Ravintolat
Uusimaa
Helsinki
Amerikkalainen
Suodattimet:
Tyhjennä kaikki
Keittiö: Amerikkalainen
Arviot
123456
Hintahaarukka
€€€€€€€€€
Varattavissa netissä
Vain paikat, joissa Smart Offers -tarjouksia

6 amerikkalaista ravintolaa kohteessa Helsinki

Helsingin amerikkalaiset ravintolat houkuttelevat täyteläisillä makukokemuksilla ja vaihtelevilla tunnelmilla

Vilkas Helsinki kätkee syleilyynsä useita jenkkihenkisiä ruokapaikkoja. Helsingin amerikkalaiset ravintolat tarjoavat aitoja makuja ja mukailtuja annoksia. Näiden herkkupatojen äärellä syöminen on nautinnollista ja hyödyllistä - kun varaat pöydän Quandoosta, saat samalla etuseteleitä kerryttäviä kanta-asiakkuuspisteitä! Tämän merenrantakaupungin aterioissa maistuvat läheltä hankitut ruoka-aineet, joita ravintoloiden vaativat kokit arvostavat. Niistä valmistetut täyteläiset burgerit ovat ahkeran ostosmatkailijan unelmaruokaa. Tietysti voit valita lautasellesi myös annoksen tuoretta ja rapeaa salaattia. Helsingin amerikkalaisissa ravintoloissa pääset myös murean pihvin ja laadukkaiden juomien ääreen. Niillä täytät vatsasi pidemmän kaavan kautta. Saat maukkaasta liharuoasta sopivasti energiaa suosituimpien nähtävyyksien katselua varten.

Etsi saatavilla olevat ravintolat:
Järjestä:Osuvimmat ensin
 • Osuvimmat ensin
 • Parhaiten arvioidut ensin
 • Eniten arvioita saaneet ensin
 • Kalleimmat ensin
 • Halvimmat ensin

The Happy Red Onion

Myyrmäki
amerikkalainen
4.8/629
The Happy Red Onion

The Lucky Bastard Iso Omena

Matinkylä
burgeripaikka / hampurilaispaikka
4.2/616
The Lucky Bastard Iso Omena

Funky Burger Tapiola

Tapiola
burgeripaikka / hampurilaispaikka
4.4/614
Funky Burger Tapiola
Etsitkö lähistösi parhaita ravintoloita?

The Lucky Bastard Itäkeskus

Itäkeskus
burgeripaikka / hampurilaispaikka
4.2/623
The Lucky Bastard Itäkeskus

Hard Rock Cafe Helsinki

Keskusta
amerikkalainen
4.1/67
Hard Rock Cafe Helsinki

Funky Kitchen

Alppiharju
burgeripaikka / hampurilaispaikka
4.0/61
Funky Kitchen
 1. 1.

  Ihania ruoka-annoksia ja viehättäviä näkymiä

  Kun lähdet tutustumaan Senaatintoriin tai Uspenskin katedraaliin, kannattaa tutkia etukäteen alueen ravintolatarjonta Quandoosta. Helsingin amerikkalaisten ravintoloiden herkkuateriat vaihtelevat huippukokkien loihtimista luomuksista perinteisiin pohjoisamerikkalaisiin burgereihin. Oletpa lihansyöjä, kasvissyöjä tai vegaani, voit tilata makusi mukaisia herkkuja lautasellesi. Keskustan tienoilta löydät helposti useita Helsingin amerikkalaisista ravintoloista. Siellä lautasellesi päätyy lihaa, kalaa tai kanaa lisukkeinaan raikkaita kotimaisia vihanneksia. Valinnanvaraa on myös miljöiden suhteen. Ruokapaikkojen joukossa on esimerkiksi rentoja gastropubeja, koko perheelle sopivia lounaspaikkoja ja sporttihenkisiä illanviettopaikkoja. Täällä voit ruokailla myös elävän musiikin tahdissa. Helsingin amerikkalaisissa ravintoloissa nautitaan räpistä ja rokista, sekä mielenkiintoisista livetapahtumista.
 2. 2.

  Kaupungin kohokohtiin kuuluvat suomalainen design ja kansainvälinen ilmapiiri

  Helsinki on eräs Unescon nimittämistä designkaupungeista, jossa muotoilu huomioidaan kokonaisvaltaisesti myös kaupunkisuunnittelussa. Jos olet kiinnostunut uudesta suomalaisesta designista, pääkaupunki on varmasti sopiva vierailukohde sinulle. Sinne on syntynyt jopa kokonainen kotimaiselle designille omistettu kortteli. Se sijaitsee Dianapuiston läheisyydessä. Tässä nykyaikaisessa kaupungissa voi aivan hyvin yhdistää taiteen ja arkkitehtuurin leppoisiin ruokahetkiin. Tutkittuasi Esplanadin puiston ja Kauppatorin, voit poiketa asialleen omistautuneeseen pihvipaikkaan syömään tuhtia T-bone-pihviä. Myös Designmuseon ja Kiasman välisellä reitillä voi pysähtyä herkuttelemaan jossakin Helsingin amerikkalaisista ravintoloista. Sitten kun olet Kiasman lähistöllä, kannattaa tutustua myös Fredrikinkadun päässä sijaitsevaan kallioon louhittuun Temppeliaukion kirkkoon.
 3. 3.

  Helsingin amerikkalaiset ravintolat ovat koko perheen suosikkeja

  Jos perheen matka suuntautuu kohti pääkaupunkia, on tärkeää viettää rauhallinen tankkaushetki mukavassa ruokaravintolassa. Käänny Quandoon puoleen, kun tahdot löytää budjettiisi sopivat amerikkalaiset ravintolat Helsingistä. Täysin vatsoin on hauska jatkaa kohti Korkeasaarta tai Linnanmäen hurjaa tivolitunnelmaa. Myös Helsingin observatorio saattaa kiinnostaa pieniä tähtitaivaalle tuijottelijoita. Jos haluat näyttää jälkikasvulle vähän enemmän kaupunkikuvaa kerralla, Helsinkiin voi tutustua myös raitiovaunulla. Nähtävyysreitin lisäksi voit valita arkkitehtuuriin kohdistuvan ratikkaretken Katajanokalta Munkkiniemeen. Design- ja ruokakierros taas suuntautuu Hietalahdesta Arabianrantaan. Kun hauska päivä päättyy, on kaikilla nälkä. Iloisen mielen ylläpitämiseksi kannattaakin etsiä jo etukäteen Quandoosta sopivat amerikkalaiset ravintolat Helsingistä. Suosittuihin paikkoihin on aina kannattavaa tehdä varaus hyvissä ajoin.