Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
Designravintola Eevert

Designravintola Eevert

skandinaavinen, eurooppalainen, nykyaikainen

Pääruoat maksavat noin30€

Kuva kohteesta Designravintola Eevert, Keskusta, Helsinki
Designravintola Eevert ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Designravintola Eevert – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Korttimaksu
Pysäköintimahdollisuus
Ilmastointi
Avoinna tänään
-
Avaa klo 17:00
Thursday
17:00 - 23:00
Friday
17:00 - 23:00
Saturday
17:00 - 23:00
Sunday
Suljettu
Monday
17:00 - 23:00
Tuesday
17:00 - 23:00
Wednesday
17:00 - 23:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Designravintola Eevert

Designravintola Eevert sijaitsee Helsingin Punavuoressa Ratakadulla, arkkitehti Alvar Aallon suunnittelemassa suojellussa rakennuksessa, jossa Aallon oma toimistokin aikoinaan sijaitsi. Eevertin ruokafilosofia on suomalainen sekä moderni ja inspiraation lähteenä toimivat Suomen luonnon vaihtuvat vuodenajat ja monipuoliset upeat maut sekä värit. Eevert tarjoaa laadukasta skandinaavista ruokaa kotimaisia raaka-aineita hyödyntäen rennolla ja modernilla twistillä. Upeista menuista löytyy runsaasti suomen luonnonantimia, kuten marjoja, sieniä, riistaa, poroa ja monenlaisia kaloja, sekä erilaisia savustettuja raaka-aineita, suomalaisen ruokakulttuurin helmiä. Eevertin ylpeyden aihe ovat kotimaiset pientuottajat ja luonnonmukaisesti viljelty ruoka, joita ravintola hyödyntää parhaansa mukaan.

Designravintola Eevert tarjoaa upeat puitteet monenlaisille tilaisuuksille ja avaa ovensa tilauksesta myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Lisää voi tiedustella puhelimitse +358207413011.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa Designravintola Eevert?

Kyllä, voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, Mastercard, Diners / JCB, Debit / Maestro, Amex.

Tarjoileeko ravintola Designravintola Eevert skandinaavinen ruokaa?

Kyllä, ravintola Designravintola Eevert tarjoilee skandinaavinen ruokaa ja myös eurooppalainen, nykyaikainen ruokaa.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Designravintola Eevert?

Helsingin Punavuoressa, Ratakadulla sijaitseva Designravintola Eevert tarjoilee skandinaavista ruokaa, ensisijaisesti suomalaisia raaka-aineita, pientuottajien tarjontaa ja luonnonmukaisen viljelyn antimia hyödyntäen. Suomalaiselle tuttuihin, puhtaisiin raaka-aineisiin on luotu makua modernilla otteella, ja ainesten parhaat puolet tulevat kauniisti rakennettujen annosten väriloistossa houkuttelevasti esille. Työhönsä intohimolla paneutuvan keittiötiimin inspiraationa toimivat Suomen vaihtuvat vuodenajat.

Valintansa voi tehdä à la carte -listalta tai sesongin mukaan luoduista maistelumenuista, joissa suomalaisen luonnon marjat, sienet, juurekset, riista, poro ja kalat ovat pääosassa. Juomisensa voi valita Eevertin sommelierin tarkoin annosten pariksi suunnittelemalta viinilistalta, tai liputtaa kotimaisuudelle elämyksen täydeltä, ja poimia omansa suomalaisen luonnon rikkaiden makujen, marjojen ja raikkaiden mausteiden sanelemalta drinkkilistalta. Listan kaikki juomat ovat Kyrö Distilleryn varta vasten Eevertille suunnittelemia. Kotimaisuus korostuu myös olut-, siideri- ja lonkerovalikoimassa.

Eevertin tunnelmallinen ja tyylikäs sisustus rakentuu monien kuuluisien suomalaisten suunnittelijoiden töistä kalusteita, valaisimia ja astioita myöten. Tiloissa kunnioitetaan suomalaisen designin kiertokulkua, ja kokonaisuus on suunniteltu ekologisesti kestävin ratkaisuin, vanhaa ja uutta yhdistelemällä. Paikka sopii urbaaneille kaupunkilaisille, perheille, ulkomaisille vieraille, yrityksille, ja kaikille niille, jotka haluavat nauttia modernista skandinaavisesta ruuasta ja juomasta kotimaisen designin ympäröimänä.

Helsingin Punavuoressa sijaitseva Eevert on avoinna illallisaikaan tiistaista lauantaihin ja palvelee muina aikoina tilauksesta. Paikka on helppo savuttaa myös julkisilla: Raitiovaunu 10 ja bussi 24 (Johanneksenkirkko) sekä raitiovaunu 3 sekä bussit 14 ja 18 (Viiskulma) tuovat lyhyen kävelymatkan päähän.