Ravintolat
Varsinais-Suomi
Turku
Keskusta
Di Trevi Wine bistro & Tapas bar
Di Trevi Wine bistro & Tapas bar Arvostelut

Arvostelut: Di Trevi Wine bistro & Tapas bar

Keskustaespanjalainen
Loistava
4.9/6
733 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

733 Di Trevi Wine bistro & Tapas bar arvostelua

Täällä voit lukea paikalle Di Trevi Wine bistro & Tapas bar annettuja arvosteluja. Kaikki arvostelut ovat aiemmin kyseisessä ravintolassa vierailleiden Quandoo-käyttäjien kirjoittamia. Koetamme olla asiakaskokemusten jakamisessa mahdollisimman läpinäkyviä. Katso ja selvitä, mitä muut ovat mieltä.

Loistava
4.9/6
733 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Ruoka:Herkullinen
Palvelu:Erinomainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Järjestä:Osuvimmat
  • Osuvimmat
  • Parhaimmiksi arvostellut
  • Uusimmat
"Erinomainen"
6/6
Peter N.neljä kuukautta sitten · 11 arvostelua

Coming here with family was a great thing. The place suits both younger and older people well and the place is relaxed.

"Erinomainen"
6/6
Satu H.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen henkilökunta, viihtyisä paikka ja tietysti erittäin hyvä ruoka. Monipuolinen viini ja tapas valikoima. Annokset juuri sopivan kokoiset. Hinta edullinen laatuun nähden. Suosittelen todella, sijaintikin kohdillaan, helppo tulla.

"Erinomainen"
6/6
Minna T.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu, erinomainen ruoka! Alkupaloista oli vaikea valita, listalla oli niin monia hyviä vaihtoehtoja. Pääruoan annoskoko oli sovitettu hyvin kokonaisuuteen, ei ollut liian iso. Drinkkilistan raikkaat juomat olivat myös napakymppi.

"Erinomainen"
6/6
Katriina T.seitsemän kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ruoka tuli nopeasti alle 15 minuutissa vaikka oli perjantai-ilta ja ravintola täynnä. Palvelu ystävällistä ja tarjoilija tiedusteli pidimmekö ruuasta. Aina hyvä ruoka myös täällä, tulen uudestaankin.

"Upea"
5/6
Jere J.vuosi sitten · 1 arvostelu

Minkälainen oli vierailusi ravintolaan Di Trevi Wine bistro & Tapas bar? Hei Jere, Toivomme, että viihdyit ravintolassa Di Trevi Wine bistro & Tapas bar! Miten arvioisit kokemuksesi paikasta? 1 1 2 3 4 5 6 6 25 Mielipiteesi on meille tärkeä! Arvioi ja arvostele kokemuksesi ansaitaksesi lisää kanta-asiakaspisteitä. Olet vain 500 pisteen päässä 10€ etusetelistä. Arvostele nyt Mikäli sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille: 0035 810 806 025

"Okei"
3/6
Miro N.vuosi sitten · 1 arvostelu

Vein avovaimoni syntymäpäivillä Di Treviin syömään. Di Trevi oli noin 2-3 vuotta tasokas ravintola, jossa ruoka oli herkullista ja palvelu hyvää. Noin 6 kk sitten huomasimme tason laskeneen: annoskoot olivat jättimäisiä, mutta ruoka ei ollut maittavaa ja ruokailun jälkeen meille kummallekin jäi etova olo. Tällä kerralla ruokalista oli selkeästi muuttunut ja odotimme parannusta ruoan tasossa. Alkupalat olivat onnistuneita ja tulivat noin 5 minuutin kuluttua tilauksesta. Pääruoan kanssa oli ongelmia ja 60 minuutin odotuksen jälkeen tarjoilija kertoi kommunikaatiokatkoksesta keittiössä ja lupasi ruoan tulevan muutamassa minuutissa. Todellisuudessa odotimme vielä 15 minuuttia lisää. Harmitus oli tuossa kohtaa niin suuri, että olimme jo valmiit jättämään pääruoan väliin, mutta päätimme kuitenkin antaa pääruoalle mahdollisuuden, sillä juuri sen takia tulimme. Saamani pääruoka ei ollut tasapainoinen. Kärjistäen annos oli vain perunaa ja lihaa. Selkeä kastiketta lihalle ei ollut ja lisäksi annoksessa oli erittäin vähäinen määrä kasviksia. Tarjoilijalle isot plussat, koska hän pahoitteli pitkää odotusta ja lopulta yhteisymmärryksessä saimme alkupalat talon puolesta kuitattua. Korjausyrityksestä huolimatta nämä kaksi perättäistä ravintolakokemusta perättäin jättivät kuitenkin negatiivisen kokonaiskuvan ravintolasta.

