FI
Di Trevi Wine bistro & Tapas bar Turku image 1
Di Trevi Wine bistro & Tapas bar Turku image 2
Di Trevi Wine bistro & Tapas bar Turku image 3
Di Trevi Wine bistro & Tapas bar Turku image 4
Di Trevi Wine bistro & Tapas bar Turku image 5
Di Trevi Wine bistro & Tapas bar Turku image 6
Di Trevi Wine bistro & Tapas bar Turku image 7

Di Trevi Wine bistro & Tapas bar

Keskusta · Espanjalainen, Tapas · 
Loistava
4.9/6
632 Reviews

Di Trevi Wine bistro & Tapas bar – Tietoja

Di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar tarjoilee välimerellisiä herkkuja ja nuorekasta ja modernia tunnelmaa Aurakadulla Turun keskustassa. Espanjalaisten ruokien ja tapaksien lisäksi listalta löytyy niin italialaisia kuin pohjoismaisia makuja sekä tietenkin laadukkaita viinejä eri puolilta maailmaa. Keittiö panostaa tuoreisiin raaka-aineisiin ja suosii lähituottajien tuotteita. Di Treviin on aina mukava tulla ruokailemaan ja nauttimaan monipuolisista kansainvälisistä mauista, ammattitaitoisesta palvelusta ja mukavan rennosta tunnelmasta. Kesällä voit kaiken tämän lisäksi nauttia auringosta ja kadun vilinästä viihtyisällä terassilla.

Osoite

Di Trevi Wine bistro & Tapas bar
Aurakatu 1
20100 Turku

Aukioloajat

Auki nyt - Sulkee 02:00
perjantai
11:00 - 02:00
lauantai
12:00 - 02:00
sunnuntai
14:00 - 22:00
maanantai
11:00 - 22:00
tiistai
11:00 - 22:00
keskiviikko
11:00 - 23:00
torstai
11:00 - 23:00

Keittiömestarin valinta

B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Pääruoat

Pippuripihvi

€ 29.00
E42C18FB-8C54-4B51-9B2D-139C3FD09AAE

Pizza

Serrano

€ 15.00
23914FCF-1514-4544-82D9-2C2EDB2B8818

Jälkiruoat

Kolme suklaata

€ 12.00

Normaali menu

di Trevi ruokalista syksy 2017

pdf

di Trevi menu fall 2017

pdf

Lisää ravintolasta Di Trevi Wine bistro & Tapas bar, Turku

Vuodesta 2012 Turun Aurakadulla raikkaita makuelämyksiä ja nuorekasta eurooppalaista tunnelmaa tarjoillut Di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar on verraton yhdistelmä rentoa bistroa ja laadukasta à la carte -ravintolaa. Ravintola yhdistelee ruokalistallaan tuttuja pohjoismaisia ja erilaisia herkullisia välimerellisiä makuja. Listalta löytyy niin tapaksia, pizzaa, pastaa, salaatteja, burgereita kuin laadukkaita liha- ja kala-annoksia, joihin yhdistellään tietenkin erinomaisia viinejä eri puolilta maailmaa. Herkulliset maut syntyvät tuoreista ja mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotetuista raaka-aineista. Annokset täyttävät makunsa ja ulkonäkönsä puolesta todellisen Gourmet-ruoan tunnusmerkit.

Paikan modernin rento sisustus on samaan aikaan kodikas ja tyylikäs, ja tarjoaa mitä mainioimmat puitteet viihtymiseen ja mukavaan illanviettoon. Ilmapiirissä voi aistia ripauksen modernia kansainvälisyyttä, joka yhdistyy nuorekkaan lämpimään tunnelmaan. Kesäisin ravintola laajenee kadulle 30-paikkaisen terassin muodossa, jossa voi vaikka nautiskella sangriaa viihtyisässä kaupunkiympäristössä. Hyvän ruoan ja laadukkaiden viinien sekä miellyttävän sisustuksen lisäksi di Trevi panostaa ystävälliseen palveluun ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan, joka tekee kaikkensa asiakkaiden viihtyvyyden takaamiseksi. Di Trevi Wine Bistro & Tapas Bar on täydellinen paikka rentoutumiseen herkullisen ruoan ja hyvien viinien parissa ja ravintola on ehdottoman mainio valopilkku Turun ravintolamaailmassa.

