Ravintola Manala Helsinki image 1
Ravintola Manala Helsinki image 2

Ravintola Manala

Loistava
4.7/6
501 arvostelua

Ravintola Manala – Tietoja

Legendaarinen ravintola Manala on palvellut helsinkiläisiä rehellisen ruoan ystäviä Museokadulla Töölössä jo vuodesta 1985. Manala on yhdistelmä ruokaravintolaa ja baaria, ja ravintolan keittiö on harvinaisuus Helsingissä, sillä se on auki lounaasta aina aamukolmeen asti. Ruokalista sisältää annoksia kaikenlaiseen makuun kevyemmistä vaihtoehdoista tuhtiinkin nälkään. Keittiö on sekoitus suomalaisia klassikoita ja kansainvälisiä vaikutteita. Alku- ja pääruokien lisäksi ravintola tarjoaa erinomaisen pizzalistan sekä tietysti jälkiruokia makeannälkään. Juomalistalta löytyy mukava valikoima ruokiin sopivia viinejä, oluita ja siidereitä.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 02:00
tiistai
10:30 - 02:00
keskiviikko
10:30 - 02:00
torstai
10:30 - 02:00
perjantai
10:30 - 04:00
lauantai
14:00 - 04:00
sunnuntai
14:00 - 02:00
maanantai
10:30 - 02:00

Osoite

Ravintola Manala
Dagmarinkatu 2
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

KEITTO JA SALAATTI LOUNAS

Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, keiton, ruis- ja vehnäleipää sekä kahvin. Tilattavissa myös annoksia lounaslistalta hintaan 10,20-16,50. Keitto ja salaatti sisältyy annosten hintaan. Lounas arkisin klo 10.30-14.
8,90 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Normaali menu

Menu

pdf

Lisää kohteesta Ravintola Manala, Helsinki

Museokadulla Töölössä Bottan talossa majaa pitävä ravintola Manala tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaista suomalaista ja kansainvälistä ruokaa. Keittiö tarjoilee herkkuja monenlaiseen nälkään ja makuun, ja listalta löytyy jokaiselle jotakin. Lounaalla on tarjolla noutopöytä sekä päivän suositus- ja kasvisannos. À la carte -listan alku- ja pääruoat tarjoavat monipuolisen kattauksen suomalaisen keittiön parhaita paloja poronkäristyksestä maukkaisiin kala-annoksiin, sekä kansainvälisiä makuja pihveistä burgereihin. Manalan pizzojen täytteissä näkyvät myös suomalaiset vaikutteet. Raaka-aineina on käytetty esimerkiksi poroa, lohta ja aurajuustoa. Ravintolan viinilista on koottu eri maiden viineistä, uudesta ja vanhasta viinimaailmasta, ja erilaisia viinejä on juuri sopivasti suhteessa ruokalistan tarjontaan. Oluissa ja siidereissä on sekä kotimaisia että ulkomaisia vaihtoehtoja. Ammattitaitoinen henkilökunta suosittelee mielellään parhaat ruoka- ja juomayhdistelmät ja pitää muutenkin huolen viihtyvyydestäsi. Manala sijaitsee keskeisellä paikalla Museokadulla aivan Eduskuntatalon, Musiikkitalon ja Töölönlahden tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja sinne on aina helppo tulla! Yli 8 hengen varaukset Manalan myyntipalvelun kautta.

501 Ravintola Manala arvostelua

Loistava
4.7/6
501 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Melu:Ei häirinnyt
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Hinta/laatu:Edullinen
Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"6/6
Alphonse D.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Fabulous food and great service. Reindeer Pizza a must try for any visitor to Helsinki. Loved the experience at Manala.

"Erinomainen"6/6
Maritta M.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Nopea, asiallinen toiminta ja hyvä ruoka. Paikka keskustassa julkisten liikenneyhteyksien lähellä mutta myös taxiasema lähellä. Pöydän tilaaminen netissä kätevä. Siisti ravintola ja hyvät näköalat suurista ikkunoista.

