Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Sushibar + Wine Freda

Sushibar + Wine Freda

sushiravintola, japanilainen

Pääruoat maksavat noin25€

Kuva kohteesta Sushibar + Wine Freda, Keskusta, Helsinki
Sushibar + Wine Freda ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Sushibar + Wine Freda – Tietoja

Koirat tervetulleita
Perheille sopiva ✨
Korttimaksu
Pöytiä ulkona
Auki nyt
-
Sulkee 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
14:00 - 23:00
Sunday
14:00 - 20:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Sushibar + Wine Freda

Sushibar + Wine Freda tarjoilee nimensä mukaisesti sushia ja viiniä. Nämä kaksi suurta makujen maailmaa yhdistyvät mitä kauneimmassa ympäristössä skandinaavisen muotoilun täyttämässä ravintolasalissa Fredrikinkadulla Helsingin Kampissa. Maukkaat ja taidolla valmistetut sushit ja laatuviinit eri puolilta maailmaa luovat suorastaan vastustamattoman kokonaisuuden, josta voi ilahduttavasti nauttia viikon jokaisena päivänä niin lounaalla kuin illallisella. Vaihtuvat taidenäyttelyt tarjoavat ravintolan asiakkaille kulinarististen nautintojen lisäksi silmänruokaa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Sushibar + Wine Freda?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Diners / JCB, Debit / Maestro, Lähimaksu, Amex.

Onko ravintolassa Sushibar + Wine Freda pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Sushibar + Wine Freda ei ole pysäköintipaikkoja.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Sushibar + Wine Freda?

Suomalaisuus ja kansainvälisyys yhdistyvät tyylikkäällä tavalla Sushibar + Winessa Fredalla Helsingin keskustassa. Japanilainen sushi, erimaalaiset viinit, skandinaavinen sisustus ja suomalainen aistikkuus luovat ravintolan ainutlaatuisen puoleensavetävän ilmapiirin. Laajalle viinilistalle on etsitty huolella viinejä ympäri maailmaa, ja painotus on luomuviineissä. Ruokalista koostuu taidolla laadukkaista raaka-aineista käsintehdyistä sashimeista, nigireistä ja makeista sekä mainioista riisipaperitaskuista ja temakeista eli täytetyistä nori-merileväkartioista. Lisäksi tarjolla on erikokoisia valmiita lajitelmia. Susheista ja viineistä voi helposti nauttia joko yhdessä tai erikseen.

Sushibar + Winen viehätys perustuu makujen harmonian lisäksi kauniiseen ympäristöön, jota luovat niin tyylikäs sisustus kuin taide. Kuvitusagentuuri Agent Pekka vastaa ravintolasalin vaihtuvista taidenäyttelyistä. Kesäisin ravintola laajenee sisätiloista myös raikkaaseen ulkoilmaan Kampintorin terassille. Sushibar + Wine Freda on sushin ja viinin iloisen yhdistelmän, kotoisan eleganssinsa ja keskeisen sijaintinsa ansiosta ehdoton helmi, jonne on mukava poiketa lounaalle, illalliselle tai vain lasilliselle erinomaista viiniä.