Quandoo
(FI) Suomi
4.7 /6 Loistava 375 arvostelua

Ravintola Manala

Töölö Kansainvälinen €€€ +100
Varaa
Varauskysely
-
1 henkilö
+
{{ capacity }}
Haluatko tehdä varauksen suurelle ryhmälle? Kokeile varauskyselyä ryhmille!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Tiedustele viime hetken tilannetta ravintolasta.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Missä halauaisit istua?
{{ area.name }}
Tämä on ainoa valittava alue

Sinun Ravintola Manala

Legendaarinen ravintola Manala on palvellut helsinkiläisiä rehellisen ruoan ystäviä Museokadulla Töölössä jo vuodesta 1985. Manala on yhdistelmä ruokaravintolaa ja baaria, ja ravintolan keittiö on harvinaisuus Helsingissä, sillä se on auki lounaasta aina aamukolmeen asti. Ruokalista sisältää annoksia kaikenlaiseen makuun kevyemmistä vaihtoehdoista tuhtiinkin nälkään. Keittiö on sekoitus suomalaisia klassikoita ja kansainvälisiä vaikutteita. Alku- ja pääruokien lisäksi ravintola tarjoaa erinomaisen pizzalistan sekä tietysti jälkiruokia makeannälkään. Juomalistalta löytyy mukava valikoima ruokiin sopivia viinejä, oluita ja siidereitä.

Aukioloajat

  • Maanantai 10:30 - 02:00
  • Tiistai 10:30 - 02:00
  • Keskiviikko 10:30 - 02:00
  • Torstai 10:30 - 02:00
  • Perjantai 10:30 - 04:00
  • Lauantai 14:00 - 04:00
  • Sunnutai 14:00 - 02:00
Ravintola Manala, Dagmarinkatu 2, 00100 Helsinki

Filosofia

Museokadulla Töölössä Bottan talossa majaa pitävä ravintola Manala tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaista suomalaista ja kansainvälistä ruokaa. Keittiö tarjoilee herkkuja monenlaiseen nälkään ja makuun, ja listalta löytyy jokaiselle jotakin. Lounaalla on tarjolla noutopöytä sekä päivän suositus- ja kasvisannos. À la carte -listan alku- ja pääruoat tarjoavat monipuolisen kattauksen suomalaisen keittiön parhaita paloja poronkäristyksestä maukkaisiin kala-annoksiin, sekä kansainvälisiä makuja pihveistä burgereihin. Manalan pizzojen täytteissä näkyvät myös suomalaiset vaikutteet. Raaka-aineina on käytetty esimerkiksi poroa, lohta ja aurajuustoa. Ravintolan viinilista on koottu eri maiden viineistä, uudesta ja vanhasta viinimaailmasta, ja erilaisia viinejä on juuri sopivasti suhteessa ruokalistan tarjontaan. Oluissa ja siidereissä on sekä kotimaisia että ulkomaisia vaihtoehtoja. Ammattitaitoinen henkilökunta suosittelee mielellään parhaat ruoka- ja juomayhdistelmät ja pitää muutenkin huolen viihtyvyydestäsi. Manala sijaitsee keskeisellä paikalla Museokadulla aivan Eduskuntatalon, Musiikkitalon ja Töölönlahden tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja sinne on aina helppo tulla!

Esimerkkimenu

375 arvostelua

4.7 /6 Loistava 375 arvostelua
Palvelu: ystävällinen
Laatu/Hinta: edullinen
Ruoka: herkullinen
Melu: keskiarvo
Odotusaika: lyhyt
Tunnelma: viityistä
84 6
173 5
67 4
37 3
11 2
3 1
1 arvostelu tähän mennessä 6
28.08.2017 07:15

Loistavaa palvelua, loistavaa ruokaa. Pizza tuli ensi mustana mutta vaihdettiin uuteen alle 10 minuutissa. Ruokaa oli riittävästi eikä mitään jäänyt puuttumaan. Parkki paikkoja oli lähellä paljon.

1 arvostelu tähän mennessä 6
25.08.2017 00:11

Mahtava vegaani valikoima, grillattu tofu oli taivaallista ja maukasta, kun ei jälkiruokaa löytynyt, tarjoilija kävi valmistamassa mieleisen drinkin tilalle, kysyen mieltymyksiä ja mistä pidän! Käyn ehdottomasti uudellen❤️

5 arvostelua tähän mennessä 6
15.07.2017 14:11

Aina hyvät pizzat, hyvin ohut pohja "italialaisittain". Risotto ja kala myös erittäin hyvin valmistettu. Hinnat kohtuullisia. Hyviä viinejä löytyy ja palvelu ystävällistä. Suosittelen myös talon maksaa.

