Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Parainen
Keskusta
Café Hallonblad

Café Hallonblad

6/6

1 arvostelu

Kuva kohteesta Café Hallonblad, Keskusta, Parainen
Café Hallonblad ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Café Hallonblad – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Pöytiä ulkona
Suljettu tänään
Thursday
10:00 - 17:00
Friday
10:00 - 17:00
Saturday
11:00 - 15:00
Sunday
Suljettu
Monday
10:00 - 17:00
Tuesday
10:00 - 17:00
Wednesday
10:00 - 17:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Café Hallonblad

Café Hallonblad on ihastuttava pieni vintagehenkinen lounaskahvila ja pitopalvelu Paraisten kävelykadulla kaupungin keskustassa, "Pariisi keskellä Paraista". Tunnelmallinen interiööri vanhassa kiinteistössä tarjoaa kauniit ja tyylikkäät vanhanaikaisesti sisustetut huoneet sisällä, mutta myös suloisen sisäpihan keskiaikaisten Italian kujien tunnelmalla. Tule nauttimaan maittava lounas arkisin tai palanen suussa sulavaa itsetehtyä kakkua ja herkullisia leivonnaisia, myös gluteiini- ja suklaarajoitteisille. Tarjolla myös ihania pikkusuolaisia, erikoiskahveja, artesaanimakeisia ja muita herkkuja. Storgårdinkadulla Hallonbladissa on esillä myös vaihtuvia taidenäyttelyitä kahvittelijoiden tai lounastelijoiden iloksi. Saatavilla myös tilauskakkuja ja pitopalvelua.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Café Hallonblad pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Café Hallonblad ei ole pöytiä ulkona.

Onko ravintolassa Café Hallonblad pysäköintitilaa?

Ei, ravintolassa Café Hallonblad ei ole pysäköintipaikkoja.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Café Hallonblad?

Miksi kohteesta Café Hallonblad puhutaan niin paljon? Erinomainen kahvia & leivonnaisia ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Café Hallonblad. Café Hallonblad sijaitsee alueella Keskusta, Parainen, ja tarjoilee annoksia kuten kahvia & leivonnaisia. Katso, miten Café Hallonblad erottuu muista kaupungin Parainen paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.