Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Turku
Keskusta
Buzz Gastropub & Noodles House

Buzz Gastropub & Noodles House

aasialainen

Pääruoat maksavat noin15€

5.0/6

1 arvostelu

Kuva kohteesta Buzz Gastropub & Noodles House, Keskusta, Turku
Buzz Gastropub & Noodles House ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

Buzz Gastropub & Noodles House – Tietoja

Perheille sopiva ✨
Ryhmille sopiva 🎉
Auki nyt
-
Sulkee 00:00
Thursday
11:00 - 00:00
Friday
11:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
12:00 - 00:00
Monday
11:00 - 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta Buzz Gastropub & Noodles House

Buzz Gastropub & Noodles House on Turun linnankadulla sijaitseva uusi aasialaistyylinen ravintola. Vanhan Soinnun tiloihin avattu nuudeliravintola on uudentyyppinen risteytys juoma- ja ruokakulttuuria. Buzz Gastropub on ennen kaikkea gastropub jossa asiakkaat voivat viihtyä pidempään nauttien ravintolan tarjoamista kylmistä oluista ja eksoottisista juomista. Linnankatu 27 sijaitseva Buzz Gastropub & Noodles House on lämminhenkinen ja ystävällinen ravintola missä henkilökunnan taidokas ja laadukas palvelu luo suuren osan asiakkaan kokemuksesta. Ravintolan arvostelutkin ovat jo keskittyneet muun muassa henkilökunnan vieraanvaraisuuden ympärille. Myös terveys on ravintolalle tärkeää ja ruoat on aina valmistettu tuoreista ja lähialueella kasvatetuista tuotteista. Tule kokeilemaan uudistunutta ravintolaa Turun Linnankadulle, missä tuulahdus aasialaisia makuja vie sinut makumatkalle idän lämpöön.

Usein kysytyt kysymykset

Onko ravintolassa Buzz Gastropub & Noodles House pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa Buzz Gastropub & Noodles House ei ole pöytiä ulkona.

Tarjoileeko ravintola Buzz Gastropub & Noodles House aasialainen ruokaa?

Kyllä, ravintola Buzz Gastropub & Noodles House tarjoilee aasialainen ruokaa

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa Buzz Gastropub & Noodles House?

Miksi kohteesta Buzz Gastropub & Noodles House puhutaan niin paljon? Erinomainen aasialainen ruoka sekä juomat saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen kohteeseen Buzz Gastropub & Noodles House. Buzz Gastropub & Noodles House sijaitsee alueella Keskusta, Turku, ja tarjoilee annoksia kuten aasialainen. Katso, miten Buzz Gastropub & Noodles House erottuu muista kaupungin Turku paikoista ja varaa pöytä vaikka heti ja nauti ravintolaelämyksestä.