1 arvostelu tähän mennessä 6
09.07.2017 22:38

Meidän seurue kasvoi alkuperäisestä pöytävarauksesta ja Manalan henkilökunta silmiä räpäyttämättä otti meidät sisään, vaikka ymmärrän, ettei se ole ravintolalle aina kovin helppoa. Tarjoilu oli nopeaa, ruoka hyvää ja tunnelma erinomainen. Henkilökunta oli todella asiansa osaavaa. Kiitos!

1 arvostelu tähän mennessä 3
27.09.2016 01:27

Haluan jo tähän alkuun mainita, että tämä on palaute (ei valitus) ja toivottavasti myös otetaan vastaan kehittävästi: Olimme 8 henkilön ryhmänä liikenteessä ja kuten jo varatessa mainitsin maksamme kaiken yhdellä kortilla. Alkumaljoja odotimme tilauksen tehtyämme noin 30 min, viini pullot tuotiin pöytään ->ei kaadettu laseihin tai maistatettu (noh kierre korkki, mutta voisi sen viinin sentäs lasiin kaataa..) alkupalojen saanti kesti kauan, pääruoka ja jälkiruoka valmistui kohtuullisessa ajassa ja siitä kiitosnja piste keittiölle.. Ruoka-annokset hiukan haaleita ja yksi palautti pihvin väärän kypsyyden takia, makumaailmassa ei moitittavaa.. Uusi pihvi tuli sovitussa ajassa eli 7min ja siitä taasen piste :) Mitään ei myyty tai suositeltu, plokkivihkoa katsottiin hyvin tiiviisti samaan aikaan, kun kynä kirjoitti siihen tilausta (=kirjoittamiseen keskityttiin enemmän kuin asiakkaaseen, katsetta ei juurikaan nostettu paperista) Kassajärjestelmä tuntui olevan hyvin haasteellinen ja aikaa vievä.. alkuruokia ja alkujuomia bongattiin koneelle arviolta 15 min ja juomien valmistus vei toiset 15 min.. siitä 10 min ja alkupalat oli pöydässä eli niitä odotettiin noin 40 min.. Pääruoat ja ruokajuomat saatiin tilattua kun alkapalat tuli pöytää ja alkumaljoista oltin otettu muutama hörppy.. Jos alkumaljat olisi tullut nopeammin olisimme kerenneet ottaa alkupalalle uudet juomat! Vaikka laskumme oli noin 85e/henkilö niin SUOSITTELEMALLA, myymällä ja tekemällä välikäynnit olisi laskulle saanut helposti +35€/henkilö lisää + tarjoilijalle/kokille tippiä.. En tiedä oliko tarjoilija uusi tai oliko hänet perehdytetty huonosti. Oliko häntä perehdytettty ollenkaan? itse olisin laittanut ryhmälle joka ilmoittaa, että maksamme kaiken samasta sen kovimman myyntitykin hommiin ja sitä kautta kotiuttanut jokaisen euron.. Tarjoilijasta huomasi, että hän loppua kohden yritti parhaansa ja sieti meidän huonoa huumoria loistavasti, siitä piste hänelle.

1 arvostelu tähän mennessä 3
22.02.2016 13:37

Meillä oli tismalleen samanlainen kokemus kuin Raimo L:llä 15.2. Olimme pe 19.2.2016 klo 17.30 Manalassa ja pöydän olimme varanneet jo n. 1 kk aiemmin. Tottakai odotimme saavamme sen parhaalta paikalta erikseen pyytämättä, mutta ei - meidät laitettiin yhteen ravintolan huonoimmista pöydistä keskelle kulkuväylää. Pyysimme heti päästä toiseen pöytään, esim. ikkunan vieressä oli vapaa pöytä koko ruokailumme ajan (viivyimme klo 19 asti), samoin lukuisia muita vapaita pöytiä olisi löytynyt. Tarjoilija vain sanoi ettei onnistu vaihtaa pöytää, koska ravintola on täyteen varattu! Kumma kyllä, toisen tarjoilijan vieraille sanottiin, että voivat valita minne istuvat...Muuten palvelu oli hyvää ja pizzatkin olivat ok, tosin eivät maineensa veroiset. Ehkä tarjoilijan kannattaisi käyttää hieman luovuutta ja tilannetajua, sillä varmasti olisimme tulleet uudestaan jos toiveemme olisi huomioitu. Ensi kerralla mietimme toista ruokapaikkaa ennen mainiota Manala Comedyn esitystä.

