Looks like something didn't load right, please reload this page.
Ravintolat
Helsinki
Keskusta
BRONDA

BRONDA

välimerellinen

Pääruoat maksavat noin27€

Kuva kohteesta BRONDA, Keskusta, Helsinki
BRONDA ei ole vielä varattavissa Quandoosta. Tehdäksesi varauksen, ota yhteyttä ravintolaan käyttäen alla olevia yhteystietoja. Tarkista aukioloajat ensin ja muista, että voit välttää jonot tekemällä pöytävarauksen etukäteen.

BRONDA – Tietoja

Auki nyt
-
Sulkee 02:00
Friday
11:00 - 02:00
Saturday
12:00 - 02:00
Sunday
Suljettu
Monday
11:00 - 00:00
Tuesday
11:00 - 00:00
Wednesday
11:00 - 00:00
Thursday
11:00 - 02:00

Kaikki tarpeellinen tieto ravintolasta BRONDA

Helsingin ravintola-alalla tunnettujen Tomi Björckin ja Matti Wikbergin viides ravintola Bronda tarjoaa välimerellistä brasserieruokaa ja rentoa tunnelmaa kaupungin parhaissa maisemissa Eteläesplanadilla. Ruokalistan suunnitteluun on todella panostettu, ja ravintolan lisäksi keittiön herkuista voi nauttia myöhään auki olevassa loungebaarissa, jossa voi myös tietenkin siemailla Brondan raikkaita cocktaileja ja muita laadukkaita juomia DJ:n soittaman rennon ja menevän musiikin tahdissa. Brondan eloisassa ja sosiaalisessa tunnelmassa niin asiakkaat kuin henkilökunta viihtyvät kuin kotonaan.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa luottokortilla ravintolassa BRONDA?

Et, ravintolassa BRONDA ei käy luottokortti.

Onko ravintolassa BRONDA pöytiä ulkona?

Ei, ravintolassa BRONDA ei ole pöytiä ulkona.

Miltä kuulostaisi pöytävaraus ravintolassa BRONDA?

Brondan, kuten kaikkien muidenkin BW-ravintoloiden keittiöfilosofian perustana on alusta loppuun käsityönä laadukkaimmista markkinoilla olevista raaka-aineista valmistettu ensiluokkainen ruoka. Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan ravintolan ruokatarjonta nojaa vahvasti Välimeren eurooppalaisten keittiösuurvaltojen Espanjan, Italian ja Ranskan makuihin, mutta inspiraatiota ruokalistaan on haettu myös muualta Euroopasta ja aina Amerikasta asti. Tunnetut klassikkoruoat valmistuvat keittiön modernilla ja tyylikkäällä otteella. Kotimaisuus näkyy raaka-aineissa, jotka elävät sesonkien tarjonnan mukaan. Jaettavat ruoka-annokset, joista jokainen on ainutlaatuinen, kannustavat sosiaaliseen ruokailuun. Muista BW-ravintoloista tutut suosikkicocktailit sekä tietysti klassikkojuomat ovat saatavilla myös Brondassa, minkä lisäksi samppanja- ja viinitarjonta on tasokas ja monipuolinen.

Ruoasta ja juomista voi nauttia myös viihtyisän baarin puolella, jonka suurista ikkunoista on suorat näkymät Eteläesplanadin urbaaneihin puistomaisemiin. Baari on viikollakin auki koko päivän ja sen ruokatarjonta koostuu snackeistä, päivän salaatista, burgerista ja jälkiruoista. Ilmapiiri sopii niin kokoustamiseen, iltapäivän kahvihetkeen kuin kaveriporukan rentoon illanviettoon cocktailien ja samppanjan merkeissä. Viikonloppuisin baarin puolella viihdyttää vaihtelevasti eri musiikkityylejä soittava DJ, jonka melodiat kantautuvat myös ravintolasalin puolelle. Brondan korkea ja vaikuttava tila Espan ja Korkeavuorenkadun kulmassa Helsingin keskustan parhaissa maisemissa tarjoaa hienot puitteet välimerellisistä mauista ja eläväisestä tunnelmasta nautiskeluun