Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Eatos Mexican Diner

Eatos Mexican Diner

meksikolainen

Pääruoat maksavat noin13€

Kuva kohteesta Eatos Mexican Diner, Keskusta, Helsinki
Eatos Mexican Diner ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Eatos Mexican Diner – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Auki nyt
-
Sulkee 22:00
Tuesday
11:00 - 22:00
Wednesday
11:00 - 22:00
Thursday
11:00 - 22:00
Friday
Suljettu
Saturday
Suljettu
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 22:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Eatos Mexican Diner

Eatos Mexican Dinerissa voit kokea aidon meksikolaisen makumaailman rennossa ja tyylikkäässä tunnelmassa Helsingin keskustassa. Ravintola Eatos tekee aitoa meksikolaista ruokaa kivenheiton päässä rautatieasemalta Töölönlahdenkadulla. Ravintolassa voit herkutella esimerkiksi burritoilla tai tacoilla, jotka valmistetaan käsintehdyistä tortilloista. Lounas- ja illallislistoja täydentää oiva valikoima eksoottisia cocktaileja sekä tietysti viinejä, oluita ja muita juomia. Eatos on mainio lisä Helsingin meksikolaisravintoloiden joukkoon ja erinomainen valinta maukkaan ja eksoottisen ruoan ystäville.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Eatos Mexican Diner?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Debit / Maestro.

Tarjoileeko ravintola Eatos Mexican Diner meksikolainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Eatos Mexican Diner tarjoilee meksikolainen ruokaa

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Eatos Mexican Diner?

Eatos Mexican Diner tarjoilee aitoa meksikolaista ruokaa vieden asiakkaan herkulliselle makumatkalle toiselle puolelle maailmaa. Ravintola sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin keskustassa Töölönlahdenkadulla, eduskuntataloa ja kansallismuseota vastapäätä. Ravintolan keittiö käyttää ainoastaan parhaita raaka-aineita luoden näin mitä parhaimmat meksikolaiset maut ja monipuoliset, korkealuokkaiset annokset. Makuelämyksen täydentää sopivat juomat ja loistava, lämminhenkinen asiakaspalvelu.

Meksikolaiselle keittiölle tyypillisiä piirteitä ovat etenkin chilin, maissi- tai vehnälettujen eli tortillojen ja mustien papujen käyttö. Mausteita käytetään runsaasti ja ruoka on usein tulista. Meksikon lipun värit muodostavat punainen tomaattisalsa, vihreä avokadokastike guacamole, sekä valkoisen tortillat luovat meksikolaisen aterian perustan. Kaikki nämä ominaisuudet ovat vahvasti esillä Eatoksen ruokalistalla.

Ravintolan viinilista on rakennettu sopimaan erinomaisesti yhteen meksikolaisten makujen kanssa, ja ravintolan baarissa valmistuu loistavat meksikolaiset ja kansainväliset cocktailit. Tequilatarjonta on meksikolaisittain tietenkin myös kattava. Ravintolan sisätilojen 60:tä asiakaspaikkaa täydentää 40-paikkainen terassi, jossa voi nauttia auringosta ja Helsingin keskustan ihmisvilinästä vaikkapa viinilasillisen tai raikkaan cocktailin kera. Eatoksen tunnelma on intiimi ja rento, ja ravintolassa viettää mielellään iltaa ystävien tai perheen kanssa. Eatoksessa voit kokea palan Meksikoa Helsingissä!