Ravintolat
Varsinais-Suomi
Turku
Keskusta
Di Trevi Wine bistro & Tapas bar

Di Trevi Wine bistro & Tapas bar

Keskustaespanjalainen
Loistava
4.9/6
733 arvostelua
Ilmaiset ja nopeat ravintolavarauksetVaraa pöytä helposti & hetkessä
Tyytyväiset asiakkaatYli 100 miljoonaa tyytyväistä herkuttelijaa
Tähän ravintolaan ei voi tehdä enää varauksia netissä Quandoon kautta

Di Trevi Wine bistro & Tapas bar – Tietoja

Di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar tarjoilee välimerellisiä herkkuja ja nuorekasta ja modernia tunnelmaa Aurakadulla Turun keskustassa. Espanjalaisten ruokien ja tapaksien lisäksi listalta löytyy niin italialaisia kuin pohjoismaisia makuja sekä tietenkin laadukkaita viinejä eri puolilta maailmaa. Keittiö panostaa tuoreisiin raaka-aineisiin ja suosii lähituottajien tuotteita. Di Treviin on aina mukava tulla ruokailemaan ja nauttimaan monipuolisista kansainvälisistä mauista, ammattitaitoisesta palvelusta ja mukavan rennosta tunnelmasta. Kesällä voit kaiken tämän lisäksi nauttia auringosta ja kadun vilinästä viihtyisällä terassilla.

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 01:00
Saturday
12:00 - 01:00
Sunday
14:00 - 22:00
Monday
13:00 - 23:00
Tuesday
15:00 - 23:00
Wednesday
15:00 - 00:00
Thursday
15:00 - 00:00
Friday
13:00 - 01:00

Osoite

Di Trevi Wine bistro & Tapas bar
Aurakatu 1
20100 Turku

Suosituksia ruokalistalta

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Alkuruoat

GARLIC BREAD

Buffalomozzarellaa, sormisuolaa, basilikaa ja valkosipuliconfitia pizzaleivällä
9,00 €
97325B1D-C942-4CE6-8739-7D4D5203251D

Tapas

TAPASLANKKU

Valikoima espanjalaisia juustoja, leikkeleitä, kirsikkahilloa, keksejä ja marinoituja oliiveja 16.00 € / 27.00 €
16,00 €

TALON ROSMARIINI FOCCACIAA (M,V)

Luomu oliiviöljyä ja balsamicoa
2,50 €

Lisää kohteesta Di Trevi Wine bistro & Tapas bar, Turku

Vuodesta 2012 Turun Aurakadulla raikkaita makuelämyksiä ja nuorekasta eurooppalaista tunnelmaa tarjoillut Di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar on verraton yhdistelmä rentoa bistroa ja laadukasta à la carte -ravintolaa. Ravintola yhdistelee ruokalistallaan tuttuja pohjoismaisia ja erilaisia herkullisia välimerellisiä makuja. Listalta löytyy niin tapaksia, pizzaa, pastaa, salaatteja, burgereita kuin laadukkaita liha- ja kala-annoksia, joihin yhdistellään tietenkin erinomaisia viinejä eri puolilta maailmaa. Herkulliset maut syntyvät tuoreista ja mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotetuista raaka-aineista. Annokset täyttävät makunsa ja ulkonäkönsä puolesta todellisen Gourmet-ruoan tunnusmerkit.

Paikan modernin rento sisustus on samaan aikaan kodikas ja tyylikäs, ja tarjoaa mitä mainioimmat puitteet viihtymiseen ja mukavaan illanviettoon. Ilmapiirissä voi aistia ripauksen modernia kansainvälisyyttä, joka yhdistyy nuorekkaan lämpimään tunnelmaan. Kesäisin ravintola laajenee kadulle 30-paikkaisen terassin muodossa, jossa voi vaikka nautiskella sangriaa viihtyisässä kaupunkiympäristössä. Hyvän ruoan ja laadukkaiden viinien sekä miellyttävän sisustuksen lisäksi di Trevi panostaa ystävälliseen palveluun ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan, joka tekee kaikkensa asiakkaiden viihtyvyyden takaamiseksi. Di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar on täydellinen paikka rentoutumiseen herkullisen ruoan ja hyvien viinien parissa ja ravintola on ehdottoman mainio valopilkku Turun ravintolamaailmassa.

733 Di Trevi Wine bistro & Tapas bar arvostelua

Loistava
4.9/6
733 arvostelua
Tunnelma:Viihtyisä
Melu:Ei häirinnyt
Hinta/laatu:Sopuhintainen
Odotusaika:Vain vähän aikaa
Palvelu:Erinomainen
Ruoka:Herkullinen
"Erinomainen"
6/6
Peter N.neljä kuukautta sitten · 11 arvostelua

Coming here with family was a great thing. The place suits both younger and older people well and the place is relaxed.

"Erinomainen"
6/6
Satu H.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen henkilökunta, viihtyisä paikka ja tietysti erittäin hyvä ruoka. Monipuolinen viini ja tapas valikoima. Annokset juuri sopivan kokoiset. Hinta edullinen laatuun nähden. Suosittelen todella, sijaintikin kohdillaan, helppo tulla.

"Erinomainen"
6/6
Minna T.kuusi kuukautta sitten · 1 arvostelu

Ystävällinen palvelu, erinomainen ruoka! Alkupaloista oli vaikea valita, listalla oli niin monia hyviä vaihtoehtoja. Pääruoan annoskoko oli sovitettu hyvin kokonaisuuteen, ei ollut liian iso. Drinkkilistan raikkaat juomat olivat myös napakymppi.