Arvostelut: Bellevue

Katajanokkavenäläinen, eurooppalainen
Loistava
5.3/6
138 arvostelua
Bellevue Helsinki image 1
Bellevue Helsinki image 2
Bellevue Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

138 Bellevue arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Bellevue annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.3/6
138 arvostelua
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Janne L.yhdeksän päivää sitten · 4 arvostelua

Helsigin paras venäläinen ravintola, erinomainen ruoka ja tunnelma. Voin lämpimästi suositella köyntiä Bellevuessa!

"Erinomainen"
6/6
Irina E.17 päivää sitten · 1 arvostelu

Ravintolassa oli aito miellyttävä tunnelma, hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Suosittelen.

"Erinomainen"
6/6
Eila P.18 päivää sitten · 1 arvostelu

Parhaat blinit, mitä olen syönyt. Myös lammaspelmenit ja pavlova erinomaisia. Kokonaisuutena hyvin positiivinen kokemus. Edellisestä käynnistä oli jo tosi kauan. Seuraavaan ei yhtä pitkää aikaa.

"Erinomainen"
6/6
Jaana R.23 päivää sitten · 1 arvostelu

Täydellinen ruoka, viihtyisä miljöö ja hyvä palvelu. Zakuska -pöytä on iskussa.

"Huono"
2/6
Marja V.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Hei. Olen ollut myyntityössä kolmisenkymmentävuotta ja yksi myyntimetodeistani on järjestää asikkaiden kanssa erilaisia tapaamisia mm illallisia. Työni on pitkäjännitteistä ja kaupan saamiseksi voi kestää usein vuosiakin, koska ratkaisut mitä edustan ovat iso investointeja. Miksi näin pitkä alustus: Kun varaan paikan, tarkistan ravintolan luokituksen, sisältäen hyvän palvelun, maittavan ruoan ja rauhallisen sijainnin ravintolasta neuvottelua varten. Nämä kriteerit täyttivät hyvinkin Ravintola Bellevuesta ja sain puhelun ravintolastanne ennen varaustani. Kaikki sujuikin oikein hyvin alussa, paikka oli houkutteleva jo sisään tullessa ja meille varattu pöytä erinomainen. Palvelu hyvää ja alkuruoka osuus meni ihan nappiin. Kunnes asiakkaani sai Venäjältä tutun Bliniannoksen. Asiakkaani kertoi ennen tilausta, että ehdottamasti blinejä. Blinit oli ohuita korppuja. Tarjoilija oli samaa mieltä ja pahoitteli. Pyysin asiakastani luonnollisesti tilaamaan uudet blinit, tuoreet. Tarjoilija Tiina oli samaa mieltä kanssamme. Hänen tultua keittiöstä, ei asiaa voitu korjata koska ei ollut taikinaa. Hän oli pahoillaan ja asiakas tilasi nieriää, joka oli onnistunut. Keittiö ei ollut edes pahoillaan tapahtuneesta. Tarinan opetus on siinä, ettei keittiötä myöten kuten kaikissa yrityksissä hyvä palvelu koskee kaikkia henkilökunnasta. Ilta onnistui loppujen lopuksi erinomaisen tarjoilijan Tiinan ansioista. Ystävällisin tervesin Marja Valkjärvi Konica Minolta Solutions Finland Oy

"Huono"
2/6
Martti K.kuukausi sitten · 3 arvostelua

Yleensä hyvä Bellevue petti nyt todella pahasti. Jo heti eteisaulassa oli vastassa tylyn puoleinen, uusi tarjoilija, jota asiakkaan vaatteet tai sujuva sisääntulo eivät juuri kiinnostaneet. Oli meneillään lounasaika klo 13.00 ja kuitenkin ravintola oli oudon tyhjä (?). Saimme myöhemmin tietää, että ravintolassa olisi ollut bliniviikot (suosikkini), mutta tarjoilija ei vaivautunut tästä mainitsemaan, joten söimme viikon lounaan, mikä osoittautui virhevalinnaksi. Alkupaloina nautittujen blinien (blintsikien) kanssa tarjoiltu lohitartar ei toiminut mädin lailla, olipahan vain halpa korvike. Pääruoaksi valittu nieriä oli savustettu lian kitkeräksi ja sen kanssa tarjoiltu pinaattipaistos oli vetistä ja mautonta. Jälkiruoka oli kuiva ja mielikuvitukseton leivonnainen ja espressokin liian kylmää ja laihaa. Tarjoilu oli koko ruokailun ajan ilotonta ja innotonta. Nyt jää Bellevue tauolle meikäläisen osalta. Harmin paikka. Ennen oli kaikki paremmin.

