Ravintola Manala

Loistava
4.7/6
583 arvostelua
Ravintola Manala Helsinki image 1
Ravintola Manala Helsinki image 2
Ravintola Manala Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Ravintola Manala – Tietoja

Legendaarinen ravintola Manala on palvellut helsinkiläisiä rehellisen ruoan ystäviä Museokadulla Töölössä jo vuodesta 1985. Manala on yhdistelmä ruokaravintolaa ja baaria, ja ravintolan keittiö on harvinaisuus Helsingissä, sillä se on auki lounaasta aina aamukolmeen asti. Ruokalista sisältää annoksia kaikenlaiseen makuun kevyemmistä vaihtoehdoista tuhtiinkin nälkään. Keittiö on sekoitus suomalaisia klassikoita ja kansainvälisiä vaikutteita. Alku- ja pääruokien lisäksi ravintola tarjoaa erinomaisen pizzalistan sekä tietysti jälkiruokia makeannälkään. Juomalistalta löytyy mukava valikoima ruokiin sopivia viinejä, oluita ja siidereitä.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 02:00
Thursday
11:00 - 02:00
Friday
11:00 - 04:00
Saturday
14:00 - 04:00
Sunday
14:00 - 02:00
Monday
11:00 - 02:00
Tuesday
11:00 - 02:00
Wednesday
11:00 - 02:00

Osoite

Ravintola Manala
Dagmarinkatu 2
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

Uusi

LIHALAJITELMA

Valikoima Manalan parhaita leikkeleitä ja suolakurkkua
12,00 €
Uusi

GRAAVILOHTA

Sienisalaattia ja sinappidressing
10,00 €
Uusi

ETANAT

Valkosipuli-persiljavoi ja gorgonzola
13,00 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Ravintola Manala, Helsinki

Museokadulla Töölössä Bottan talossa majaa pitävä ravintola Manala tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaista suomalaista ja kansainvälistä ruokaa. Keittiö tarjoilee herkkuja monenlaiseen nälkään ja makuun, ja listalta löytyy jokaiselle jotakin. Lounaalla on tarjolla noutopöytä sekä päivän suositus- ja kasvisannos. À la carte -listan alku- ja pääruoat tarjoavat monipuolisen kattauksen suomalaisen keittiön parhaita paloja poronkäristyksestä maukkaisiin kala-annoksiin, sekä kansainvälisiä makuja pihveistä burgereihin. Manalan pizzojen täytteissä näkyvät myös suomalaiset vaikutteet. Raaka-aineina on käytetty esimerkiksi poroa, lohta ja aurajuustoa. Ravintolan viinilista on koottu eri maiden viineistä, uudesta ja vanhasta viinimaailmasta, ja erilaisia viinejä on juuri sopivasti suhteessa ruokalistan tarjontaan. Oluissa ja siidereissä on sekä kotimaisia että ulkomaisia vaihtoehtoja. Ammattitaitoinen henkilökunta suosittelee mielellään parhaat ruoka- ja juomayhdistelmät ja pitää muutenkin huolen viihtyvyydestäsi. Manala sijaitsee keskeisellä paikalla Museokadulla aivan Eduskuntatalon, Musiikkitalon ja Töölönlahden tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja sinne on aina helppo tulla! Yli 8 hengen varaukset Manalan myyntipalvelun kautta.

583 Ravintola Manala arvostelua

Loistava
4.7/6
583 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Ei häirinnyt
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
Uusi"Erinomainen"
6/6
Maria E.12 päivää sitten · 1 arvostelu

Kaikki meni nappiin. Kiva kokemus! Hyvä vastaanotto, miellytävä ja ammattitaitoinen tarjoilija. Kaikki pitivät omista annoksistaan. Vaihtoehtoja oli sopiva määrä, mikä helpotti päätöksen tekoa. Vuosi kymmenestä toiseen oslvelu pelaa ja ruoka on hyvää.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Elina S.13 päivää sitten · 1 arvostelu

Tosi hyvät pizzat, tunnelmallinen ravintola! :) Pizzaan sai tilalle toisen täytteen homejuuston tilalle pyytämättä. Sunnuntaina 30.12. oli hyvin tilaa ja joulua oli jo mukavasti raivattu pois.

Uusi"Erinomainen"
6/6
Maija K.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Pihvi oli suussa sulavan hyvä! Myös kuohuviini cocktail alkumaljat olivat erittäin makoisia. Ja saamamme pöytä paikka oli erittäin viihtyisä ikkuna paikat kulmassa, josta näkymä kansallismuseolle.