Arvostelut: Bistro O Mat

Keskustaskandinaavinen, eurooppalainen
Loistava
5.1/6
28 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta
Suositeltuja ravintoloita
Tässä sen sijaan 5 saman alueen ravintolaa, joihin voit tehdä varauksen:

Ravintola Fat Lizard

Otaniemi
5.0/6845
Ravintola Fat Lizard

Ravintola Juuri

Kaartinkaupunki
5.2/6170
Ravintola Juuri

28 Bistro O Mat arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Bistro O Mat annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.1/6
28 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Palvelu:Loistava
Tunnelma:Viihtyisä
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Miellyttävä
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Teija S.vuosi sitten · 2 arvostelua

Viihtyisä tunnelma ja ystävällinen palvelu. Ihanaa lähiruokaa kauniisti katettuna. Täydet pisteet meidän pöytäseurueelta! Mahtavaa, että Kirkkonummelta löytyy näin tasokas ravintola, jonne on aina ilo tulla ja viihtyä!

"Erinomainen"
6/6
Anneli N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Ruoka maistui oikein hyvältä ja vatsa tuli täyteen. Haluan uusia miellyttävän kokemuksen toistekin ja suosittelen oman kylän ravintolaa lämpimästi muillekin.

"Erinomainen"
6/6
Teresa V.vuosi sitten · 3 arvostelua

Erittäin hyvä palvelu ja ruoka. Ruokakermaa keskellä parkkipaikkaa mutta mitä siitä kun kaikki toimii. Nostalgista olla samoissa maisemissa missä vietin elämäni ensimmäiset 22 vuotta. Keittiölle Erityismaininta tartarpihvistä❤️.

"Erinomainen"
6/6
Susann B.vuosi sitten · 1 arvostelu

Suussa sulavaa ruokaa ja ystävällistä ja nopeata palvelua. Täysi kymppi! Ihanaa istua ulkona auringonpaisteessa ja nauttia ruoasta, erinomaisesta viinistä ja mukavasta miljööstä. Ja meille tärkeä; ruotsinkielistä palvelua!

"Erinomainen"
6/6
Janne L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen brunssi ja loistavaa palvelua. Alkupalapöydässä erityisesti keitto oli aivan loistava. Blinit toki maistuvat myös aina. 2 lämminruokavaihtoehtoa oli myös ihan riittävästi. Jälkiruokapöytä OK, tosin ei mitään räjäyttävää. Ravintolan sijaintihan on hyvä. Citymarketin vuoksi parkkipaikkoja on riittävästi ja juna-asemakin on ihan vieressä.

"Erinomainen"
6/6
Timo K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen lounas 25.1.2017 ja erittäin hyvä, miellyttävä palvelu. Käyn niin asiakkaiden kuin puolisoni kanssa aika ajoin. Sopii mielestäni oikein hyvin sekä business että yksityiseen tarpeeseen. Lounasmeno oli varsin kohtuullisesti hinnoiteltu laadun huomioon ottaen. Muistaakseni n. 25 euroa. Tulevan varmasti taas uudelleen. Timo

"Erinomainen"
6/6
Helena R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen brunssi kaikkine vaihtoehtoineen, hyvistä suomalaisista raaka aineista ja kauniisti esillä. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Vesilasi voisi olla kevyempi ja helpompi ottaa yhdellä kädellä kiinni, niin huono kätisillekin kuin lapsillekin. Kannattaa tulla Espoosta asti😋

"Upea"
5/6
Olavi S.vuosi sitten · 2 arvostelua

Viihtyisä ravintola kauniissa ympäristössä Kirkkonummen keskustassa. Ravintola on meille entuudestaan tuttu. Olemme olleet tyytyväisä ravintolaan, ruokaan ja palveluun. Olimme nyt Kanadasta tulleen vaimon veljen 70-vuotislounaalla matkalla Inkoon kirkkoon tutustumaan ainutlaatuisiin Kuolemantanssi-maalauksiin. Lounas juhlisti hienosti juhlapäivää.

"Upea"
5/6
Anna S.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Erittäin ystävällinen palvelu ja maittava ruoka. Viihtyisä ympäristö ja ravintolan sisustus. Voin suositella kenelle tahansa, sopii sekä rentoon seurusteluun että liikelounaan tai illallisen tarkoitukseen. Hyvä että Kirkkonummelta löytyy tällainen paikka niin keskeiseltä sijainnilta.

"Erinomainen"
6/6
Anne S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka, viihtyisä tunnelma ja ystävällinen palvelu. Kaikki kohdillaan - Kiitos! Ottakaa pois tästä kyselystä tuo minimisanamäärä. Koko arvioinnista menee maku moisessa kontrolloinnissa. Tyytyväisen asiakkaan turhaa ärsyttämistä...