Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Töölö
Ravintola Lime Tree

Ravintola Lime Tree

thaimaalainen, aasialainen, sushiravintola

Pääruoat maksavat noin17€

Kuva kohteesta Ravintola Lime Tree, Töölö, Helsinki
Ravintola Lime Tree ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Ravintola Lime Tree – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Korttimaksu
Avoinna tänään
-
Avaa klo 12:00
Saturday
12:00 - 21:30
Sunday
12:00 - 21:30
Monday
11:30 - 21:30
Tuesday
11:30 - 21:30
Wednesday
11:30 - 21:30
Thursday
11:30 - 21:30
Friday
11:30 - 21:30

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola Lime Tree

Ravintola Lime Tree tuo aimo annoksen autenttisia Itä-Aasian makuja keskelle Töölöä Sandelsinkadulle. Ravintolan ruokalista tarjoaa kattavan valikoiman tuoreista raaka-aineista valmistettuja thaimaalaisen ja malesialaisen keittiön herkkuja, joissa aasialaisen ruoan monet maut ja mausteet ovat täydellisessä balanssissa. Erityismaininnan ansaitsee Lime Treen harvinaisen monipuolinen ja laadukas päivittäin vaihteleva lounasbuffet, joka ei taatusti jätä ketään nälkäiseksi. Lukuisten höyryävän herkullisten lämpimien ruokien lisäksi tarjolla on sushia, salaattia ja keittoa. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Töölöntorilla, monien bussireittien varrella ja lyhyen ratikkamatkan päässä Helsingin keskustasta.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Ravintola Lime Tree?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Mastercard, Debit / Maestro.

Onko ravintolassa Ravintola Lime Tree pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Ravintola Lime Tree ei ole pysäköintipaikkoja.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola Lime Tree?

Antaudu thaimaalaisten makujen vietäväksi Ravintola Lime Treessä! Tämä Töölöntorin laidalla sijaitseva aasialaisten herkkujen keidas tarjoilee loistavan kattauksen hyvätasoista aasialaista ruokaa, joissa maistuvat autenttiset mausteet ja puhtaat raaka-aineet. Laaja ruokalista painottuu thaimaalaisen keittiön antimiin, mutta lisäksi vaikutteita tulee malesialaisesta ja muista aasialaisista keittiöistä. Makumatka alkaa mainiosti lämpimällä keitolla tai vaikkapa tulisella papaijasalaatilla ja jatkuu esimerkiksi thai currylla. Osan pääruoista voit valita joko kanalla, naudanlihalla, ankalla tai katkaravuilla ja lisää valinnanvaraa löytyy paistetuista riisi- ja nuudeliruoista. Reilujen annosten autenttista makumaailmaa luovat tuoreet raaka-aineet ja tyypilliset thai-mausteet korianteri, inkivääri, seesam, thaibasilika, lime ja sitruunaruoho sekä tietenkin tulisen ruoan ystäviä ilahduttava chili. Maut ovat hienoja ja toimivat loistavasti yhteen.

Lounaspaikkana Lime Tree on todellinen löytö. Joka arkipäivä saatavilla oleva hyvätasoinen ja monipuolinen lounasbuffet tarjoaa jokaiselle jotakin. Tarjolla on lihaa, kanaa, kalaa ja tofua monilla eri mausteilla, laadukas sushivalikoima, salaattipöytä ja päivän keitto. Leppoisa ja aasialaisen hengen mukaisesti hillitty tunnelma takaa mukavan rauhallisen ruokahetken. Limenvihreät yksityiskohdat piristävät ravintolan muuten pääosin mustavalkoista sisustusta. Ravintola Lime Treessä Sandelsinkadulla Helsingin Töölössä voit nauttia tuoreesta, sopivan mausteisesta ja monipuolisesta aasialaisesta ruoasta vaikka joka päivä!