Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Kuopio
Keskusta
Ravintola Musta Lammas

Ravintola Musta Lammas

Kuva kohteesta Ravintola Musta Lammas, Keskusta, Kuopio
Ravintola Musta Lammas ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Musta Lammas – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Pöytiä ulkona
Suljettu tänään
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
17:00 - 22:00
Saturday
17:00 - 22:00
Sunday
Suljettu
Monday
17:00 - 22:00
Tuesday
17:00 - 22:00
Wednesday
17:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Musta Lammas

Ravintola Musta Lammas tarjoilee unohtumattomia elämyksiä ja gourmet-kausiruokaa Satamakadulla Kuopion keskustassa. Ravintolan ruokalista vaihtuu neljä kertaa vuodessa sesongin parhaiden raaka-aineiden mukaan, minkä lisäksi erilaiset teemaviikot tarjoavat aina uusia upeita suomalaisia ja kansainvälisiä makuelämyksiä. Musta Lammas tarjoaa taattua laatua ja kaikin puolin varmaa otetta monen vuosikymmenen kokemuksella. Lisäksi hieno sijainti historiallisessa ympäristössä tuo ravintolan ilmapiiriin aivan oman erityisen lisänsä.

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Ravintola Musta Lammas kansainvälinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Ravintola Musta Lammas tarjoilee kansainvälinen ruokaa ja myös eurooppalainen ruokaa.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Musta Lammas?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Debit / Maestro, Lähimaksu, Amex.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Musta Lammas?

Mustan Lampaan keittiössä jokainen ruokalaji valmistetaan alusta loppuun paikan päällä parhaista mahdollisista raaka-aineista. Sesonkien mukaan vaihtuva ruokalista rakentuu aina kauden parhaiden makujen varaan, ja keittiö tarjoilee modernin keittotaidon taidonnäytteitä ja kansainvälisiä gourmet-elämyksiä. Tarjolla on à la carte -lista ja yllätysmenu. Kaikkien annosten maut on suunniteltu huolella yhteensopiviksi kokonaisuuksiksi raaka-aineita kunnioittaen. Tasapainoisuus, yksinkertaisuus ja makujen harmonia ovat annosten perusominaisuuksia, minkä lisäksi huolitellun kaunis esillepano tuo niihin oman mielenkiintoisen ulottuvuuden. Yllätysmenu rakentuu myös aina sesongin tuotteiden ympärille ja on oiva tapa nauttia kattaus keittiön valitsemia upeita makuja aina neljästä ruokalajista ylöspäin.

Ravintola Musta Lammas sijaitsee Kuopion keskustassa ainutlaatuisessa miljöössä Satamakadun vuonna 1862 rakennetuissa kellariholveissa, jotka olivat alunperin oluttehtaan käytössä. Musta Lammas aloitti näissä tiloissa vuonna 1982 ja on siitä lähtien pitänyt paikkansa yhtenä Kuopion ja Suomen ykkösruokapaikoista. Upeat puitteet, Suomen luonnon paras anti, luova ja taidokas keittiöhenkilökunta sekä luonteva ja asiantunteva palvelu yhdessä tekevät ruokailusta Mustassa Lampaassa kokonaisvaltaisen nautinnon ja luovat elämyksiä, jotka eivät unohdu.

Ravintola on gastronomisen seuran Chaine des Rotisseurs’n kilpiravintola.