Arvostelut: Bellevue

Katajanokkavenäläinen
Loistava
5.4/6
82 arvostelua
Bellevue Helsinki image 1
Bellevue Helsinki image 2
Bellevue Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

82 Bellevue arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Bellevue annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
5.4/6
82 arvostelua
Hinta/laatu:Edullinen
Melu:Erittäin miellyttävä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Tunnelma:Loistava
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
Uusi"Erinomainen"
6/6
Ninni S.kuusi päivää sitten · 1 arvostelu

Erinomainen ruoka ja hyvin ystävällinen palvelu. Lapsiystävällinen ravintola ja ihanan kodikas tunnelma. Sopivan kokoiset annokset ja juuri sopivasti eri vaihtoehtoja. Hauskaa että tällainen paikka on säilynyt Helsingin sydämessä.

"Erinomainen"
6/6
Bengt W.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Pitkästä aikaa lounaalla Bellevuessa. Tyyli ja erinomainen ruoka edelleen jyllää.... ensimmäinen lounas siellä taisi olla 1984. Loistavaa että jotkut asiat ”eivät muutu” ajan saatossa. Ei muuta

"Erinomainen"
6/6
Julieth L.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Todella mukava henkilökunta! Yksityiskohtainen sisustus, rauhallinen ja tunnelmallinen ympäristö. Ravintolassa on paljon historiaa. Ruoka on todella hyvää! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, mikäli haluaa kokeilla jotain hieman erilaista.

"Erinomainen"
6/6
Theo K.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Erittäin laadukasta venäläistyylistä ruokaa, eikä hintakaan ollut laatuun nähden erityisen kallis (halpahan tämä paikka ei toki ole). Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Venäläistyylinen mutta hillitty sisustus. Hyvä viinilista.

"Hyvä"
4/6
Ari H.vuosi sitten · 1 arvostelu

Satavuotiasn tunnelma ainutlaatuinen ja pääruoat erittäin hyviä, samoin jälikiruoat onnistuneita. Zakuslalajitelma valitettavasti kuivahtanut eli näkyi läpi, että tehty jo päivällä valmiiksi. Ilmeisesti sekä keittiö että sali alimiehitetty? Näkyi pitkinä odotusaikoina. Eteisessä oli ruuhkaa muttei lainkaan henkilökuntaa ottamassa vieraita vastaan, pienimuotoinen kaaos seurueemme saapuessa. Viinit poikkeuksellisen kalliita laatuunsa nähden. Kokonaisvaikutelma kuitenkin vielä myönteisen puolella, koska henkilökunta ruuhkasta huolimatta ystävällistä ja huomaavaista, vaikka selkeästi uupuneen oloista, mistä asiakkaana tulee myös surulliseksi. Toivon todella, että Bellevuen johto ymmärtää vaalia mutta myös kehittää liiketoimintaa niin, että toinenkin satavuotiskausi tulee täyteen.

"Erinomainen"
6/6
Tuija R.vuosi sitten · 1 arvostelu

Nettivaraus lauantai-illaksi ei ollutkaan kun tulimme ravintolaan 5 hengen pirukalla.Vastaanotto oli tyly ettei pöytävarausta löytynyt.Jouduimme odottamaan lähes puolituntia että siivosivat meille pöydän. Lusäksi ei minkäänlaista pahoittelua myöskään tarjoilijamieheltä lausuttu., kuittasi vain et se on netistä johtuva ettei varaus kohdannut, uskomatonta. Tarjoilija oli hätäinen ei kuunnellut tilauksia kaikilta, piti pyytää et saisimme myös muut kuin yksi juotavaa, viinilasit tuotiin pöytiin keittiössä kaadettuna, tietääkseni pitäisi nähdä mistä pullosta viini on kaadettu.Grillivartaani oli häränlihan osalta raakaa ja sipulit osin palaneitaLisäksi ruoka kylmää.Valkosipuliperunat oli lohkoperunat jossa päällä valkosipulivoi.Ruoka oli pettymys.Parempaa venäläistä ruokaa saa laivalla ja Saslikissa.Eipä kysytty maistuiko ruoka?Miljöö sinänsä kaunis se olikin ainut joka miellytti. T. Tupu

"Upea"
5/6
Markku P.vuosi sitten · 2 arvostelua

Taas kerran Zakuska-käynnillä Bellevuessä. Zakuska ei petä koskaan. Ei varmasti jää viimeiseksi Bellevue-kerraksi, seuraava kerta on jo varattu edellisen ravintolakäynnin yhteydessä. Sillä kertaa mukaan tulee koko lähipiiri, so. 10 hlöä.

"Erinomainen"
6/6
Tuula Ö.vuosi sitten · 4 arvostelua

Viihtyisä ympäristö, hyvä palvelu ja erinomainen ruoka. Etukäteen tilaamamme Novgorodin härkä kolmelle henkilölle voisi olla pysyvästi á la carte listalla. Olemme käyneet ravintola Bellevue´ssä jo vuosikymmenien ajan ja niin teemme jatkossakin.

"Erinomainen"
6/6
Hannele V.vuosi sitten · 1 arvostelu

Kaikki nauttimamme ruuat olivat erinomaisen maistuvia. Oli mukava yllätys kun suolakurkun, smetanan ja hunajan kanssa tuli myös hatsapuria. Bellevuen blinit ovat niitä oikeita blinejä! Tarjoilu oli ensiluokkaista. Kiitos!

"Erinomainen"
6/6
Pauli L.kuusi kuukautta sitten · 2 arvostelua

Kaunis toukokuinen päivä suorastaan houkutteli hyväksi tuntemaamme ravintolaan. Valitsemamme kalapitoinen lounas oli herkullinen, pääruokana paistettua kuhaa, viinit hyviä ja palvelu erinomainen. Juuri sitä olemme tottuneet Bellevuesta saamaan. Kiitos!