1 arvostelu tähän mennessä 5
21.03.2016 08:10

Tulimme myöhään eli noin kello 22, joka on Suomessa poikkeuksellinen aika tulla syömään ainakin minulle. Henkilökunta oli kuitenkin ystävällinen ja valmis palvelemaan heti baarista lähtien. Tilaus, ruokajuomat ja ruoka tarjoiltiin kohteliaasti eikä odotusajat olleet liika pitkiä. Jälkiruuan oheen olimme tilaamassa myös juoman, mutta siinä vaiheessa ei näkynyt tarjoilijaa, joka oli pieni miinus muuten hyvin sujuneessa illassa. Myös laskun saimme nopeasti. Hyvä kokemus myöhäiselle päivälliselle. Tämä muutenkin positiivista, koska yleensä paikassa kuin paikassa keittiö mene kiinni viimeistään 22.30.

1 arvostelu tähän mennessä 5
24.01.2016 08:06

Seurueemme kolme henkilöä (kaksi miestä, yksi nainen) söimme alkuruoat, pääruoat ja jälkiruoat. Kaikilla oli eri annokset ja kaikki olivat tyytyväisiä. Ruoat oli kauniisti annosteltu lautasille. Tarjoilu oli hyvää ja huomaavaista. Ravintola oli täysi, mutta ei meluisa, koska ilmeisesti kaikki asiakkaat olivat ruokailijoita. Vaimoni ja minä Tuusulasta halusimme viedä julkkis -tuttavamme "Kyläkauppa Keskiseltä Tuurista" syömään Manalaan, ja se onnistui täydellisesti. Vieraamme oli kaikin puolin tyytyväinen ja lupasi palata Manalaan uudelleen seuraavalla Helsingin matkalla. Ystävällisin terveisin, Tapani

1 arvostelu tähän mennessä 6
15.07.2015 12:20

Palvelu ja ruoka samoin suositeltu viini olivat ensiluokkaisia. Suosittelen lämpimästi Ravintola Manalaa! Henkilökunta oli erittäin ystävällinen, huumorintajuinen ja avulias. Ilmapiiri oli kaiken kaikkiaan lämmin ja tunsimme itsemme hyvin tervetulleiksi.

2 arvostelua tähän mennessä 5
08.02.2017 07:11

Ruoka-annokset ovat hyvännäköisiä ja maittavia. Ne ovat myös riittävän isoja. Jälkkäri oli pettymys, sillä aikaisemmalla kerralla sama annos vei kielen mennessä ja oli koko illallisen paras. Ihmetyttää ravintoloiden viinien hinnoittelu: kympin viinipullosta pyydetään n 60 euroa, mikä ei kyllä houkuttele niitä tilaamaan. Tarjolla oli myös hanaviiniä, jota sai edullisempaan hintaan. Hanaviinistä ei ollut tarjoilijaltakaan saatavissa mitään speksejä. Vierailimme lauantai-iltana klo 17. Ilman pöytävarausta se ei olisi onnistunut.

1 arvostelu tähän mennessä 6
30.10.2016 20:09

Kokonaisuudessaan hyvä kokemus. Vaikka ravintola oli melko täynnä, palvelu oli mielestämme nopeaa ja sujuvaa. Kaikki henkilökunnan jäsenet, joiden kanssa olimme tekemissä olivat mukavia ja ystävällisiä selvästä kiireestä huolimatta. Ruoka oli maukasta ja annokset olivat sopivan kokoisia. Ainot miinus ehkä siitä, että nauttimamme kahvi ei ehkä ollut ihan tuoreinta, mutta emme antaneet sen häiritä.

1 arvostelu tähän mennessä 4
02.12.2016 11:24

Mukava miljöö, nopea palvelu, hinnat hieman yläkantissa. Seurue söi paistettua nieriää ja pari erilaista pizzaa, kaikissa annoksissa maut olivat kohdallaan. Pizzojen erityisen suuresta koosta olisi hyvä olla ruokalistassa maininta, sillä yksi pizza riittäisi helposti kahdelle ja vältettäisiin samalla ruokahävikkiä. Ilmakuivattu kinkku - perinteinen italialainen pizzan täyte - puuttui pizzatäytteiden listalta. Asiakkaiden ehdotukseen kinkun lisäyksestä listalle tarjoilija totesi kopeasti, että "tämä ei ole mikään italialainen ravintola" -- vaikka yhden sivun verran pizzoja menussa onkin. Tällaista on suomalainen asiakaslähtöinen palvelu edelleen.....

1 arvostelu tähän mennessä 6
03.01.2017 07:29

Manala ollut aina hyvä mutta nyt tullut vieläkin paremmaksi , ehkä kaipasin listalta joitain vanhoja klassikkoja kuten pizza 7 täytteellä , slurps.mutta hyvä silti.Fiksuin uudistus ehdottomasti : turhat portsarit ovelta hävinneet !!!!! Yes.oli typerää maksaa narikka jos tuli syömään.Leipäpöytä hyvä idea , helpottaa ja nopeuttaa tarjoilijoiden työtä ! Tulen varmasti uudestaan @

5 arvostelua tähän mennessä 6
14.03.2016 07:44

Ravintola Manalan pitsat on ihan parhaita. Kupillinen valkosipulia öljyssä kruunaa vielä pitsan. Lisäksi City shopparin punaviini sopi pitsan kanssa erinomaisesti. Kiitos paljon, tulemme varmasti uudelleen!

