimme savusiika sandwich, possun poskea ja kylkeä sekä valkosuklaa pannacottaa Annokset reilun kokoisia. Suosittelen pöytävarausta jopa hyvinkin aikaisessa vaiheessa iltaa.

1 arvostelu tähän mennessä 4
08.03.2017 08:50

Kokemuksia Manalasta 3.3.2017: Saimme varattua pöydän ruokasain puolelta klo 20-21. Ateriat paistettu maksa oli erinomainen ja hampurilainen hyvä. Annokset tukivat nopeasti. Palvelu oli ystävällistä. Baarin puolella oli ohjelmassa Django Collection Helsinki ja Johanna Iivanainen. Seimme esitykseen hyvät paikat tarjoilijan opastuksella. Esitys oli hienoa kuultavaa!

1 arvostelu tähän mennessä 5
17.10.2015 22:32

Palvelu mutkatonta rentoa, mutta toimivaa. Ruoka (4henk) kaikilla vähintään odotettua,jollei parempaa! Tänne uudestaan! Kokemus vastasi odotuksia ylittäen ne useimmilla osa-alueilla. Jatkakaa samaan malliin! En voi kehua enempää, ettei porukka ylpisty, ja se on huono tie.!

6 arvostelua tähän mennessä 5
13.09.2016 00:34

Olipa taas ja jälleen kerran makoisaa ruokaa, rennon ystävällistä palvelua ja huumoriakaan ei tarjoilijaltamme puuttunut. Jos Hesassa vielä on joku persoona, joka ei ole Manalassa käynyt einehtimässä, niin hopi, hopi nyt vaan ensi tilassa Etu-Töölöön.

1 arvostelu tähän mennessä 5
20.08.2015 07:32

Manalassa 16.8.2015 niinkuin aina ennenkin hyvä, asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Tarjoilioilla hirveä kiire kun sali täynnä ja ihmiset kiirehtivät Sillanpään konserttiin mutta he jaksoivat silti hymyillä ja olla ystävällisiä. Ruoka oli taas kerran erittäin hyvää.