FI
Ravintola Manala Helsinki image 1
Ravintola Manala Helsinki image 2
Ravintola Manala Helsinki image 3
Ravintola Manala Helsinki image 4
Ravintola Manala Helsinki image 5
Ravintola Manala Helsinki image 6
Ravintola Manala Helsinki image 7

Ravintola Manala

Töölö · Kansainvälinen · 
Loistava
4.8/6
404 Reviews

Ravintola Manala – Tietoja

Legendaarinen ravintola Manala on palvellut helsinkiläisiä rehellisen ruoan ystäviä Museokadulla Töölössä jo vuodesta 1985. Manala on yhdistelmä ruokaravintolaa ja baaria, ja ravintolan keittiö on harvinaisuus Helsingissä, sillä se on auki lounaasta aina aamukolmeen asti. Ruokalista sisältää annoksia kaikenlaiseen makuun kevyemmistä vaihtoehdoista tuhtiinkin nälkään. Keittiö on sekoitus suomalaisia klassikoita ja kansainvälisiä vaikutteita. Alku- ja pääruokien lisäksi ravintola tarjoaa erinomaisen pizzalistan sekä tietysti jälkiruokia makeannälkään. Juomalistalta löytyy mukava valikoima ruokiin sopivia viinejä, oluita ja siidereitä.

Siirry ravintolan Ravintola Manala verkkosivustoon

Osoite

Ravintola Manala
Dagmarinkatu 2
00100 Helsinki

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 04:00
lauantai
14:00 - 04:00
sunnuntai
14:00 - 02:00
maanantai
10:30 - 02:00
tiistai
10:30 - 02:00
keskiviikko
10:30 - 02:00
torstai
10:30 - 02:00
perjantai
10:30 - 04:00

Keittiömestarin valinta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

KEITTO JA SALAATTI LOUNAS

Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, keiton, ruis- ja vehnäleipää sekä kahvin. Tilattavissa myös annoksia lounaslistalta hintaan 10,20-16,50. Keitto ja salaatti sisältyy annosten hintaan. Lounas arkisin klo 10.30-14.
€ 8.90

Menu (General)

Menu

Every Day - All Day
pdf

Lisätietoja

Museokadulla Töölössä Bottan talossa majaa pitävä ravintola Manala tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaista suomalaista ja kansainvälistä ruokaa. Keittiö tarjoilee herkkuja monenlaiseen nälkään ja makuun, ja listalta löytyy jokaiselle jotakin. Lounaalla on tarjolla noutopöytä sekä päivän suositus- ja kasvisannos. À la carte -listan alku- ja pääruoat tarjoavat monipuolisen kattauksen suomalaisen keittiön parhaita paloja poronkäristyksestä maukkaisiin kala-annoksiin, sekä kansainvälisiä makuja pihveistä burgereihin. Manalan pizzojen täytteissä näkyvät myös suomalaiset vaikutteet. Raaka-aineina on käytetty esimerkiksi poroa, lohta ja aurajuustoa. Ravintolan viinilista on koottu eri maiden viineistä, uudesta ja vanhasta viinimaailmasta, ja erilaisia viinejä on juuri sopivasti suhteessa ruokalistan tarjontaan. Oluissa ja siidereissä on sekä kotimaisia että ulkomaisia vaihtoehtoja. Ammattitaitoinen henkilökunta suosittelee mielellään parhaat ruoka- ja juomayhdistelmät ja pitää muutenkin huolen viihtyvyydestäsi. Manala sijaitsee keskeisellä paikalla Museokadulla aivan Eduskuntatalon, Musiikkitalon ja Töölönlahden tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja sinne on aina helppo tulla! Yli 8 hengen varaukset Manalan myyntipalvelun kautta.

404 Ravintola Manala Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Marjo K.kolme päivää sitten · 1 arvostelu

Arvoisa vastaanottaja, tämä on kolmas kerta kun yritän lähettää vastausta, jos ei nyt onnistu, jää vastaamatta! Tarjoilu oli nopeaa, tehokasta ja ystävällistä, Ruoka oli erinomaista. Viinilistaan toivoisin kuohuviinin osalta vaihtoehtona lisättävän myös kuivan, kohtuuhintaisen cavan, kiitos, syysterveisin Marjo Kiukkonen

"Erinomainen"6/6
Pia L.21 päivää sitten · 1 arvostelu

Jälleen kerran mahtavat etanat, ruoka on muutenkin aina hyvää. Varaaminen on helppoa netin kautta. Palvelu on hyvää. suosittelen kaikille! Hinnat ovat sopivat. Parhaita paikkoja Helsingissä!