"Upea"
5/6
Mira L.vuosi sitten · 1 arvostelu

Aina hyvä paikka käydä, ystävällinen ja iloinen henkilökunta. Miinuksena se, että ystäväni haluasi ottaa 3 tapasta, joista 1 oli leipä ja tarjoilijanne "tuputti" neljännen tapaksen, koska näiden kolmen tapaksen yhteissumma oli vähemmän kuin 19e, joka oli 3 tapaksen tarjous. Olen itsekin ollut palvelualalla joten ymmärrän tämän, mutta sillä ei silti pitäisi olla väliä, että hinta jää alle 19e, koska sittennhän ystäväni olisi maksanut tietysti tapaksista sen hinnan mitä niistä tuli. Vai olisiko hinta pompannut kuitenkin 19e vaikka tapaksista tuli alle 19 kun tapasten hinnat laski yhteen?

"Upea"
5/6
Rainer W.vuosi sitten · 1 arvostelu

En ollut käynyt illallisella pitkään aikaan (lounaalla käyn usein): Pizzat olivat totaalisesti tehty uudella konseptilla, hyvä juttu. Vielä kun pizzan kuumentaisi ihan kunnolla, niin pohjasta tulisi rapeampi eikä niin pehmeä. Tapakset olivat hieno uusi juttu ja todella hyviä, mut hinta voisi olla vähän alhaisempi. Tapaksien alkuperäinen ideahan on että voi helposti tilata jotain pientä alkuun ja halvalla, mutta jos hinta on jo n. 7€ tapas, niin 14€ kahdesta tapaksesta on jo vähän liikaa. Muuten tuttuun tapaan tyylikäs ja tunnelmallinen di Trevi.

"Upea"
5/6
Eva S.vuosi sitten · 1 arvostelu

Hei, Teillä on ravintolassa hyvä ilmapiiri. Tarjoilijat olivat hyviä, pöydässä käytiin kysymässä miltä ruoka maistui, mutta suomalaiseen tyyliin ei ravintolassa liikkuessa pöytiä skannattu katseella, jolloin pienet toiveet / lisätilaukset olisi hoksattu. Ruoka oli molemmilla ruokailijoilla oikein hyvä, mutta pieniä toiveita: pippuripihvissä saisi olla enemmän pippuria, etana-alkuruoan resepti oli hieman outo, juustolautasessa oli runsaasti juustoa, mutta keksejä voisi olla lisää. Lisäksi pöytään on mukavaa saada ruokaa leipää odotellessa, mutta ehkä runsas tapaslista korvasi tämän asian. Summa summarum: hyvä kokemus!

"Hyvä"
4/6
Sami K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Metalliset tuolit olivat kylmät; osassa oli liian pieni huopapala eristeenä; osaan oli tarjolla riittävän iso tyyny, jonka kanssa pärjäsi hyvin. Ruuat tulivat nopeasti ja siltä osin palvelu oli hyvää. Sen sijaan sekä jälkiruokien kohdalla ruokalistan saaminen että laskun saaminen kestivät tolkuttoman kauan eikä kumpikaan olisi hoitunut ellen olisi itse ottanut asiaa uudestaan puheeksi vaikka kummallakin kertaa henkilökunta alunperinkin kuittasi, että hoituu; ko. ajanhetkellä (lauantaina 15-17) ei ollut ruuhkaa, joten sillä perusteella unohduksia (jollaisiksi henkilökunta asian kuittasi) ei voi perustella. Ruoka itsessään oli hyvää. Pöydät oli liian lähellä toisiaan, joten naapuripöydän keskustelu häiritsi.