Ravintola Manala – Tietoja

Legendaarinen ravintola Manala on palvellut helsinkiläisiä rehellisen ruoan ystäviä Museokadulla Töölössä jo vuodesta 1985. Manala on yhdistelmä ruokaravintolaa ja baaria, ja ravintolan keittiö on harvinaisuus Helsingissä, sillä se on auki lounaasta aina aamukolmeen asti. Ruokalista sisältää annoksia kaikenlaiseen makuun kevyemmistä vaihtoehdoista tuhtiinkin nälkään. Keittiö on sekoitus suomalaisia klassikoita ja kansainvälisiä vaikutteita. Alku- ja pääruokien lisäksi ravintola tarjoaa erinomaisen pizzalistan sekä tietysti jälkiruokia makeannälkään. Juomalistalta löytyy mukava valikoima ruokiin sopivia viinejä, oluita ja siidereitä.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 04:00
perjantai
10:30 - 04:00
lauantai
14:00 - 04:00
sunnuntai
14:00 - 02:00
maanantai
10:30 - 02:00
tiistai
10:30 - 02:00
keskiviikko
10:30 - 02:00
torstai
10:30 - 02:00

Osoite

Ravintola Manala
Dagmarinkatu 2
00100 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

5403D443-541D-436F-9ABF-6DB54E0B6626

Lounas

KEITTO JA SALAATTI LOUNAS

Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, keiton, ruis- ja vehnäleipää sekä kahvin. Tilattavissa myös annoksia lounaslistalta hintaan 10,20-16,50. Keitto ja salaatti sisältyy annosten hintaan. Lounas arkisin klo 10.30-14.
8,90 €

Normaali menu

Menu

pdf

Menu english

pdf

Lisää kohteesta Ravintola Manala, Helsinki

Museokadulla Töölössä Bottan talossa majaa pitävä ravintola Manala tarjoaa hinta-laatusuhteeltaan erinomaista suomalaista ja kansainvälistä ruokaa. Keittiö tarjoilee herkkuja monenlaiseen nälkään ja makuun, ja listalta löytyy jokaiselle jotakin. Lounaalla on tarjolla noutopöytä sekä päivän suositus- ja kasvisannos. À la carte -listan alku- ja pääruoat tarjoavat monipuolisen kattauksen suomalaisen keittiön parhaita paloja poronkäristyksestä maukkaisiin kala-annoksiin, sekä kansainvälisiä makuja pihveistä burgereihin. Manalan pizzojen täytteissä näkyvät myös suomalaiset vaikutteet. Raaka-aineina on käytetty esimerkiksi poroa, lohta ja aurajuustoa. Ravintolan viinilista on koottu eri maiden viineistä, uudesta ja vanhasta viinimaailmasta, ja erilaisia viinejä on juuri sopivasti suhteessa ruokalistan tarjontaan. Oluissa ja siidereissä on sekä kotimaisia että ulkomaisia vaihtoehtoja. Ammattitaitoinen henkilökunta suosittelee mielellään parhaat ruoka- ja juomayhdistelmät ja pitää muutenkin huolen viihtyvyydestäsi. Manala sijaitsee keskeisellä paikalla Museokadulla aivan Eduskuntatalon, Musiikkitalon ja Töölönlahden tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, ja sinne on aina helppo tulla! Yli 8 hengen varaukset Manalan myyntipalvelun kautta.

499 Ravintola Manala arvostelua

Loistava
4.7/6
499 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Ei häirinnyt
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
Tunnelma:Viihtyisä
"Erinomainen"
6/6
Jenni S.14 päivää sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli todella herkullista ja asiakaspalvelu ammattitaitoista. Tänne tullaan toistekin nauttimaan ja tuodaan myös muita mukanamme. Täydet kuusi pistettä Manalan koko henkilökunnalle! Keep up the good work!

"Erinomainen"
6/6
Alphonse D.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Fabulous food and great service. Reindeer Pizza a must try for any visitor to Helsinki. Loved the experience at Manala.

"Erinomainen"
6/6
Maritta M.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Nopea, asiallinen toiminta ja hyvä ruoka. Paikka keskustassa julkisten liikenneyhteyksien lähellä mutta myös taxiasema lähellä. Pöydän tilaaminen netissä kätevä. Siisti ravintola ja hyvät näköalat suurista ikkunoista.