Books & Antiques Helsinki image 1
Books & Antiques Helsinki image 2
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Books & Antiques

KeskustaBaari, Cocktailbaari

Books & Antiques – Tietoja

Books & Antiques on pieni hämyinen salakapakka, joka huokuu tunnelmaa. Baari keskittyy cocktaileihin ja baarimikot suhtautuvat juomien tekemiseen intohimoisesti ja ammattitaitoisesti. Books & Antiques on charmikas paikka, jonka reseptit on löydetty vanhoista suomalaisista kirjoista, jotka ovat peräisin noin 1920-1930 luvuilta. Kun astut baariin, tunnet kuinka baarin tyyli vie mennessään aikaan ja kevyt jazz rentouttaa sinut hetkessä. Keskustassa sijaitseva Books & Antiques on hyvä paikka istua iltaa rauhassa tai aloittaa vietto.

Aukioloajat

Suljettu tänään
sunnuntai
Suljettu
maanantai
Suljettu
tiistai
Suljettu
keskiviikko
18:00 - 02:00
torstai
18:00 - 02:00
perjantai
18:00 - 02:00
lauantai
18:00 - 02:00

Osoite

Books & Antiques
Malminrinne 1
00100 Helsinki
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Books & Antiques, Helsinki

Books & Antiques sijaitsee aivan Kampin vieressä, osoitteessa Malminrinne 1. Keskeisen sijainti ei silti tarkoita, että baari olisi täyteen tupattu. Oven ollessa auki, voit astua sisään. Oven ollessa kiinni, kysy salaiseen baariin pääsyä viereisestä 100 dogsista. Molemmilla cocktailbaareilla on samat omistajat ja henkilökunta. Omistajat pyörittävät yhdessä Son of a Punch-cateringiä ja he ovat myös tunnettuja muista high-end cocktailbaareista Helsingissä. Kaiken takana ovat Luca Bertamini, Mika Koivula ja Simo Pietarinen, sekä joukko muita intohimoisia baarimikkoja, joille cocktailit ovat taidetta.

Books & Antiquesin sisarbaareja ovat esimerkiksi salapoliisihenkinen kapakka Trillby & Chadwick, Liberty or Death Erottajankadulla tai Helsingin ainoa “dive bar”, 100 dogs. Kaikkia baareja yhdistää laadukkaat raaka-aineet, hyvä palvelu ja luovuus cocktailien teossa ja esillepanossa. Twistiä drinkkeihin on haettu sekä kotimaisista raaka-aineista, että historiasta. Books & Antiques on drinkkibaarien uusin tulokas. Salakapakan reseptit löytyivät vanhoista kirjoista, jotka löytyivät Helsingin alueelta. Alkuperäiset reseptit innoittivat omistajat tarjoamaan klassikkodrinkkejä. Kokonsa puolesta salakapakka on myös eksklusiivisempi, mikä tuo illanvieton tunnelmaan myös oman lisänsä. Vie siis nautiskelu toiselle tasolle ja uppoudu vanhan ajan tunnelmaan Books & Antiquesissa.

0 Books & Antiques arvostelua