"Erinomainen"6/6
rebekka r.21 päivää sitten · 1 arvostelu

oli mahtavaa viettää valmistujais juhlani siellä. Tunnelma oli hyvä.Ruoka ja juomat olivat myös hyviä ja listalta löytyi jokaiselle jotakin.Hieman kesti ruuan tuonnissa, mutta tarjoilijat olivat kaikki ystävällisiä.

"Erinomainen"6/6
Riitta H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ravintolan sijainti on hyvä tuleepa Helsinkiin mistä suunnasta hyvänsä. Henkilökunta on osaavaa, ystävällistä ja huumorintajuista. Siispä asiakkaan viihtyvyys on taattu. Ruoka on maukasta ja laitettu kauniisti esille, hinta-laatusuhde kohillaan. Tämä kaikki siistissä ja viihtyisässä ympäristössä, niin ei voi muuta kuin suositella.

"Okei"3/6
Raisa O.vuosi sitten · 1 arvostelu

Haluan jo tähän alkuun mainita, että tämä on palaute (ei valitus) ja toivottavasti myös otetaan vastaan kehittävästi: Olimme 8 henkilön ryhmänä liikenteessä ja kuten jo varatessa mainitsin maksamme kaiken yhdellä kortilla. Alkumaljoja odotimme tilauksen tehtyämme noin 30 min, viini pullot tuotiin pöytään ->ei kaadettu laseihin tai maistatettu (noh kierre korkki, mutta voisi sen viinin sentäs lasiin kaataa..) alkupalojen saanti kesti kauan, pääruoka ja jälkiruoka valmistui kohtuullisessa ajassa ja siitä kiitosnja piste keittiölle.. Ruoka-annokset hiukan haaleita ja yksi palautti pihvin väärän kypsyyden takia, makumaailmassa ei moitittavaa.. Uusi pihvi tuli sovitussa ajassa eli 7min ja siitä taasen piste :) Mitään ei myyty tai suositeltu, plokkivihkoa katsottiin hyvin tiiviisti samaan aikaan, kun kynä kirjoitti siihen tilausta (=kirjoittamiseen keskityttiin enemmän kuin asiakkaaseen, katsetta ei juurikaan nostettu paperista) Kassajärjestelmä tuntui olevan hyvin haasteellinen ja aikaa vievä.. alkuruokia ja alkujuomia bongattiin koneelle arviolta 15 min ja juomien valmistus vei toiset 15 min.. siitä 10 min ja alkupalat oli pöydässä eli niitä odotettiin noin 40 min.. Pääruoat ja ruokajuomat saatiin tilattua kun alkapalat tuli pöytää ja alkumaljoista oltin otettu muutama hörppy.. Jos alkumaljat olisi tullut nopeammin olisimme kerenneet ottaa alkupalalle uudet juomat! Vaikka laskumme oli noin 85e/henkilö niin SUOSITTELEMALLA, myymällä ja tekemällä välikäynnit olisi laskulle saanut helposti +35€/henkilö lisää + tarjoilijalle/kokille tippiä.. En tiedä oliko tarjoilija uusi tai oliko hänet perehdytetty huonosti. Oliko häntä perehdytettty ollenkaan? itse olisin laittanut ryhmälle joka ilmoittaa, että maksamme kaiken samasta sen kovimman myyntitykin hommiin ja sitä kautta kotiuttanut jokaisen euron.. Tarjoilijasta huomasi, että hän loppua kohden yritti parhaansa ja sieti meidän huonoa huumoria loistavasti, siitä piste hänelle.

