Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Pizza Hut Citykäytävä

Pizza Hut Citykäytävä

pizzapaikka, italialainen

Pääruoat maksavat noin13€

4.0/6

3 arvostelua

Kuva kohteesta Pizza Hut Citykäytävä, Keskusta, Helsinki
Pizza Hut Citykäytävä ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Pizza Hut Citykäytävä – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 11:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:00 - 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Pizza Hut Citykäytävä

Helsingin Citykäytävän Pizza Hut palvelee asiakkaitaan aamupäivästä myöhäisiltaan, lounaasta illalliseen – joka päivä. Pizza Hut tunnetaan toki suussasulavista pannupizzoistaan, mutta paikan ruokalista on muiltakin osin ilahduttavan pitkä. Valinnanvaraa on monipuolisesta alkupala- ja pikkupurtavavalikoimasta aina amerikan-italialaistyyppisiin pizza-, pasta- ja salaattipääruokiin. Aterian voi tietenkin kruunata vielä jollakin houkuttelevan täyteläisistä jälkiruoka-annoksista. Citykäytävässä viihtyvät niin ystävykset ja deittailijat kuin isommatkin seurueet sekä perheet, ja pienimmille herkkusuille on tarjolla oma lista. Citykäytävän Pizza Hut sijaitsee Helsingin keskustassa, kätevästi Aleksanterinkadun raitiovaunulinjojen varrella, lähellä päärautatieasemaa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Pizza Hut Citykäytävä pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Pizza Hut Citykäytävä ei ole pysäköintipaikkoja.

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Pizza Hut Citykäytävä?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Debit / Maestro.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Pizza Hut Citykäytävä?

Pizza Hutin ja Pan Pizzan tarina syntyi Wichitassa, Yhdysvalloissa vuonna 1958, kun veljekset Frank ja Dan Carney päättivät yhdistää amerikkalaisen piiraan ja italialaisen pizzan. Ensimmäisen ravintolan rakennus muistutti mökkiä, englanniksi ’hut’, mistä ravintola sai nimensä. Saavutettuaan Yhdysvalloissa nopeasti huiman suosion, avattiin ensimmäinen Suomen Pizza Hut vihdoin vuonna 1987 nimenomaan Citykäytävään, Helsingin keskustaan. Citykäytävän Pizza Hut toimii siis nykyäänkin samassa kiinteistössä, ja on helposti saavutettavissa Aleksanterinkadulla. Amerikan-italialaistyyppinen, pehmeänrapea pannupizza on Pizza Hutissa se klassikko, joka taipuu ruokalistalla niin kaikkiruokaisten kuin kasvissyöjienkin makuun. Listalla on myös perinteinen italialainen pizzapohjavaihtoehto, jonka saa tilattua myös sopivana gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Pääruokiin kuuluu myös muutama pasta, runsas salaattipöytä sekä ceasar-salaatti klassisena, kanalla tai jättikatkaravuilla. Alkuruoaksi tai pääruoan lisukkeeksi voi tilata muun muassa erilaisia valkosipulileipiä, mozzarellatikkuja, peruna- ja bataattiranskalaisia tai vaikkapa wingsejä omavalintaisen dippikastikkeen kera. Alkuun voi nauttia myös monipuolisen salaattipöydän antimia kerta-annoksena. Citykäytävässä on tarjolla lisäksi lounasbuffet joka arkipäivä sekä perheen pienimpien makuun ja vatsan kokoon on kehitetty lasten oma ruokalista. Citykäytävä palvelee asiakkaita aamupäivästä iltamyöhään, joten Helsingin keskustassa liikkuessa Pizza Hutin amerikan-italialaisista mauista voi pistäytyä nauttimaan niin perheen, ystävän kuin kaveriporukankin kera melkein milloin vain lounaalle, pikkupurtavalle tai illalliselle.