Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Ravintola Palace

Ravintola Palace

skandinaavinen, eurooppalainen

Pääruoat maksavat noin21€

6/6

1 arvostelu

Kuva kohteesta Ravintola Palace, Keskusta, Helsinki
Ravintola Palace ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Palace – Tietoja

Auki nyt
-
Sulkee 14:00
Thursday
11:30 - 14:00
Friday
11:30 - 14:00
Saturday
Suljettu
Sunday
Suljettu
Monday
11:30 - 14:00
Tuesday
11:30 - 14:00
Wednesday
11:30 - 14:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Palace

Ravintola Palace on pala Helsinkiläistä historiaa aivan Kauppatorin kupeessa, Etelärannassa. Ravintola Palace, joka rakennettiin vuoden 1952 Helsingin Olympialaisia varten on pysynyt samassa osoitteessa, Eteläranta 10, siitä lähtien kun Viljo Revellin ja Keijo Petäjä sen suunnittelivat. Ravintola Palace on tunnettu erinomaisesta lounaastaan, sekä upeista näkymistään. Ravintolan ikkunasta avautuu näkymät Helsingin kattojen ylle ja ruokaillessa voikin nauttia upeasta Uspenskin Katedraalista ja auringossa helmeilevästä Tuomiokirkosta. Ravintolan laadukas ja viikottain vaihtuva ruokalista tarjoilee herkullisen kulinaarisen kokemuksen niin ystäväporukoille kuin liikelounaille.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola Palace pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola Palace ei ole pöytiä ulkona.

Onko ravintolassa Ravintola Palace pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Ravintola Palace ei ole pysäköintipaikkoja.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Palace?

Miksi kohteesta Ravintola Palace puhutaan niin paljon? Erinomainen skandinaavinen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Ravintola Palace. Ravintola Palace sijaitsee alueella Keskusta, Helsinki, ja tarjoilee annoksia kuten eurooppalainen. Katso, miten Ravintola Palace erottuu muista kaupungin Helsinki paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.