Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Finlandia Caviar

Tee pöytävaraus nopeasti ja ilmaiseksi:

Finlandia Caviar – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Auki nyt
-
Sulkee 21:00
Thursday
12:00 - 21:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 18:00
Monday
12:00 - 21:00
Tuesday
12:00 - 21:00
Wednesday
12:00 - 21:00

Syö ulkona. Kerää pisteet.

Varaa pöytä netissä ja ansaitse rahaa Quandoo Kanta-asiakaspisteillä! Jokainen 1 000 pisteen potti on 10€ arvoinen.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Sinulla on jo 1 000 pistettä? Lunasta ne nyt.

Kun olet löytänyt täydellisen annoksen ja olet vastuussa ravintolavalinnasta

Varaa pöytä ja käy herkuttelemaan!

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Finlandia Caviar

Finlandia Caviarissa voit kokea Gourmet-elämyksiä tutustumalla kaviaarien kiehtovaan maailmaan mitä parhaimmassa ympäristössä merellisessä Helsingissä Etelärannassa. Maailman parhaat kaviaarilajikkeet ja niihin sopivat laadukkaat sampanjat ja vodkat takaavat mitä upeimmat makunautinnot tässä ainutlaatuisessa ja kauniissa ravintolassa. Oletpa sitten kaviaarin asiantuntija tai vasta tutustumassa tähän mielenkiintoiseen ruokalajiin, Finlandia Caviar on loistovalinta. Ravintolan historiallista rakennusta kunnioittavasti sisustetut tilat luovat tyylikkäät puitteet tasokkaalle ja hieman tavanomaisesta poikkeavalle aterialle Helsingin keskustassa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Finlandia Caviar pysäköintitilaa?

Kyllä, ravintolassa Finlandia Caviar on Katupysäköinti.

Onko ravintolassa Finlandia Caviar pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Finlandia Caviar ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Finlandia Caviar?

Ainutlaatuisia kaviaarihetkiä ja tyylikästä skandinaavista tunnelmaa tarjoava Finlandia Caviar on mainio valopilkku Helsingin ravintolakentällä hieman erikoisemman konseptinsa ja menunsa ansiosta. Etelärannassa meren äärellä sijaitsevan ravintolan kauniit puitteet ovat mitä parhaat kaviaarien nautiskeluun ja viihtymiseen. Ravintolan taustalla on Savu-Kari-niminen kalan ja mädin jalostukseen erikoistunut perheyritys. Raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja niiden alkuperä on aina tiedossa. Kaviaarin lisäksi ravintola tarjoaa mahdollisuuden nauttia tuoreista ostereista. Kaviaarivalikoima koostuu maailman parhaista lajikkeista kuten valkoisen sammen kaviaari, venäläinen ossetrakaviaari ja Beluga Kaluga -kaviaari. Kaviaarien seuraksi tarjotaan niihin parhaiten sopivia sampanjoita ja vodkia.

Sopivan rennon tunnelmansa ja ystävällisen asiantuntevan palvelun ansiosta Finland Caviar sopii hyvin myös ensikosketukseksi kaviaarien maailmaan. Gourmet-mauista huolimatta ravintola ei hienostele vaan keskittyy tarjoamaan aitoja nautinnollisia elämyksiä niin kaviaariasiantuntijoille kuin aloittelijoille. Sisustuksessa on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin ja moderniin suomalaiseen muotoiluun. Suomalaisen talvimaiseman innoittamana värimaailma koostuu harmaan, valkoisen ja sinisen sävyistä, jotka yhdessä lämpimän valaistuksen ja kotimaisten puukalusteiden kanssa luovat ravintolalle konstailemattoman raikkaan ja kodikkaan puhtaan ilmeen. Historiallisella paikalla Helsingin keskustassa sijaitseva Finland Caviar on Gourmet-tason ruokaa tarjoava viihtyisä matalan kynnyksen ruokapaikka, johon on helppo astua nauttimaan kaviaaria.