Arvostelut: Bellevue

Katajanokkavenäläinen, eurooppalainen
Loistava
5.4/6
104 arvostelua
Bellevue Helsinki image 1
Bellevue Helsinki image 2
Bellevue Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

104 Bellevue arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Bellevue annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.4/6
104 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Petja K.16 päivää sitten · 3 arvostelua

Loistava palvelu, mahtavat ruoat! Suosittelemme erittäin lämpimästi. Tunnelma on tosi lämmin ja ystävällinen ja ruoissa on todella paljon makuja. Lauantaisin zakuskapöytä on myös mahtava! Suosittelen todella paljon!

"Erinomainen"
6/6
Lari P.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Hyvää ruokaa, ystävällinen palvelu. Alkupalalajiltelma oli aivan fantastinen ja Kievin kana lupauksien veroinen. Ainoana puutteena voisi sanoa ravintolan teemaan liittyen Ararat-brandyn puuttumisen jalojen juomien listalta.

"Erinomainen"
6/6
simo p.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Loistava, tunnelmallinen. Kannattaa vierailla. Palvelu hyvää ja ruoka maukasta. Voi todella suositella sekä kotimaisille että ulkomaisille ryhmille. T Y K K Ä S I N !

"Erinomainen"
6/6
Pauli H.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Erittäin tunnelmallinen ja mukava ravintola! Ruoka oli herkullista ja täyttävää, suuret annokset ja paljon makuja! Sakuska alkupala ja shashlikit pääruokana. Palvelu oli kanssa priimaa ja iloista!

"Huono"
2/6
Marja V.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hei. Olen ollut myyntityössä kolmisenkymmentävuotta ja yksi myyntimetodeistani on järjestää asikkaiden kanssa erilaisia tapaamisia mm illallisia. Työni on pitkäjännitteistä ja kaupan saamiseksi voi kestää usein vuosiakin, koska ratkaisut mitä edustan ovat iso investointeja. Miksi näin pitkä alustus: Kun varaan paikan, tarkistan ravintolan luokituksen, sisältäen hyvän palvelun, maittavan ruoan ja rauhallisen sijainnin ravintolasta neuvottelua varten. Nämä kriteerit täyttivät hyvinkin Ravintola Bellevuesta ja sain puhelun ravintolastanne ennen varaustani. Kaikki sujuikin oikein hyvin alussa, paikka oli houkutteleva jo sisään tullessa ja meille varattu pöytä erinomainen. Palvelu hyvää ja alkuruoka osuus meni ihan nappiin. Kunnes asiakkaani sai Venäjältä tutun Bliniannoksen. Asiakkaani kertoi ennen tilausta, että ehdottamasti blinejä. Blinit oli ohuita korppuja. Tarjoilija oli samaa mieltä ja pahoitteli. Pyysin asiakastani luonnollisesti tilaamaan uudet blinit, tuoreet. Tarjoilija Tiina oli samaa mieltä kanssamme. Hänen tultua keittiöstä, ei asiaa voitu korjata koska ei ollut taikinaa. Hän oli pahoillaan ja asiakas tilasi nieriää, joka oli onnistunut. Keittiö ei ollut edes pahoillaan tapahtuneesta. Tarinan opetus on siinä, ettei keittiötä myöten kuten kaikissa yrityksissä hyvä palvelu koskee kaikkia henkilökunnasta. Ilta onnistui loppujen lopuksi erinomaisen tarjoilijan Tiinan ansioista. Ystävällisin tervesin Marja Valkjärvi Konica Minolta Solutions Finland Oy

"Hyvä"
4/6
Ari H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Satavuotiasn tunnelma ainutlaatuinen ja pääruoat erittäin hyviä, samoin jälikiruoat onnistuneita. Zakuslalajitelma valitettavasti kuivahtanut eli näkyi läpi, että tehty jo päivällä valmiiksi. Ilmeisesti sekä keittiö että sali alimiehitetty? Näkyi pitkinä odotusaikoina. Eteisessä oli ruuhkaa muttei lainkaan henkilökuntaa ottamassa vieraita vastaan, pienimuotoinen kaaos seurueemme saapuessa. Viinit poikkeuksellisen kalliita laatuunsa nähden. Kokonaisvaikutelma kuitenkin vielä myönteisen puolella, koska henkilökunta ruuhkasta huolimatta ystävällistä ja huomaavaista, vaikka selkeästi uupuneen oloista, mistä asiakkaana tulee myös surulliseksi. Toivon todella, että Bellevuen johto ymmärtää vaalia mutta myös kehittää liiketoimintaa niin, että toinenkin satavuotiskausi tulee täyteen.

"Erinomainen"
6/6
Tuija R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Nettivaraus lauantai-illaksi ei ollutkaan kun tulimme ravintolaan 5 hengen pirukalla.Vastaanotto oli tyly ettei pöytävarausta löytynyt.Jouduimme odottamaan lähes puolituntia että siivosivat meille pöydän. Lusäksi ei minkäänlaista pahoittelua myöskään tarjoilijamieheltä lausuttu., kuittasi vain et se on netistä johtuva ettei varaus kohdannut, uskomatonta. Tarjoilija oli hätäinen ei kuunnellut tilauksia kaikilta, piti pyytää et saisimme myös muut kuin yksi juotavaa, viinilasit tuotiin pöytiin keittiössä kaadettuna, tietääkseni pitäisi nähdä mistä pullosta viini on kaadettu.Grillivartaani oli häränlihan osalta raakaa ja sipulit osin palaneitaLisäksi ruoka kylmää.Valkosipuliperunat oli lohkoperunat jossa päällä valkosipulivoi.Ruoka oli pettymys.Parempaa venäläistä ruokaa saa laivalla ja Saslikissa.Eipä kysytty maistuiko ruoka?Miljöö sinänsä kaunis se olikin ainut joka miellytti. T. Tupu

"Upea"
5/6
Markku P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Taas kerran Zakuska-käynnillä Bellevuessä. Zakuska ei petä koskaan. Ei varmasti jää viimeiseksi Bellevue-kerraksi, seuraava kerta on jo varattu edellisen ravintolakäynnin yhteydessä. Sillä kertaa mukaan tulee koko lähipiiri, so. 10 hlöä.

"Erinomainen"
6/6
Tuula Ö.vuosi sitten · 4 arvostelua

Viihtyisä ympäristö, hyvä palvelu ja erinomainen ruoka. Etukäteen tilaamamme Novgorodin härkä kolmelle henkilölle voisi olla pysyvästi á la carte listalla. Olemme käyneet ravintola Bellevue´ssä jo vuosikymmenien ajan ja niin teemme jatkossakin.

"Erinomainen"
6/6
Pauli L.kahdeksan kuukautta sitten · 2 arvostelua

Kaunis toukokuinen päivä suorastaan houkutteli hyväksi tuntemaamme ravintolaan. Valitsemamme kalapitoinen lounas oli herkullinen, pääruokana paistettua kuhaa, viinit hyviä ja palvelu erinomainen. Juuri sitä olemme tottuneet Bellevuesta saamaan. Kiitos!