Suodattimet:
Tyhjennä kaikki
Keittiö: Cocktailbaari
Arviot
123456
Hintahaarukka
€€€€€€€€€
Varattavissa netissä
Vain paikat, joissa Smart Offers -tarjouksia

1 cocktailbaari kohteessa Helsinki

Helsingin cocktailbaarit tarjoavat uusia makuja ja klassisia suosikkeja

Pääkaupungin baaritarjonta on saanut viime aikoina runsaasti tuoretta ilmettä. Tutustumisen arvoisia baarikohteita on tullut nopeasti lisää. Voit viettää Helsingin cocktailbaareissa miellyttävää iltaa nauttimalla aperitiiveista tai illallisesta. Aterioinnin jälkeen on mukava rentoutua luovuudella rakennettujen drinkkien ja maukkaiden snacksien parissa. Quandoon nettisivuilta on helppo etsiä oman maun mukaiset drinkkibaarit muutamalla klikkauksella. Saat jokaisesta pöytävarauksesta hyödyllisiä kanta-asiakaspisteitä, jotka kerryttävät rahan arvoisia etuseteleitä. Tässä alati uudistuvassa kaupungissa on myös monimuotoisen konseptin ravintoloita ja baareja. Quandoon avulla pysyt hyvin perillä myös uusista baareista ja ravintoloista ja kokeilet helposti uusia paikkoja.

Etsi saatavilla olevat ravintolat:
Järjestä:Osuvimmat ensin
 • Osuvimmat ensin
 • Parhaiten arvioidut ensin
 • Eniten arvioita saaneet ensin
 • Kalleimmat ensin
 • Halvimmat ensin

Bier Bier

Keskusta
drikkipaikka
Bier Bier
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?
 1. 1.

  Ostoksia ja elämyksiä trendikkäässä pääkaupungissa

  Helsinki on moderni kaupunki, josta kannattaa etsiä suomalaista designia. Design District Helsinki on luovien toimijoiden designkortteli. Se levittäytyy Punavuoresta Kaartinkaupunkiin, Kamppiin ja Ullanlinnaan päin. Alueelle on suunniteltu myös teemallisia kävelyreittejä, joiden ideoina voivat olla esimerkiksi klassisuus, korut tai miehinen ostoskierros. Jos sinua kiinnostavat myös vintage- ja second hand, löydät tälläkin teemalla monenlaisia myymälöitä. Keskustassa sijaitsevat Galleria Esplanad, Stockmann, Kluuvi ja Forum, jotka ovat suosittuja kauppakeskuksia. Todellisen Helsingin voi aistia myös Kauppatorilla, sekä Hietalahden ja Hakaniemen kauppahalleissa. Ostosten jälkeen voi pujahtaa helsinkiläisiin cocktailbaareihin rentoutumaan hotdogien tai uudenlaisten cocktailien parissa. Silmiesi edessä käsin valmistetut cocktailit ovat itsessään jo oma taiteenmuotonsa. Quandoosta näet jo etukäteen kiinnostavimmat cocktailbaarit Helsingissä.
 2. 2.

  Poikkeukselliset miljööt ovat tärkeä osa Helsingin cocktailbaarien viihtyvyyttä

  Kaupungin siluettia koristavat kauniit nähtävyydet, kuten Kansallisteatteri, Kansallismuseo ja Eduskuntatalo, sekä Esplanadin puisto. Senaatintorin ja Kauppatorin välissä sijaitsevat Torikorttelit. Sinne on sijoittunut useita suosittuja trendibaareja, joissa pääsee nauttimaan tasokkaita ruokia ja juomia. Aikuiset voivat uppoutua illan tunnelmiin mielenkiintoisesti sisustetuissa helsinkiläisissä cocktailbaareissa. Voit mennä niihin ystävien kanssa brunssille tai buffetpöytään. Aterioinnin jälkeen voitte suunnata drinkille panimoravintolaan tai urbaaniin olohuoneeseen. Tässä kaupungissa on mahdollista pujahtaa myös hämyiseen salakapakkaan tai tarkoituksellisen synkkään ravintolasaliin. Paikkakunnan drinkkibaareissa tarjoillaan monien maiden viinejä ja oluita, mutta helsinkiläiset cocktailbaarit niittävät mainetta myös yllättävästi maustetuilla drinkeillä. Löydät houkuttelevimmat cocktailbaarit Helsingistä Quandoon palvelusta.
 3. 3.

  Pohjoismaisia makuja ja rohkeaa uudistumista

  Tutustu Quandoossa helsinkiläisiin cocktailbaareihin. Löydät niistä persoonallisiin juomasekoituksiin erikoistuneita huipputason baarimestareita. Heidän luovuutensa loihtii eteesi omaperäisiä raikkaita juomia. Lisävirtaa luovalle ajattelulle on antanut myös Helsinki Cocktail Competition. Se on kilpailu, jossa valitaan virallinen Helsinki cocktail. Helsinkiläisten cocktailbaarien listoilta löytyvät modernisoidut juomaklassikot. Valintasi voi olla klassinen Gin and Tonic, bourbon tai vaikkapa tyrnimarjalla maustettu juoma. Joissakin Helsingin cocktailbaareissa pääset itsekin harjoittelemaan juomien sekoitusta. Juomavalikoimaan on noussut tuoreita pohjoismaisia makuja, jotka ovat antaneet myös persoonalliset nimensä helsinkiläisten cocktailbaarien drinkeille. Quandoossa voit tutustua paikallisiin ravintoloihin ja valita suosikkisi niiden joukosta.