"Okei"3/6
Maarit V.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Meillä oli tismalleen samanlainen kokemus kuin Raimo L:llä 15.2. Olimme pe 19.2.2016 klo 17.30 Manalassa ja pöydän olimme varanneet jo n. 1 kk aiemmin. Tottakai odotimme saavamme sen parhaalta paikalta erikseen pyytämättä, mutta ei - meidät laitettiin yhteen ravintolan huonoimmista pöydistä keskelle kulkuväylää. Pyysimme heti päästä toiseen pöytään, esim. ikkunan vieressä oli vapaa pöytä koko ruokailumme ajan (viivyimme klo 19 asti), samoin lukuisia muita vapaita pöytiä olisi löytynyt. Tarjoilija vain sanoi ettei onnistu vaihtaa pöytää, koska ravintola on täyteen varattu! Kumma kyllä, toisen tarjoilijan vieraille sanottiin, että voivat valita minne istuvat...Muuten palvelu oli hyvää ja pizzatkin olivat ok, tosin eivät maineensa veroiset. Ehkä tarjoilijan kannattaisi käyttää hieman luovuutta ja tilannetajua, sillä varmasti olisimme tulleet uudestaan jos toiveemme olisi huomioitu. Ensi kerralla mietimme toista ruokapaikkaa ennen mainiota Manala Comedyn esitystä.

"Upea"5/6
Martti L.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Tulimme myöhään eli noin kello 22, joka on Suomessa poikkeuksellinen aika tulla syömään ainakin minulle. Henkilökunta oli kuitenkin ystävällinen ja valmis palvelemaan heti baarista lähtien. Tilaus, ruokajuomat ja ruoka tarjoiltiin kohteliaasti eikä odotusajat olleet liika pitkiä. Jälkiruuan oheen olimme tilaamassa myös juoman, mutta siinä vaiheessa ei näkynyt tarjoilijaa, joka oli pieni miinus muuten hyvin sujuneessa illassa. Myös laskun saimme nopeasti. Hyvä kokemus myöhäiselle päivälliselle. Tämä muutenkin positiivista, koska yleensä paikassa kuin paikassa keittiö mene kiinni viimeistään 22.30.

"Upea"5/6
Tapani P.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Seurueemme kolme henkilöä (kaksi miestä, yksi nainen) söimme alkuruoat, pääruoat ja jälkiruoat. Kaikilla oli eri annokset ja kaikki olivat tyytyväisiä. Ruoat oli kauniisti annosteltu lautasille. Tarjoilu oli hyvää ja huomaavaista. Ravintola oli täysi, mutta ei meluisa, koska ilmeisesti kaikki asiakkaat olivat ruokailijoita. Vaimoni ja minä Tuusulasta halusimme viedä julkkis -tuttavamme "Kyläkauppa Keskiseltä Tuurista" syömään Manalaan, ja se onnistui täydellisesti. Vieraamme oli kaikin puolin tyytyväinen ja lupasi palata Manalaan uudelleen seuraavalla Helsingin matkalla. Ystävällisin terveisin, Tapani

"Erinomainen"6/6
Leena J.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Palvelu ja ruoka samoin suositeltu viini olivat ensiluokkaisia. Suosittelen lämpimästi Ravintola Manalaa! Henkilökunta oli erittäin ystävällinen, huumorintajuinen ja avulias. Ilmapiiri oli kaiken kaikkiaan lämmin ja tunsimme itsemme hyvin tervetulleiksi.

"Upea"5/6
Juha S.yhdeksän kuukautta sitten · 2 arvostelua

Ruoka-annokset ovat hyvännäköisiä ja maittavia. Ne ovat myös riittävän isoja. Jälkkäri oli pettymys, sillä aikaisemmalla kerralla sama annos vei kielen mennessä ja oli koko illallisen paras. Ihmetyttää ravintoloiden viinien hinnoittelu: kympin viinipullosta pyydetään n 60 euroa, mikä ei kyllä houkuttele niitä tilaamaan. Tarjolla oli myös hanaviiniä, jota sai edullisempaan hintaan. Hanaviinistä ei ollut tarjoilijaltakaan saatavissa mitään speksejä. Vierailimme lauantai-iltana klo 17. Ilman pöytävarausta se ei olisi onnistunut.

2 Henkilöä
12345678
Tänään (lauantai)
marraskuu 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Valitse aika:
SOSIAALINEN
SOVELLUKSET
©2017 Quandoo Oy. Kaikki oikeudet pidätetään