1 arvostelu tähän mennessä 6
04.01.2016 11:46

Ravintola Manalassa oli erinomainen ruoka sekä palvelu. Viinisuositukset olivat myös erittäin onnistuneet. Voin lämpimästi suositella ravintolaa muillekin ja varmasti tulemme jatkossa uudestaan käyttämään Manalan palveluja.

1 arvostelu tähän mennessä 4
04.12.2016 15:47

Ruoka oli erittäin hyvää, suurkiitos keittiöön! Siitä nuo neljä "pistettä"! Tarjoilu sen sijaan oli melkoisen kehnoa. Ravintola oli täynnä, joten kiireen ymmärtää, mutta vanhempien tarjoilijoiden töksäyttely, yrmeät ilmeet ja happamuus tekivät ikävän vaikutuksen. Kahdelta neljän hengen porukastamme laskutettiin väärin, toiselta liikaa ja toiselta liian vähän - kun halusimme korjata tilanteen, ei pahoittelua tai kiitosta pyytämistämme korjauksista kuulunut, edes pyytämästämme lisälaskusta. Sain käsityksen, että asiakkaita ei ainakaan tuossa ravintolassa arvosteta ... siitä olen pahoillani.

1 arvostelu tähän mennessä 4
11.11.2015 08:41

Olin kutsunut 8 ihmistä konsertin jälkeen syömään Manalaan, koska kokemukset parilta edelliseltä kuukaudelta olivat todella mukavat. Nytkin kaikki sujui jotakuinkin mutkattomasti. Odottelua tuli enemmän kuin aiemmin ehkä ryhmämme koon vuoksi..?? Saamani kalaruoka ei tuntunut enää lämpimältä vaan haalealta, ja en tiennyt että erään seuralaisen alkuruokaa ei koskaan tarjoiltu. Hän pisti minulle viestin että tarkistaisin asian maksamastani laskusta. Sitä ei oltu veloitettu. Jäi vähän fiilis että 3x toden sanoo, joten nyt pidän vähän taukoa.

1 arvostelu tähän mennessä 5
06.12.2015 17:34

Palvelu oli tosi hyvää ja ystävällistä sekä ammattitaitoista. Etanat ja sitruunakakku maistuivat tosi hyviltä, mutta maksaan olin pettynyt. Söin parempaa maksaa samalla viikolla. Alkudrinkki oli kotimaiseen giniin pohjautuva gintonic, oli mukavaa, että tarjoilija ehdotti sitä minulle. Kahvi oli myöskin tuoretta. Olen käynyt aikaisemminkin syömässä Manalassa ja aion kyllä käydä vastaisuudessakin, mutta maksaa en enää siellä syö.

1 arvostelu tähän mennessä 3
18.10.2016 12:01

Ruoka oli hyvää, joskin hieman haaleaa eikä ihan niin maukasta kuin sama annos edellisellä kerralla. 2 hgen pöytämme oli tylsässä paikassa, lasiseinän vieressä, näkymä vessan rappusiin ja ulko-ovelle. Ei viihtyisä. Sali oli ruokaillessamme (n pari tuntia) käytännöllisesti katsoen täysi ja keskustelua riitti. Manalan pitää jatkossa panostaa upea ja viihtyisän, kiviseinäisen (!) tilansa akustiikan vaimentamiseen. Koska voih! Nyt ei enää houkuta tulla yhteen lempipaikoista vaihtamaan kuulumisia ruuan ääreen, kun mekkala on niin korviahuumaava, ettei omat keskustelut kanna edes 2 hgen pöydän yli, huutamatta... Alkudrikit olivat hyvät ja ystävällinen tarjoilijamme teki parhaansa meidän eteemme!

1 arvostelu tähän mennessä 6
14.11.2016 16:57

Syysmeny aivan loistava! Tarjoilu ammattitaitoista ja ripeää. Manalan sisustus sopii hyvin talon arvokkaaseen tunnelmaan. On kiva katsella aitoja tauluja, unohtamatta ikkunoista avautuvaa ihanaa kaupunkimaisemaa. Toivottavasti Manalaa ei muuteta millään tavalla, ihanaa että paikka on pysynyt samanlaisena useampia vuosikymmeniä. Mukava palata opiskeluaikaisiin muistoihin tutussa ravintolassa!