Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Espoo
Matinkylä
Eatos Mexican Diner Espoo

Eatos Mexican Diner Espoo

meksikolainen

Pääruoat maksavat noin14€

Kuva kohteesta Eatos Mexican Diner Espoo, Matinkylä, Espoo
Eatos Mexican Diner Espoo ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Eatos Mexican Diner Espoo – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Auki nyt
-
Sulkee 21:00
Thursday
11:00 - 21:00
Friday
11:00 - 21:00
Saturday
11:00 - 21:00
Sunday
11:00 - 19:00
Monday
11:00 - 21:00
Tuesday
11:00 - 21:00
Wednesday
11:00 - 21:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Eatos Mexican Diner Espoo

Kauppakeskus Ison Omenan laajasta ravintolamaailmasta löytyy modernin meksikolaisen ruoan ystäville oikea helmi, sillä Eatos Mexican Diner on laajentunut nyt myös Espooseen. Autenttisesta meksikolaisesta tunnettu Eatos tarjoilee Isossa Omenassa lounasta shoppailun lomassa, mutta illallismenu yllättää laajuudellaan sekä makumaailmallaan. Espoon ja Ison Omenan pikku-Mexico tarjoilee aidot burritot, tacot, quesadillat ja muut meksikolaisen keittiön tähdet tinkimättömällä ammattitaidolla mutta rennolla otteella. Jos mielesi tekee hyvää meksikolaista ruokaa ja cocktaileja shoppailun lomassa, pistäydy Eatos Mexican Dinerissa!

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoileeko ravintola Eatos Mexican Diner Espoo meksikolainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Eatos Mexican Diner Espoo tarjoilee meksikolainen ruokaa

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Eatos Mexican Diner Espoo?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Mastercard, Diners / JCB, Debit / Maestro.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Eatos Mexican Diner Espoo?

Klassisesta Mexico Cityn katuruoasta inspiraationsa saanut Eatos luottaa siihen, että ruoan pitää olla hyvää ja sen lisäksi hauskaa. Meksikolaiset klassikot on tehty hyvän juoman kanssa nautittaviksi, ja erityisesti Eatoksen autenttisen maun luo mausteiden ja yrttien rehellinen yhdistelmä. Oman annoksen tulisuutta voi nostaa pyytämällä keittiön itse tekemää mango-habanero - kastiketta. Meksikolainen ruoka on tarkoitettu nautittavaksi hyvän juoman kanssa, ja siksi Eatos Mexican Diner panostaa myös laadukkaisiin cocktaileihin ja meksikolaisiin oluihin joita voi siemailla ruoan kanssa tai ilman. Teeman mukaisesti myös tequila-valikoima on kattava.