"Erinomainen"6/6
Janne J.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hyvät pitsat ja risotto, upeat asiakaspalvelijat jotka kohtasimme. Riesling pullo listalta oli myös erittäin hyvä suositus tarjoilijalta. Tulemme ehdottomasti uudelleen ravintola-annosta ja suosittelemme kyllä muillekin.

"Erinomainen"6/6
Pia V.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Manalan sijainti on hyvä. Ravintolassa oli mukava, kiiteetön tunnelma. Palvelu oli hyvää ja nopeaa.Meistä todella huolehdittiin. Ruoka oli erinomaista ja hinta-laatusuhde hyvä. Ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen käynti!😊

"Okei"3/6
Raisa O.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Haluan jo tähän alkuun mainita, että tämä on palaute (ei valitus) ja toivottavasti myös otetaan vastaan kehittävästi: Olimme 8 henkilön ryhmänä liikenteessä ja kuten jo varatessa mainitsin maksamme kaiken yhdellä kortilla. Alkumaljoja odotimme tilauksen tehtyämme noin 30 min, viini pullot tuotiin pöytään ->ei kaadettu laseihin tai maistatettu (noh kierre korkki, mutta voisi sen viinin sentäs lasiin kaataa..) alkupalojen saanti kesti kauan, pääruoka ja jälkiruoka valmistui kohtuullisessa ajassa ja siitä kiitosnja piste keittiölle.. Ruoka-annokset hiukan haaleita ja yksi palautti pihvin väärän kypsyyden takia, makumaailmassa ei moitittavaa.. Uusi pihvi tuli sovitussa ajassa eli 7min ja siitä taasen piste :) Mitään ei myyty tai suositeltu, plokkivihkoa katsottiin hyvin tiiviisti samaan aikaan, kun kynä kirjoitti siihen tilausta (=kirjoittamiseen keskityttiin enemmän kuin asiakkaaseen, katsetta ei juurikaan nostettu paperista) Kassajärjestelmä tuntui olevan hyvin haasteellinen ja aikaa vievä.. alkuruokia ja alkujuomia bongattiin koneelle arviolta 15 min ja juomien valmistus vei toiset 15 min.. siitä 10 min ja alkupalat oli pöydässä eli niitä odotettiin noin 40 min.. Pääruoat ja ruokajuomat saatiin tilattua kun alkapalat tuli pöytää ja alkumaljoista oltin otettu muutama hörppy.. Jos alkumaljat olisi tullut nopeammin olisimme kerenneet ottaa alkupalalle uudet juomat! Vaikka laskumme oli noin 85e/henkilö niin SUOSITTELEMALLA, myymällä ja tekemällä välikäynnit olisi laskulle saanut helposti +35€/henkilö lisää + tarjoilijalle/kokille tippiä.. En tiedä oliko tarjoilija uusi tai oliko hänet perehdytetty huonosti. Oliko häntä perehdytettty ollenkaan? itse olisin laittanut ryhmälle joka ilmoittaa, että maksamme kaiken samasta sen kovimman myyntitykin hommiin ja sitä kautta kotiuttanut jokaisen euron.. Tarjoilijasta huomasi, että hän loppua kohden yritti parhaansa ja sieti meidän huonoa huumoria loistavasti, siitä piste hänelle.

"Upea"5/6
Petri N.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Varaus varauspalvelun kautta onnistui hyvin, myös ravintolaan soittamalla varauksen aikaistaminen puolella tunnilla hoitui muitta mutkitta. Paikka oli minulle entuudestaan tuttu, mutta seuralaiselleni ei. Lienee makuasia tykkääkö ilmapiiristä, mutta alkuillasta paikka soveltuu mielestäni hyvin ruokailuun. Palvelu oli kohteliasta ja sujuvaa. Alkuleivät olivat tuoreita, levitteet, öljyt ja sopiva "sormisuola", sopivat hyvin leipiin. Oleellisena asiana myös ruoka tuli sopivasti, odottamatta liikaa. Lihojen kypsyys oli sitä mitä tilattiin, myöskään lihojen laatu ei tuottanut pettymystä. Seuralaiselleni ehdotettiin ruokaan sopivaa viiniä pyydettäessä ja ruoan maistuvuutta tiedusteltiin asianmukaisesti ja keskustelua häiritsemättä. Kokonaisuutena kiva ilta ja hyvä vastine rahalle. Suosittelen vilpittömästi. Petri