"Hyvä"
4/6
Ari H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Satavuotiasn tunnelma ainutlaatuinen ja pääruoat erittäin hyviä, samoin jälikiruoat onnistuneita. Zakuslalajitelma valitettavasti kuivahtanut eli näkyi läpi, että tehty jo päivällä valmiiksi. Ilmeisesti sekä keittiö että sali alimiehitetty? Näkyi pitkinä odotusaikoina. Eteisessä oli ruuhkaa muttei lainkaan henkilökuntaa ottamassa vieraita vastaan, pienimuotoinen kaaos seurueemme saapuessa. Viinit poikkeuksellisen kalliita laatuunsa nähden. Kokonaisvaikutelma kuitenkin vielä myönteisen puolella, koska henkilökunta ruuhkasta huolimatta ystävällistä ja huomaavaista, vaikka selkeästi uupuneen oloista, mistä asiakkaana tulee myös surulliseksi. Toivon todella, että Bellevuen johto ymmärtää vaalia mutta myös kehittää liiketoimintaa niin, että toinenkin satavuotiskausi tulee täyteen.

"Erinomainen"
6/6
Kirsti S.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ravintolan interiööri on yhtenäinen, kaunis ja rauhallinen. Poikkeaa sympaattisesti niin monen nykyravintolan pelkistetystä tyylistä. Henkilökunta on avuliasta ja osaavaa. Ruoka-annokset tulivat sopivan ajan sisällä pöytään ja ennen kaikkea ruoka oli maittavan hyvää - blinit aivan erityisesti. Kuusihenkinen seurueemme oli yksimielisesti kaikinpuolin tyytyväinen lounaaseen Bellevuessa. Mitään lisää emme olisi voineet toivoa käyntiimme siellä, siksi arvosana paras arvosana.

"Erinomainen"
6/6
Tuija R.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Nettivaraus lauantai-illaksi ei ollutkaan kun tulimme ravintolaan 5 hengen pirukalla.Vastaanotto oli tyly ettei pöytävarausta löytynyt.Jouduimme odottamaan lähes puolituntia että siivosivat meille pöydän. Lusäksi ei minkäänlaista pahoittelua myöskään tarjoilijamieheltä lausuttu., kuittasi vain et se on netistä johtuva ettei varaus kohdannut, uskomatonta. Tarjoilija oli hätäinen ei kuunnellut tilauksia kaikilta, piti pyytää et saisimme myös muut kuin yksi juotavaa, viinilasit tuotiin pöytiin keittiössä kaadettuna, tietääkseni pitäisi nähdä mistä pullosta viini on kaadettu.Grillivartaani oli häränlihan osalta raakaa ja sipulit osin palaneitaLisäksi ruoka kylmää.Valkosipuliperunat oli lohkoperunat jossa päällä valkosipulivoi.Ruoka oli pettymys.Parempaa venäläistä ruokaa saa laivalla ja Saslikissa.Eipä kysytty maistuiko ruoka?Miljöö sinänsä kaunis se olikin ainut joka miellytti. T. Tupu

"Upea"
5/6
Markku P.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Tyylikäs ja rauhallinen ympäristö. Ruoka oli hyvää. Viinilistalta olisin toivonut löytäväni gruusialaista punaviiniä. Wc-tilat olivat erittäin siistit, mistä iso plussa. - Ainoa miinus (siksi ei parhaita pisteitä) oli tarjoilijan huolimattomuus, ei tuntunut keskittyvän asiakkaiden toiveisiin. Summa summarum aiomme mennä Bellevuehen lähiaikoina uudelleen, koska ruokalistalla oli paljon mielenkiintoista syötävää.