Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Espoo
Matinkylä
The Lucky Bastard Iso Omena

The Lucky Bastard Iso Omena

hampurilaispaikka, amerikkalainen

Pääruoat maksavat noin13€

Kuva kohteesta The Lucky Bastard Iso Omena, Matinkylä, Espoo
The Lucky Bastard Iso Omena ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

The Lucky Bastard Iso Omena – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Ilmastointi
Auki nyt
-
Sulkee 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 22:00
Saturday
11:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta The Lucky Bastard Iso Omena

Laadukkaasta pihvilihasta, maukkaista täytteitä, omalla reseptillä valmistetuista sämpylöistä valmistettuja burgereita sekä ajatuksella valmistettuja, ruokaisia salaatteja sekä täyteläisiä pirtelöitä. Niitä tarjoaa The Lucky Bastard Iso Omena nimensä mukaisesti Ison Omenan kauppakeskuksessa, Espoon Matinkylässä, Piispansillalla. The Lucky Bastardin burgereita voi hyvällä syyllä kutsua artesaani-burgereiksi. Täydelliset australialaisesta ja raakakypsytetystä irlantilaisesta lihasta jauhettavat burgeripihvit paistetaan herkulliseen medium-kypsyyteen hiiligrillillä. Myös kasvisburgerit on valmistettu samanlaisella antaumuksella. Kastikkeet ovat ravintolan käsialaa. Ranskalaiset ovat suomalaista, paikan päällä pilkottua perunaa, ja ne dipataan kuumaan öljyyn kolmesti, jotta pinnasta tulee täydellisen rapea ja sisuksesta pehmeä. Mikäli etsit Espoon parasta burgeripaikkaa, jossa paitsi syöt ja juot, myös viihdyt erinomaisesti, The Lucky Bastard Iso Omena on ehdottomasti niistä yksi.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola The Lucky Bastard Iso Omena hampurilaispaikka ruokaa?

Kyllä, ravintola The Lucky Bastard Iso Omena tarjoilee hampurilaispaikka ruokaa ja myös amerikkalainen ruokaa.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa The Lucky Bastard Iso Omena?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Mastercard, Diners / JCB, Debit / Maestro, Amex.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa The Lucky Bastard Iso Omena?

Kun ravintoloitsija Kim Heiniö päätti kohentaa ostoskeskusten ruokatarjontaa herkullisilla burgereilla, syntyi The Lucky Bastard ensin itään ja sen jälkeen länteen, Espoon Isoon Omenaan, Matinkylän Piispasillalle. The Lucky Bastardissä, lyhyesti TLB:ssä, valmistetaan burgereita intohimolla ja vastuullisesti, parhaita raaka-aineita käyttäen, käsityöstä oikomatta. Burgeripihvin voi valita kahdessa koossa, ja muut täytteet valitaan makumieltymysten ja nälkäisyyden mukaan. Haluatko purilaisesi siis simppelin-klassisesti karamellisoidun sipulin, salaatin ja majoneesin kera, vai maistuisiko välissä myös vaikkapa juusto, pekoni, chorizo tai fermentoitu chili? Vai oletko kasvissyöjä? – Tarjolla on yhtä mehevät pihvit ja täytevaihtoehdot. Mikäli seurueessa on burgerien välttelijöitä, he ilahtuvat salaateista, jotka eivät ole mitä tahansa vihanneskekoja, vaan ajatuksella tehtyjä ruokaisia annoksia. Lisukkeeksi valitaan täydellisiksi paistettuja ranskalaisia tai em. salaatteja. Ja kuten amerikkalaistyyliseen burgeripaikkaan kuuluu, saa The Lucky Bastardista myös freak shake -pirtelöitä, joihin pyöräytetään mm. kermavaahtoa, karkkeja ja kastikkeita. Kaikki tämä ja hyvän musiikin siivittämä, eloisa tunnelma odottavat Isossa Omenassa, Espoon Matinkylässä joka päivä lounasajasta iltaan.