632 Di Trevi Wine bistro & Tapas bar Arvostelua

"Erinomainen"6/6
Katja K.viisi päivää sitten · 1 arvostelu

Viihtyisä ja siisti. Erinomainen ruoka ja palvelu. Keskeinen sijainti. Olimme perheen kanssa ja kaikki nauttivat! Olemme aikaisemmin käyneet lounaalla, josta ravintola on myönteisesti tunnettu. ❤️

"Erinomainen"6/6
Heikki P.seitsemän päivää sitten · 2 arvostelua

Mukavan viihtyisä diTrevi on varma valinta kun haluaa rentoutua hyvä ruoan ja juoman parissa. Puolitoista tuntia vierähti taas mukavasti ja pois lähdettiin kylläisenä. Suosittelen jälkiruoaksi mustikka "juustokakkua".

"Erinomainen"6/6
Taija Å.11 päivää sitten · 2 arvostelua

Ruoka ei tälläkään kertaa pettänyt odotuksia vaan oli erittäin hyvää

"Erinomainen"6/6
Taija Å.13 päivää sitten · 2 arvostelua

Ihana tunnelma ja kaunis paikka. Henkilökunta ystävällistä ja ruoka todella hyvää.

"Upea"5/6
Jere J.10 kuukautta sitten · 1 arvostelu

Minkälainen oli vierailusi ravintolaan Di Trevi Wine bistro & Tapas bar? Hei Jere, Toivomme, että viihdyit ravintolassa Di Trevi Wine bistro & Tapas bar! Miten arvioisit kokemuksesi paikasta? 1 1 2 3 4 5 6 6 25 Mielipiteesi on meille tärkeä! Arvioi ja arvostele kokemuksesi ansaitaksesi lisää kanta-asiakaspisteitä. Olet vain 500 pisteen päässä 10€ etusetelistä. Arvostele nyt Mikäli sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille: 0035 810 806 025

"Okei"3/6
Miro N.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

Vein avovaimoni syntymäpäivillä Di Treviin syömään. Di Trevi oli noin 2-3 vuotta tasokas ravintola, jossa ruoka oli herkullista ja palvelu hyvää. Noin 6 kk sitten huomasimme tason laskeneen: annoskoot olivat jättimäisiä, mutta ruoka ei ollut maittavaa ja ruokailun jälkeen meille kummallekin jäi etova olo. Tällä kerralla ruokalista oli selkeästi muuttunut ja odotimme parannusta ruoan tasossa. Alkupalat olivat onnistuneita ja tulivat noin 5 minuutin kuluttua tilauksesta. Pääruoan kanssa oli ongelmia ja 60 minuutin odotuksen jälkeen tarjoilija kertoi kommunikaatiokatkoksesta keittiössä ja lupasi ruoan tulevan muutamassa minuutissa. Todellisuudessa odotimme vielä 15 minuuttia lisää. Harmitus oli tuossa kohtaa niin suuri, että olimme jo valmiit jättämään pääruoan väliin, mutta päätimme kuitenkin antaa pääruoalle mahdollisuuden, sillä juuri sen takia tulimme. Saamani pääruoka ei ollut tasapainoinen. Kärjistäen annos oli vain perunaa ja lihaa. Selkeä kastiketta lihalle ei ollut ja lisäksi annoksessa oli erittäin vähäinen määrä kasviksia. Tarjoilijalle isot plussat, koska hän pahoitteli pitkää odotusta ja lopulta yhteisymmärryksessä saimme alkupalat talon puolesta kuitattua. Korjausyrityksestä huolimatta nämä kaksi perättäistä ravintolakokemusta perättäin jättivät kuitenkin negatiivisen kokonaiskuvan ravintolasta.

