Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Rovaniemi
Keskusta
Ravintola HIMO

Ravintola HIMO

sushiravintola, japanilainen, vietnamilainen, aasialainen

Pääruoat maksavat noin22€

Kuva kohteesta Ravintola HIMO, Keskusta, Rovaniemi

Tee pöytävaraus nopeasti ja ilmaiseksi:

Ravintola HIMO – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 16:00
Thursday
16:00 - 22:00
Friday
16:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
Suljettu
Monday
Suljettu
Tuesday
16:00 - 22:00
Wednesday
16:00 - 22:00

Syö ulkona. Kerää pisteet.

Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta

Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan!

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Ravintola HIMO

Rovaniemen keskustassa, Valtakadulla sijaitseva ravintola HIMO on Suomen pohjoisin kohde, josta pääset matkustamaan aasialaisten herkkujen pariin. Tämä monipuolisesti aasialaisten keittiöiden maku- ja väriloistoon erikoistunut ravintola on oikea valinta, kun mielit vaikkapa tuoretta sushia, maukasta ramen-keittoa tai dim sumeja herkullisin täyttein. Listalta löydät myös trendikkäät ramen-burgerit, joisin saattaa tulla suorastaan HIMO. Ruuissa yhdistellään aasialaisiin makuihin luovasti napapiirin aineksia – tarjolla on esimerkiksi karhu-wokki ja nigirizushin päälle voit valita poroa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Ravintola HIMO pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Ravintola HIMO on Katupysäköinti.

Onko ravintolassa Ravintola HIMO pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Ravintola HIMO ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Ravintola HIMO?

Vuoden 2017 uudistuksen myötä uuden nimen ja konseptin saanut Ravintola HIMO tarjoaa asiakkailleen ruokaa, joka ammentaa niin Japanin, Kiinan, Thaimaan kuin Lähi-idänkin keittiöistä modernilla intohimolla, lappilaisia raaka-aineita kekseliäästi hyödyntäen. Pikkunaposteltavien sekä runsaampien annosten, kuten keittojen, wokkien, ramen-burgereiden ja falafel-annosten vaihtoehdoista löytää omansa niin kasvissyöjä kuin kaikkiruokainenkin. Sama koskee taidokkaasti käsin valmistettua sushi-lajien ja -lajitelmien valikoimaa. Taitureiden oppiin pääsee myös HIMOn vähintään 8 hengen ryhmille järjestämässä Sushi Academyssä, kun varaa paikkansa etukäteen. Palan painikkeena voit valita terveellisen, tuoreesta inkivääristä tai mintusta ja limestä valmistetun mehun tai vaikkapa jonkin monipuolisesta, paljon myös pienpanimotuotteita sisältävästä olutvalikoimasta.

Aasian ja Lapin taika näkyy tässä rovaniemeläisravintolassa paitsi lautasella, myös sisustuksessa. Ravintola HIMOn tilat koostuvat pirteän nuorekkaasta, 60 henkeä istuttavasta baarin puolesta sekä erityisesti ryhmille soveltuvasta Japponia-tilasta, joka on vuokrattavissa myös yksityistilaisuuksiin aina 30 henkeen asti. Kansainvälinen ja kohteliaan tuttavallinen, aina palvelualtis henkilökunta huolehtii olostasi tunnustusta saaneella ammattitaidolla, jotta matkasi napapiiriltä aasialaisiin makunautintoihin olisi kaikinpuolisesti ainutlaatuinen kokemus.