Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Kallio
Bar Cón Flemari
Bar Cón Flemari Arvostelut

Arvostelut: Bar Cón Flemari

Loistava
4.8/6
5 arvostelua
Bar Cón Flemari Helsinki image 1
Bar Cón Flemari Helsinki image 2
Bar Cón Flemari Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

5 Bar Cón Flemari arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Bar Cón Flemari annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.8/6
5 arvostelua
Palvelu:Loistava
Hinta/laatu:Edullinen
Ruoka:Taivaallinen
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Erittäin miellyttävä
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Upea"
5/6
Gudrun K.21 päivää sitten · 1 arvostelu

Unexpectedly cosy atmosphere (considering the big space), friendly and competent service, wide range of food choices without being overwhelming, tasty well-prepared dishes. Appreciated the chance to share food with friends. I did not try a mocktail but was happy to see these on the drinks menu, beside a good choice of cocktails and wines.

"Upea"
5/6
Janne K.kuukausi sitten · 3 arvostelua

Todella maukas brunssi, hyviä perusmakuja sekoitettuna espanjalaisiin makuihin. Cava mukavan rapsakkaa ja sopi hyvin makuihin. Palvelu todella ystävällistä. 2 hengen pöydät ehkä liian pieniä, sai taiteilla että sai lasit ja lautaset mahtumaan. Mutta ei haitannut liikaa. Tänne tullaan toistekkin!

Uusi"Hyvä"
4/6
Kimmo L.seitsemän päivää sitten · 1 arvostelu

Ravintola on kivan näköinen ja henkilökunta oli osaava ja ystävällinen. Annosten hinnat ja maku olivat lijassa, mutta viinit ovat aivan ylihintaisia. Jos menet juo vettä. Itse menen vasta kun kuulen että viinien hintaan on tullut joku tolkku. 45 e halvin valkkaripullo on tuplaryöstö.

"Erinomainen"
6/6
Marga B.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli tosi herkullista ja palvelu aivan loistavaa. Eläkeläiselle hiukan kallis mutta käyn kyllä uudestaan jossain vaiheessa. Aion myös kokeilla Quandoo Kampissa kunhan pyhät ovat ohi.

"Hyvä"
4/6
Harri K.kaksi kuukautta sitten · 3 arvostelua

Kovasti mainostavat annosten jakamista, mutta annosten koko aika pieni jopa yhdelle, eikä listalla ole vaihtoehtoa, jossa olisi yhdessä annoksessa useampi eri tapas. Muuten ruoka oli ok, myös juomat mielenkiintoisesti erilaisia. Palvelu oli hyvää ja asiantuntevaa.