"Upea"5/6
Mira L.neljä kuukautta sitten · 1 arvostelu

Aina hyvä paikka käydä, ystävällinen ja iloinen henkilökunta. Miinuksena se, että ystäväni haluasi ottaa 3 tapasta, joista 1 oli leipä ja tarjoilijanne "tuputti" neljännen tapaksen, koska näiden kolmen tapaksen yhteissumma oli vähemmän kuin 19e, joka oli 3 tapaksen tarjous. Olen itsekin ollut palvelualalla joten ymmärrän tämän, mutta sillä ei silti pitäisi olla väliä, että hinta jää alle 19e, koska sittennhän ystäväni olisi maksanut tietysti tapaksista sen hinnan mitä niistä tuli. Vai olisiko hinta pompannut kuitenkin 19e vaikka tapaksista tuli alle 19 kun tapasten hinnat laski yhteen?

"Upea"5/6
Rainer W.kaksi vuotta sitten · 1 arvostelu

En ollut käynyt illallisella pitkään aikaan (lounaalla käyn usein): Pizzat olivat totaalisesti tehty uudella konseptilla, hyvä juttu. Vielä kun pizzan kuumentaisi ihan kunnolla, niin pohjasta tulisi rapeampi eikä niin pehmeä. Tapakset olivat hieno uusi juttu ja todella hyviä, mut hinta voisi olla vähän alhaisempi. Tapaksien alkuperäinen ideahan on että voi helposti tilata jotain pientä alkuun ja halvalla, mutta jos hinta on jo n. 7€ tapas, niin 14€ kahdesta tapaksesta on jo vähän liikaa. Muuten tuttuun tapaan tyylikäs ja tunnelmallinen di Trevi.

"Upea"5/6
Eva S.kuukausi sitten · 1 arvostelu

Hei, Teillä on ravintolassa hyvä ilmapiiri. Tarjoilijat olivat hyviä, pöydässä käytiin kysymässä miltä ruoka maistui, mutta suomalaiseen tyyliin ei ravintolassa liikkuessa pöytiä skannattu katseella, jolloin pienet toiveet / lisätilaukset olisi hoksattu. Ruoka oli molemmilla ruokailijoilla oikein hyvä, mutta pieniä toiveita: pippuripihvissä saisi olla enemmän pippuria, etana-alkuruoan resepti oli hieman outo, juustolautasessa oli runsaasti juustoa, mutta keksejä voisi olla lisää. Lisäksi pöytään on mukavaa saada ruokaa leipää odotellessa, mutta ehkä runsas tapaslista korvasi tämän asian. Summa summarum: hyvä kokemus!

"Hyvä"4/6
Sami K.vuosi sitten · 1 arvostelu

Metalliset tuolit olivat kylmät; osassa oli liian pieni huopapala eristeenä; osaan oli tarjolla riittävän iso tyyny, jonka kanssa pärjäsi hyvin. Ruuat tulivat nopeasti ja siltä osin palvelu oli hyvää. Sen sijaan sekä jälkiruokien kohdalla ruokalistan saaminen että laskun saaminen kestivät tolkuttoman kauan eikä kumpikaan olisi hoitunut ellen olisi itse ottanut asiaa uudestaan puheeksi vaikka kummallakin kertaa henkilökunta alunperinkin kuittasi, että hoituu; ko. ajanhetkellä (lauantaina 15-17) ei ollut ruuhkaa, joten sillä perusteella unohduksia (jollaisiksi henkilökunta asian kuittasi) ei voi perustella. Ruoka itsessään oli hyvää. Pöydät oli liian lähellä toisiaan, joten naapuripöydän keskustelu häiritsi.

2 Henkilöä
Tämän ravintolan saatavuudesta ei ole tietoja.
Tänään (perjantai)
tammikuu 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Valitse aika: