Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Alppiharju
Funky Kitchen

Funky Kitchen

hampurilaispaikka, amerikkalainen

Pääruoat maksavat noin19€

4.0/6

1 arvostelu

Kuva kohteesta Funky Kitchen, Alppiharju, Helsinki
Funky Kitchen ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Funky Kitchen – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Pääsy pyörätuolilla
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Pöytiä ulkona
Avoinna tänään
-
Avaa klo 12:00
Saturday
12:00 - 21:00
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
12:00 - 21:00
Tuesday
12:00 - 21:00
Wednesday
12:00 - 21:00
Thursday
12:00 - 21:00
Friday
12:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Funky Kitchen

Funky Kitchen tarjoaa maistuvaa ruokaa, hauskoja tapahtumia ja urbaania sporttia Linnanmäen huvipuistossa Helsingissä. Nimensä mukaisesti ravintolan ruoka on funkya eli ei varmasti koskaan tylsää. Ruokalista on amerikkalaishenkinen ja koostuu hampurilaisista, salaateista, grilliruoista ja pikkupurtavasta sekä tietysti erityisistä lasten annoksista perheen pienimmille. Funky Kitchenin hauska meininki ja energinen ruoka sopii täydellisesti Linnanmäen iloiseen tunnelmaan.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Funky Kitchen pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Funky Kitchen on Julkinen pysäköintialue.

Onko ravintolassa Funky Kitchen pöytiä ulkona?

Kyllä, ravintolassa Funky Kitchen on pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Funky Kitchen?

Funky Kitchenin mottona toimii lause Elämä on liian lyhyt huonolle ruoalle. Tätä filosofiaa noudattaen ravintolan keittiö valmistaa tuoreista raaka-aineista maukkaat burgerit, herkulliset parilaruoat ja raikkaat salaatit. Hampurilaisvalikoima on monipuolinen ja perinteisten ainesten lisäksi täytteinä on käytetty myös eksoottisempia ja erikoisempia makuja. Kaikki hampurilaiset tarjoillaan tietysti tuhdilla satsilla laadukkaita ranskalaisia. Lapset voivat valita suosikkiannoksensa listan omasta osiosta. Funkyn ruoan lisäksi Funky Kitchenissä voit nauttia urbaanista sporttimeiningistä ja huimista tapahtumista. Pääasia on, että kaikki mitä tehdään, on hauskaa. Siksi myös Funky Kitchenin sijainti keskellä Helsingin hauskinta paikkaa Linnanmäen huvipuistossa Tivolikujalla on tärkeä osa kokonaisuutta. Funky Kitchenin aidot amerikkalaiset maut ja tuoreista aineista kootut tuhdit burgerit maistuvat taatusti huvipuiston pyörteissä.