Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Hämeenlinna
Keskusta
Ravintola Siddhartha

Ravintola Siddhartha

nepalilainen, intialainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin16€

Kuva kohteesta Ravintola Siddhartha, Keskusta, Hämeenlinna
Ravintola Siddhartha ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Siddhartha – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Avoinna tänään
-
Avaa klo 10:30
Thursday
10:30 - 22:00
Friday
10:30 - 23:00
Saturday
12:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
10:30 - 22:00
Tuesday
10:30 - 22:00
Wednesday
10:30 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Siddhartha

Ravintola Siddhartha tarjoilee maukasta Nepalilaista ruokaa Hämeenlinnan sydämessä Raatihuoneenkadulla. Siddhartan listalla on monipuolinen valikoima kulttuurikirjostaan tunnetun Nepalin makuja. Kokeneet kokit luovat keittiössä innovatiivisia annoksia, joissa maistuvat Himalajan alueen tuoreilla yrteillä ja mausteilla vahvistetut tuoreet raaka-aineet kasviksista, lihaan, kanaan ja meren antimiin. Listan vaihtoehtojen mausteisuus vaihtelee miedon, keskivahvan ja tulisen välillä, joten kaikkien on helppo löytää omansa. Tarjolla on myös mm. useista ruokalajeista koostuvia Thali-annoksia ja menu-kokonaisuuksia. Erityismaininnan ansaitsevat myös kanalla tai lampaanlihalla täytetyt momo-nyytit, joita ei jokaisen nepalilaisen ravintolan valikoimissa näe. Siddhartan makujen rikkaudesta nautitaan kodikkaassa ympäristössä ystävällisen henkilökunnan palvelemana. Rauhallinen ja lämminhenkisen musiikin siivittämä tunnelma sopii niin pienille kuin suurillekin seurueille sekä perheille.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Siddhartha pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola Siddhartha ei ole pöytiä ulkona.

Tarjoileeko ravintola Ravintola Siddhartha nepalilainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Siddhartha tarjoilee nepalilainen ruokaa ja myös intialainen, aasialainen ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Siddhartha?

Miksi kohteesta Ravintola Siddhartha puhutaan niin paljon? Erinomainen nepalilainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Siddhartha. Ravintola Siddhartha sijaitsee alueella Keskusta, Hämeenlinna, ja tarjoilee annoksia kuten intialainen, aasialainen. Katso, miten Ravintola Siddhartha erottuu muista kaupungin Hämeenlinna paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.