"Okei"3/6
Maarit V.kaksi vuotta sitten · 2 arvostelua

Meillä oli tismalleen samanlainen kokemus kuin Raimo L:llä 15.2. Olimme pe 19.2.2016 klo 17.30 Manalassa ja pöydän olimme varanneet jo n. 1 kk aiemmin. Tottakai odotimme saavamme sen parhaalta paikalta erikseen pyytämättä, mutta ei - meidät laitettiin yhteen ravintolan huonoimmista pöydistä keskelle kulkuväylää. Pyysimme heti päästä toiseen pöytään, esim. ikkunan vieressä oli vapaa pöytä koko ruokailumme ajan (viivyimme klo 19 asti), samoin lukuisia muita vapaita pöytiä olisi löytynyt. Tarjoilija vain sanoi ettei onnistu vaihtaa pöytää, koska ravintola on täyteen varattu! Kumma kyllä, toisen tarjoilijan vieraille sanottiin, että voivat valita minne istuvat...Muuten palvelu oli hyvää ja pizzatkin olivat ok, tosin eivät maineensa veroiset. Ehkä tarjoilijan kannattaisi käyttää hieman luovuutta ja tilannetajua, sillä varmasti olisimme tulleet uudestaan jos toiveemme olisi huomioitu. Ensi kerralla mietimme toista ruokapaikkaa ennen mainiota Manala Comedyn esitystä.

"Upea"5/6
Martti L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Tulimme myöhään eli noin kello 22, joka on Suomessa poikkeuksellinen aika tulla syömään ainakin minulle. Henkilökunta oli kuitenkin ystävällinen ja valmis palvelemaan heti baarista lähtien. Tilaus, ruokajuomat ja ruoka tarjoiltiin kohteliaasti eikä odotusajat olleet liika pitkiä. Jälkiruuan oheen olimme tilaamassa myös juoman, mutta siinä vaiheessa ei näkynyt tarjoilijaa, joka oli pieni miinus muuten hyvin sujuneessa illassa. Myös laskun saimme nopeasti. Hyvä kokemus myöhäiselle päivälliselle. Tämä muutenkin positiivista, koska yleensä paikassa kuin paikassa keittiö mene kiinni viimeistään 22.30.

"Upea"5/6
Leena-Marjatta L.viisi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli hyvää, palvelu pelasi erittäin hyvin alkuun. Manala on hyvä perjantai-illan rento tapaamismesta, jossa myös ruoka hyvää. Jos menojalkaa alkaa vipattaa jatkoon on hyvä mahdollisuudet. Ainoa pieni miinus on sama joka vaivaa monia suomalaisia ravintoloja - syömisen jälkeen ei enää kysellä tarvitaanko esim. lisää juomaa ja laskun maksamista joutuu huitomaan pidempäänkin.. ei siinä pöydän kulmalla tarvitse jatkuvasti roikkua mutta jos havaitsee, että vesikannu, lasit ja pullot ovat asiakkaalla tyhjät voisi varmasti kysyä onko toiveita.. muuten ok.

"Upea"5/6
Tapani P.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Seurueemme kolme henkilöä (kaksi miestä, yksi nainen) söimme alkuruoat, pääruoat ja jälkiruoat. Kaikilla oli eri annokset ja kaikki olivat tyytyväisiä. Ruoat oli kauniisti annosteltu lautasille. Tarjoilu oli hyvää ja huomaavaista. Ravintola oli täysi, mutta ei meluisa, koska ilmeisesti kaikki asiakkaat olivat ruokailijoita. Vaimoni ja minä Tuusulasta halusimme viedä julkkis -tuttavamme "Kyläkauppa Keskiseltä Tuurista" syömään Manalaan, ja se onnistui täydellisesti. Vieraamme oli kaikin puolin tyytyväinen ja lupasi palata Manalaan uudelleen seuraavalla Helsingin matkalla. Ystävällisin terveisin, Tapani

2 henkilöä
Ravintolassa ei ole tilaa.
Tänään (tiistai)
toukokuu 2018
m
t
k
t
p
l
s
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: