Recensioni su Ravintola Haikaranpesä

Haukilahtidi Pesce
Eccellente
5.2/6
180 Recensioni
Prenotazione gratuita e velocePrenotare un tavolo in pochi secondi
Clienti soddisfattiPiù di 100 milioni di clienti sono soddisfatti
Questo ristorante non è più prenotabile online con Quandoo

180 Recensioni su Ravintola Haikaranpesä

Leggi qui di seguito le recensioni scritte dagli ospiti di Ravintola Haikaranpesä. Queste sono state scritte tutte da utenti Quandoo che hanno effettivamente mangiato da Ravintola Haikaranpesä, quindi la veridicità dei giudizi è sicura al 100%! Dai un'occhiata alle recensioni scritte su Ravintola Haikaranpesä e vedrai che ti verrà l'acquolina in bocca.

Eccellente
5.2/6
180 Recensioni
Rumore:Decisamente positivo
Tempo d'attesa:Molto veloci
Servizio-personale:Eccellente
Cibo:Perfetto
Qualità/prezzo:Positivo
Atmosfera:Perfetta
Ordina per:Più utili
  • Più utili
  • Più votati
  • Più recenti
"Eccellente"
6/6
Pasi J.un anno fa · 3 recensioni

Very comfortable and quiet restaurant. Beautiful view to the sea.

"Eccellente"
6/6
Jouni R.un anno fa · 1 recensione

Haikarenpesän laatu on omaa luokkaansa. Nyt 4 kertaa lyhyen ajan sisään käyneenä en ole kertaakaan joutunut pettymään. Hyvä ruoka, näköala ja tunnelma. Henkilökunnalle iso plussa ystävällisyydestä ja palvelusta!

"Eccellente"
6/6
Timo L.un anno fa · 3 recensioni

Ruoka todella hyvää ja henkilökunta asiantuntevaa ja hyvin palvelevaa. P-paikat löytyi ja aurinkoinen sää takaa komeat näkymät. Paikka voi suositella lämpimästi kaikille jotka haluavat syödä hyvin.

"Eccellente"
6/6
Kaija K.un anno fa · 1 recensione

Haikaranpesässä on loistavat ruoat ja monipuoliset jälkiruoat :-). Upeat maisemat ovat myös plussaa. Kiitos taas kerran hienosta lounaskokemuksesta. Tulemme taas uudestaan, myös perheen kesken. Terv. Kaija

"Ottimo"
5/6
Minna P.2 anni fa · 1 recensione

Olen käynyt viimeisen vuoden aikana tässä ravintolassa jo usemman kerran ja käynti oli nytkin yhtä ihana. Paikka on upea; suuri vesitorni ja mielettömät näkymät. Sisältä ravintola on yksinkertaisen tyylikäs; se antaa tilaa itse rakennukselle ja näkymälle. Kunnon valkoisen pöytäliinat ja kangasservetit ovat ihanat. Palvelu on loistavaa, ruoka herkullista ja sitä on runsaasti, sekä siistit vessat. Minulle riittivät pelkkä alkupalapöytä ja jälkkäripöytä. Lämmintä ruokaa ei kaipaa. Todella herkkulliset kalat!! Hinta on ei ole halvimmasta päästä, lounas lähes 50 e/hlö. Itse menisin yksityishenkilö tod näk vain erityispäivinä, normilounasta sinne ei mennä syömään. Nytkin oli kyseessä työpaikan eläkelounas, eli juhlatilaisuus. Ja tavalliseksi lounaspaikaksi ravintola ei tuskin haluakaan profilioitua. Mutta kaiken kaikkiaan, ihan paikka!! Ei todellakaan tarvitse lähteä helsinkiin syömään hyvin

"Eccellente"
6/6
Marko L.2 anni fa · 1 recensione

Ravintola Haikaranpesässä ilta oli onnistunut kaikinpuolin, hyvä ruoka, hyvä viini, hyvät näköalat ja kiva musiikki. Suosittelen kavereillenikin mennä käymään Ravintola Haikaranpesässä. Tunnelma oli kaikinpuolin aivan loistava.

"Ottimo"
5/6
Kaija T.2 anni fa · 1 recensione

Hyvät näkymät. Alkupalapöytä monipuolinen ja kaikki hyvää. Paitsi mieheni kaipasi liha-alkupalojen kera hillokkeita/kastikkeita tms.Lämminruoka ihan OK. Jälkiruokapöydässä ihmetytti mansikkakakku, jonka päällinen ei ollut kermavaahtoa vaan tehty kasvisrasvasta (tms) ja joka maistui pahalta, syömättä jäi. Kun annoin siitä palautetta, minulle vastatttiin että se on tehty kasvisrasvasta jotta se käy myös vegaaneille! Vegaaneille ei ollut alkuruokapöydässä muuta kuin leipää, vihersalaattia, perunoiya ja oliiveja ja lämminruokapöydässä juurespaistosta+kermaperunoita ja kanttarellikastiketta (?) (en tiedä, oliko vegaani vai sisälsikö esim kermaa). Miksi siis pilata kaikkien mansikkakakku? Toki jälkiruokapöydässä oli muutakin kuin tuo mansikkakakku mutta siltikin annan siitä miinusta.

"Ottimo"
5/6
Arja A.2 anni fa · 1 recensione

Puitteet taivaan katolla ovat aivan huikeat ja näkymät silmiä hivelevät! Ravintolasali on miellyttävän avara ja ilmava, mikä on tuiki harvinaista pääkaupunkiseudun ravintoloissa. Seisovan pöydän antimet olivat laadukkaita ja todella maittavia. Perjantai-illan jazz-tarjonta oli nautinnollinen ja salli hyvin myös keskustelun pöytäseurueen kanssa. Myös henkilökunta saa kiitokset mutkattomasta ja nopeasta palvelusta. Ainoa miinuspuoli löytyi pääruokana olleesta ankasta. Se oli sitkeää eikä maistunut oikeastaan yhtään miltään. Ellei olisi tiennyt ankkaa syövänsä, olisi ollut todella vaikea keksiä, mitä se ruoka oli. Erittäin miellyttävä ilta hyvän seuran, musiikin ja herkullisten alku- ja jälkiruokien ansiosta.

"Ottimo"
5/6
Toni P.2 anni fa · 2 recensioni

Tämä oli ensimmäinen vierailu ko. paikkaan. Tuskin jää viimeiseksi. 1. Menimme paikalle klo 13 hätkähdin kun vahtimestari kysyi varausta, tämä oli mielestäni positiivinen yllätys, johon suomessa harvemmin törmää, 2. Pöytäänohjaus heti salissa, juomat jotka kysyttiin heti ja astoiden pois viemisessä ei muutenkaan vitkasteltu. 3 Näkymät ovat huikeat pk-seudun mittakaavassa. 4. Mielestäni 49e tämänlaisesta buffasta on hintalaatusuhteeltaan oikein kohdallaan. Pullon viiniä jos suomesta saisi vielä alle 20e pöytään kannettuna olisi se mukava lisä mutta siihen tuskin koskaan pääsemme.

"Eccellente"
6/6
(deleted) X.2 anni fa · 1 recensione

Asiakkaiden vastaanotto ja vaatesäilytys toimi hyvin ja palvelu oli hyvää ja ystävällistä. Asiakkaiden pöytään ohjaus kävi nopeasti ja juoma vaihtoehdot tuli esille. Noutopöytään on mahdollista mennä useampaa reittiä nyt esiteltiin luontevin ja lyhin reitti. Noutopöydän kattaus oli monipuolinen. Sää ei meitä toki tällä kertaa suosinut koska oli sumuista näkymä oli lyhyt, sehän tulee toki tilaamatta ja pyytämättä ;-)