Bar Cón Flemari

Loistava
5.0/6
6 arvostelua
Bar Cón Flemari Helsinki image 1
Bar Cón Flemari Helsinki image 2
Bar Cón Flemari Helsinki image 3
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa

Bar Cón Flemari – Tietoja

Tapaksia Kalliossa? Bar Cón Flemari tarjoaa niitä aitoon barcelonalaiseen tyyliin koko seurueen kesken jaettavaksi suositeltuna, hyvien juomien ja iloisen tunnelman siivittämänä Kallion ytimessä, Helsingissä. Herkut tarjoillaan iltapäivästä iltaan, ja viikonloppuisin kalliolaisia villitsee “bottomless brunch”. Keittiömestari Javier Ahedon suunnittelema menu tarjoaa espanjalaisia makuja, ja herkullisuuden takeena ovat autenttiset klassikot sekä se, että perusasioihin paneudutaan kunnolla. Toisin kuin hieman kaoottinen mielikuva barcelonalaistyyppisestä tapasbaarista voisi antaa olettaa, Bar Cón Flemarin menu on selkeä. Tapas-annokset on jaoteltu kylmiin ja lämpimiin, ja jälkimmäiset vielä erikseen kasvis-, kala- ja lihaosastoihin. Myös muutama makea on tarjolla. Annosten espanjankieliset nimet antavat nopeasti ymmärtää, että nyt ollaan autenttisen äärellä. Ja sellaiseenhan sopivat myös viinit, oluet, cocktailit ja Suomen laajin valikoima vermutteja. Por qué no?

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 23:00
Tuesday
16:00 - 23:00
Wednesday
16:00 - 23:00
Thursday
16:00 - 23:00
Friday
16:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
16:00 - 23:00

Osoite

Bar Cón Flemari
Fleminginkatu 10
00530 Helsinki

Suosituksia ruokalistalta

97325B1D-C942-4CE6-8739-7D4D5203251D

Tapas

Kylmät tapakset: OLIVAS BAR CÓN STYLE

Yrteillä ja sitruksella maustettuja oliiveja
A classic mix of olives dressed with herbs and lemon
4,50 €

Kylmät tapakset: QUESOS DEL DÍA

Päivän juustolajitelma
Selection of Spanish cheese
7,50 €

Kylmät tapakset: EMBUTIDOS DEL DÍA

Päivän leikkelelajitelma
Selection of cured meat
8,50 €
Varmista paikkasi ajoissa!

Lisää kohteesta Bar Cón Flemari, Helsinki

Helsingissä, Kallion ytimessä, Fleminginkadulla, Franzenin aukion kulmassa, lähellä Torkkelinmäkeä ja Karhupuistoa… Siinä monta syytä, miksi Bar Cón Flemarin autenttisia espanjalaisia tapasherkkuja on vaikea välttää, etenkin jos on kalliolainen tai muutoin vain asioi usein Kalliossa.

Ravintolan taustalla ovat monia menestyksekkäitä ravintolakonsepteja luonut We Are Group eli Anders Westerholm ja Matti Sarkkinen. Satapaikkainen, asuintalon kivijalassa sijaitseva Ba Cón Flemari jatkaa Kampissa sijaitsevan sisarravintolansa, Bar Cón Korttelin jalanjäljissä. Sieltä on peräisin mm. legendaariseksi todettu ”bottomless brunch”, jossa noutopöydän herkkujen ja keittiöstä tilattavien, barcelonalaisen reseptin mukaan valmistettujen batatas bravasien lisäksi myös kuohuvaa saa kiinteään, määrärajoittamattomaan hintaan. Bar Cón Flemarin laatuviinit ja –oluet ovat Viinitien maahantuomisia.

Tunnelmaltaan paikka on aito tapasbaari – siis rento, iloinen ja ehkä hieman kaoottinenkin. Bar Cón Flemari sopii siis kalliolaiseen ja helsinkiläiseen elämänmenoon, illanviettoon ja brunssitteluun kuin tikku pintxo-annokseen ja seura tapaksiin. Arkisin paikka uinuu siestan nimissä klo 16 saakka, minkä jälkeen tarjolle tulee monissa Michelin-ravintoloissa työskennelleen, alun perin sansebastianilaisen Javier Ahedon herkullinen, espanjalaisista tapas-klassikoista koostuvat menu sekä erinoimainen valikoima oluita, viinejä, vermutteja ja cocktaileja.

6 Bar Cón Flemari arvostelua

Loistava
5.0/6
6 arvostelua
Melu:Erittäin miellyttävä
Odotusaika:Tilaus tuli hetkessä
Palvelu:Loistava
Ruoka:Taivaallinen
Hinta/laatu:Edullinen
Tunnelma:Loistava
Uusi"Erinomainen"
6/6
Lea V.kuusi päivää sitten · 2 arvostelua

Menen toistekin, eikä tämä käynti ollut suinkaan ensimmäisen kerran. Kiva paikka hyvällä paikalla Kalliossa. Olen suositellut muillekin!

"Erinomainen"
6/6
Marga B.kolme kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka oli tosi herkullista ja palvelu aivan loistavaa. Eläkeläiselle hiukan kallis mutta käyn kyllä uudestaan jossain vaiheessa. Aion myös kokeilla Quandoo Kampissa kunhan pyhät ovat ohi.

"Upea"
5/6
Gudrun K.kaksi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Unexpectedly cosy atmosphere (considering the big space), friendly and competent service, wide range of food choices without being overwhelming, tasty well-prepared dishes. Appreciated the chance to share food with friends. I did not try a mocktail but was happy to see these on the drinks menu, beside a good choice of cocktails and wines.